![]() |
dzieki, chociaz tam jest napisane "W środę Wiślacy będą trenowali po południu i będzie to ich ostatni trening przed meczem z FK Karabach."
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
ja bym chciał sie zapytac czy jest szansa że moderatorzy zaczna zamykac tematy meczowe w czasie gry? Cz stanie sie tak z tym w czwartek?
|
według GK rios zostal zgloszony na 3 runde prawda to ?? Bo cos mi sie nie chce w to wierzyc ze juz ma pozwolenie na pracę :P
|
Cytat:
|
wyslalem @ do Pana redaktora z GK ,ciekawe czy cos odpisze na temat Riosa...
mitmichael - to moze przynajmniej Pana redaktora uswiadomie i poprawi artykul:) a oto odp: Witam! Muszę się przyznać, że pomyliłem się i z rozpędu wpisałem Riosa do grona zgłoszonych na III rundę zawodników wśród tych, z którymi Wisła podpisała ostatnio kontrakty. Przepraszam za błąd i miejmy nadzieję, że zobaczymy go w akcji w play offach. Pozdrawiam |
Cytat:
|
http://www.małopolska.tv/portal/2010...a-fk-karabach/ o 16 25 bedwie tu na zywo konferencja kasperczaka przed meczem
|
A Tschibambie dali jakieś tymczasowe pozwolenie... może tu też tak można...
|
Cytat:
|
Nie ma paszportu unijnego, ale gral juz w Polsce na tymczasowym pozwoleniu i teraz wystarczylo je odnowic.
|
Cytat:
źródło: kibice wisly .pl |
Hmm
Biorąc pod uwage kontuzje Clebera, i to że lepiej grac najpierw wyjazd, to może ten deszcz nie taki zły dla nas... |
Orientuje się ktoś, co jeśli nie uda się doprowadzić stadionu Hutnika do stanu używalności? Mecz przełożony do innego miasta, przeniesiony na inny termin?
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko z terminami byłby problem więc jak Azerowie nie będą specjalnie protestować to pewnie nie będzie problemu no chyba, że tam już wszystko pływa |
jest jakaś kamerka z Hutnika?
Niby na tvnmeteo na jutro 25stopni i pod chmurką, ale przeciez oni tego nie wiedzą. |
Witam, kolekcjonuję bilety Polskich Klubów z Europejskich Pucharów. Poszukuję do kolekcji biletów Wisły z tego sezonu z Ligi Europejskiej. Na początek z czwartkowego spotkania z FC SIAULIAI oraz jutrzejszego z QUARABAG AGDAM. Jeśli ktoś miałby zbędny swój bilet JUŻ PO MECZU to proszę o kontakt. Mój mail: [email protected], gg:5824205 moja kolekcja na mojej stronie warrior-ustron.com Pozdrawiam
|
Wywiad z Andrzejem Bahrem http://www.sport.pl/sport/1,67926,81..._biegunie.html
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.timesofmalta.com/articles...oma-birkirkara |
tez mi sie wydaje ze chodzilo o dziury w murawwie
|
Zacnie jakbyśmy w-o dostali :-P
|
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...d=1507735.html
Podobnie jak tu mecz może byc przesunięty dzień później |
Z tego co widzę u bukmacherów Wisła jest większym pewniakiem do zwycięstwa niż Juventus,więc chyba powinniśmy być spokojni, oni nigdy się nie mylą ;)
Kursy sprawdzałem wczoraj ;) |
Ja bym na lewym skrzydle dał Kirma , a Piotrka Brozka na lewa obrone, Diaz co prawda strzelil gola ,ale wydaje sie ze Kirm jest w gazie
|
tez mi sie wydaje ze Kirm jesli teraz dostanie szanse moze sie dobrze pokazac!! Widac ze nie chce juz siedziec na lawie! Teraz gracze musza gryzc trawe zeby grac:)
|
jest jakas kamerka na podglad stadionu Hutnika?
|
Mecz jest w Polsacie na 100% ??
Bo na SS się nie wyrobie ;/ |
Kirma na prawą wrzucić ewentualnie, mamy dwoch lewonoznych pilkarzy na skrzydlach, to po co tam Kirma wystawaiac?
|
oby mecz się odbył i oby pogoda w znacznym stopniu uległa poprawie..
|
Mecz po prostu musi się odbyć, jeśli żywioł pozwoli rozegrać mecz na SS, to nasi przeciwnicy moga mieć nie lada problem, tak samo jak nasze drużyny jadące do azerbejdżanu, tak samo oni nie są przygotowani na takie warunki pogodowe:)Nieciekawie wygląda ta sytuacja z Cleberem;/moim zdaniem spore osłabienie, On zawsze wprowadza spokój w defensywie, ale poczekajmy jak poradzi sobie nowy zaciąg:)
|
Cytat:
|
Birkirkary dostalo walkower za dziury w murawie:) dadza rade i sie wyrobia, pogoda zreszta tez:)
|
taka pogoda w zadnym przypadku nam nie pomoze.. i uprzedzajac slowa komentatorow jakoby "pogoda czy murawa byla dla obydwu druzyn taka sama" odpowiadam, nie nie jest.. jesli rywal jest slabszy i gorzej wyszkolony technicznie.. dlatego przy takiej pogodzie to Karabach ma wieksze szanse, bo jest wiecej przypadku przy podaniach, strzalach itp, i taka Wisla ma brak mozliwosci rozegrania takiej pilki jakby chciala..
pogoda czy murawa jest taka sama jesli na przeciwko siebie staja wyrownane druzyny, np. Amika vs Wisla mozna to bylo zaobserwowac podczas meczu wlasnie Amiki ze Stalowa Wola w PP... Amika musiala przystosowac sie do kopaniny jaka prezentuje Stalowa Wola, bo niczego sensownego ugrac przy takiej ulewie i zjebanej murawie nie mogla, i juz po wszystkim moge przyznac obiektywnie ze wlasnie przez murawe Amika odpadla, oby jutro slonce wyjrzalo bo bedzie ciezko cokolwiek rozegrac na poziomie |
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba mieć klapki na oczach by z takim przekonaniem pisać o wyższości technicznej naszych piłkarzy nad zespołem o którym się nawet nie ma zielonego pojęcia, wiedząc że u nas czołowymi postaciami są Paweł Brożek czy Patryk Małecki którzy piłki zagrane po ziemi przyjmują biodrem :rotfl: |
Taaaa, a nasi sa geniuszami technicznymi. Ogladaliście mecz Lecha z azerami? Śmiem twierdzic że wyszkolenie techniczne było po ich stronie. U nas słynne przyjęcie na 3 metry i podanie z klepki na 2 przyjęcia to norma więc nie piszcie farmazonów, że nam, lepszym technicznie boisko przeszkodzi. Do tego co gramy na chwile obecną takie boisko wystarczy w zupełności.
Kolego i nie pisz o Messim bo nie o to chodzi. Ci goście z Azerbejdżanu czy Gruzji zawsze byli dobrze wyszkoleni technicznie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl