![]() |
Ja mam takie pytanie bylem dziś w sklepie lacoste i widziałem tam koszulki po 500zl a na allegro widziałem najdroższą po 150 czy te z allegro to jakieś podróby ?? czemu jest taka róznica cenowa ??
|
Cytat:
|
Nie chodziło mi o to czy doszło ale czy zostało w ogóle wysłane
ale działa czy nie?? |
na którym kanale sopcasta pokazuja mecz Wisełki?
|
Czy jak ktoś ma kablówkę UPC + canal to możę wykupić sobie Orange Sport ?
|
zawsze na około 30 minut przed meczem w nazwie kanału masz Wisła Kraków - Polonia Bytom.
zeby oglądać przez Orange Sport trzeba posiadać Cyfre+ lub coś tam z TP. Ja sam mam upc+ canal + i już się o tym dowiadywałem. |
Wie ktoś jak wygląda sprawa Orange Sport TV w multipakiecie TP? Jak da się zamówić ten kanał i ile kosztuje?
|
wie Ktoś czy w Multikinie bedzie mecz Barca- Wisła? Bo na str nic na ten temat nie pisze, ale moze jednak... ;)
|
Jaka dziś pogoda w Krakowie? :)
|
Leje caly czas, strasznie nie przyjemnie. :/
|
Wie ktoś czy jest jeszcze szansa na kupienie szala H. Reymana? (byłem za granicą 1.5 miesiąca i nie miałem jak go kupić...)
|
Prośba i pytanie ...
Ile kosztuje Wódka Krajowa w Gdańskiej Biedronce? Może ktoś zapytać jakiegoś kolegi z Gdańska bądź może ktoś wie. Chciałem na forum Lechia zapytać ale aktywacja po 24h. |
Cytat:
|
Po ile są bilety na Polonie Bytom ??\
Thx za odpowiedź :) |
Cytat:
Czasami polecam,zajrzenie na oficjalna :) |
Cytat:
http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4290 |
Czy istnieje możliwość zmiany nicku ? Jak tak,to w jaki sposób ?
|
Można prosić modów o to w: Pytania do moderatorów...
Nie wiem co z tego wyniknie :P |
Ok,dzięki :)
|
gdzie wykonają mi dobrze i w miarę tanio nadruki i hafty na bluzę?
|
Cytat:
a ja mam bardzo wazne pytanie czy z partycji A moge przeniesc pewna ilosc GB na partycje B BEZ WYKONYWANIA FORMATU ??!! |
tak, partiotion magic
|
jaka pogoda w Kraku ?
|
Cytat:
sprawdza się |
W jakich knajpach obejrzę w okolicach rynku mecz Lechia - Śląsk? Tzn, które knajpy mają Orange Sport? Prosił bym o szybką pomoc, bo niedługo muszę lecieć na stadion.
|
Jestem za granicą czy jest możliwość obejrzenia dzisiejszego meczu w Sopcaście ? Bo nie mogę znaleźć kanału.
|
tak jest ja juz zaladowalem
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota dzisiaj jak widze na sopcascie D3 to mi sie plakac chce ze mnie nie ma |
Podróżował ktoś z was autostopem po Europie ?
1. Jakby wyjechać dzisiaj(niedziela) w godzinach popołudniowych, jakie są sznase, że dojadę do Barcelony mecz ? 2. Wybiera się ktoś może stopem do Barcelony ? serio pytam : ) |
Ja mam pytanie jak wglądają ceny w sklepie lacoste w GK bo na rynku koszulka 500zl
|
czy jest jakas aplikacja ktora w jakis sposob ' oszukuje'radio samochodowe ? chodzi o to ze radio odtwarza tylko oryginalne plyty, czy jest cos co po nagraniu pozwoli mi posluchac plytki nagrane w formacie mp3/audio ?
|
Cytat:
Nie ma w GK butiku Lacoste, w Peeku masz stoisko na którym leży od 2óch lat to samo.. koszulki spadały cenowo nawet do 200zł, teraz zapewne koło 280-350. |
Stoisko w Peeku Lacoste zostało zlikwidowane.
|
http://allegro.pl/item411820879_100_...nat_paski.html a co sadzicie o tej koszulce oryginał czy raczej nie ??
|
Za tą cenę raczej nie, poza tym dużo teraz na rynku jest podrób właśnie tej firmy i nie sądzę żeby na allegro ktoś sprzedawał oryginał za taką cenę.
100 % pewność będziesz miał wtedy jak kupisz sobie koszulkę w autoryzowanym sklepie Lacosty, ale cena też będzie insza :) |
Cytat:
|
Witam,
Gdzie wg Was najlepiej wywoływać zdjęcia z aparatu cyfrowego ? Jakie znacie punkty w Nowej Hucie, w których najlepiej i najtaniej wywołują zdjęcia cyfrowe ? Czy rozdzielczość 1024 x 768 jest odpowiednia ? Z góry dzięki. |
Cytat:
Z tego co wiem to ona raczej Czeska jest bo to jedyne państwo w Europie które pozwala to sprzedawać. W Polsce nie kupisz bo u nas jest to zabronione |
Czy ktoś się orientuje co to za kawałek?
http://rapidshare.com/files/136336764/muza.rar.html nagrałem to z kasety magn. a chętnie bym to ściągnął w wersji mp3. z góry dzięki za info. |
Cytat:
|
Devan usuń wiadomości ze skrzynki, mam sprawę do Ciebie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl