![]() |
Lepszej informacji z samego rana nie mogłem się spodziewać.
|
ehh to po co ja kupilem bilety na mecz....;)
to pewnie rewanz też będzie w tv... problem z meczami Wisly załatwiony... bardzo dobrze... |
ano tez musze pochwalic, i naszych i polsat ze sie dogadali. :-)
|
poszli po rozum do glowy i zalatwili transmisje! dobrze cfaniaczki wykalkulowali :D przed telewizorami będzie mase ludzi to jest wiecej niz pewne :D
a poza tym Borek albo Bożydar daja gwarancje ze błędy typu Bogucki itp (if you know what i mean) nie będa sie przydarzać :) |
Yes we can!
Brawo za to, że dzięki staraniom wielu osób, będzie można zobaczyć mecz w TV. |
No i dalo sie, jak nie lubie Polsatu tak chyba zmienie zdanie
|
Solorz kibic Śląska nie mógł inaczej postąpić, wyciągnął pomocną dłoń bracią z Krakowa :D. Mam nadzieje że przez te transmisje nie spadnie frekwencja kibiców w Sosnowcu bo niektórzy mogą myśleć po co jechać jak wygodnie siąde przed TV i jeszcze 40zł w kieszeni zostanie... a trensferów by się chciało...
|
Może w końcu futbol zacznie wygrywać z "miłościami"
|
Brawo dla Polsatu:>
Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać :> |
Cytat:
a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi: - nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli! |
Cytat:
Ciekaw jestem czemu Wisła dała prawa Polsatowi. Wisła dała je za darmo czy jednak Polsat zmienił zdnaie i zapłacił za mecze, ciekawe. Jak sie okaze ze to drugie to i tak Polsat zbierze "baty" od kibicow :P Ale jak tylko wszedłem na oficjalna strne Wisły i widze ten tytuł ze mecze w TV to odetchnałem, zesżło ze mnie powietrze i tylko przez sekunde mysl "kufa zeby było na cyfrowym polsacie (bo taki posiadam(" hehehehe I jest super, zajebiscie, skzoda tylko ze w Polsacie zwykłym tego nei puszcza bo by napewno jeszcze wiecej ludiz miało okazje obejrzec ale tak czy siak to jest wieeelka promocja dla Wisły w kontekscie zapełnienia 33 tys stadionu. Dizeciaki beda widziały Wisłe w TV a Polonii, Lecha i Legii nie :) Cytat:
Ciekawe własnie czy te emaile cos pomogły :)Chociaz dla mnie najbardziej prawdopodobny wariant to taki ze ktos z Wisły albo pomyslał o kibicach albo na to forum sie natchnał i obaczył jacy jestesmy zrozpaczeni i sie zlitowal dajac nawet te prawa Polsatowi za darmo |
Cytat:
|
A mi sie wydaje ze wszystko rozbilo sie o kase i dlatego negocjacje sie przeciagaly, ale na szczescie doszli do porozumienia.
Jak to dobrze ze Wisla nie podpisala kontraktu ze Sportfive |
Cytat:
|
no i gicik =] czwórkę mam dzięki bogu
|
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy? |
mi nie łapie z normalnej anteny tylko rpzez cyfrowy Polsat. Ale mieszkam na wiosce zabitej dechami to moze dlatego :P
|
Ci co maja plazme/LCD to wybiora Polsat Sport bo jest nadawany w pełnym 16/9, a TV4 bedzie w 4/3 ;]
Dobrze że dali wybór... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
hmm.. dość ciekawa interpretacja:P czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja.. jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow.. |
Cytat:
|
tutaj info z strony Polastu Sport
Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30 Cytat:
źródło http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm |
No, na takie info czekalem baardzo dlugo.
|
Cytat:
Wiem, że zamorduje to doping itp, ale nasz klub musi w tym sezonie zbierać kasę. |
Cóż za kapitalna wiadomość z samego rana!!!!!!!!Dzięki Ci Panie Boże!!!!Dzięki ludziom z Polsatu i naszym działaczom!!!!Brawo!!!!Wreszcie pomyśleli o nas!!!To by był wstyd żeby w naszym państwie zabrakło transmisji z meczów najlepszej drużyny w pucharach!!Jestem prze szczęśliwy!!!
|
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki :D Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk. :)
|
Cytat:
|
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Na szzczęście ja Cyfrę mam :) |
EKstraklasa
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.
|
no i pięknie, cudowna wiadomosc z rana, kocham Polsat (chwilowo). !
|
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.
|
Cytat:
Tak oplaca sie miec Orange Sport bo jest tam wiele meczy pokazywanych( lecz nie koniecznie Wisly) w danej kolejce- na zywo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale trzeba pochwalić Polsat za to, że jak już wykupili tą transmisję, to się do tego przyłożą- godzinne studio przedmeczowe- no brawo..
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl