Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Ogladaj mecze Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=317)

ciastek11 14.07.2009 08:47

Lepszej informacji z samego rana nie mogłem się spodziewać.

Przemoo 14.07.2009 08:54

ehh to po co ja kupilem bilety na mecz....;)
to pewnie rewanz też będzie w tv...
problem z meczami Wisly załatwiony... bardzo dobrze...

LooNatyk 14.07.2009 08:56

ano tez musze pochwalic, i naszych i polsat ze sie dogadali. :-)

tomasz_19 14.07.2009 08:56

poszli po rozum do glowy i zalatwili transmisje! dobrze cfaniaczki wykalkulowali :D przed telewizorami będzie mase ludzi to jest wiecej niz pewne :D

a poza tym Borek albo Bożydar daja gwarancje ze błędy typu Bogucki itp (if you know what i mean) nie będa sie przydarzać :)

leyzer87 14.07.2009 08:59

Yes we can!

Brawo za to, że dzięki staraniom wielu osób, będzie można zobaczyć mecz w TV.

saklak1906 14.07.2009 09:10

No i dalo sie, jak nie lubie Polsatu tak chyba zmienie zdanie

WISŁA 1906 NH 14.07.2009 09:12

Solorz kibic Śląska nie mógł inaczej postąpić, wyciągnął pomocną dłoń bracią z Krakowa :D. Mam nadzieje że przez te transmisje nie spadnie frekwencja kibiców w Sosnowcu bo niektórzy mogą myśleć po co jechać jak wygodnie siąde przed TV i jeszcze 40zł w kieszeni zostanie... a trensferów by się chciało...

kubawislak 14.07.2009 09:14

Może w końcu futbol zacznie wygrywać z "miłościami"

janko04 14.07.2009 09:16

Brawo dla Polsatu:>

Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać :>

FraMat 14.07.2009 09:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 761440)
I chwała ci boże za ten zacny czyn i oświecenie tych kapitalistycznych głowek ex-beznesmenów ze słoneczka polsatu.

nareszcie dobra wiadomość dla tych, ktorzy nie mogą być na stadionie - i po co było tyle stron żalów, rozpaczy i wywrywania sobie włosów z głowy, albo z czego kto tam ma w tym miejscu?

a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi:
- nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli!

Jaroo1 14.07.2009 09:28

Cytat:

nareszcie dobra wiadomość dla tych, ktorzy nie mogą być na stadionie - i po co było tyle stron żalów, rozpaczy i wywrywania sobie włosów z głowy, albo z czego kto tam ma w tym miejscu?
ja mysle ze dlatego z emimo tego ze jest transmisja to nas przyprawily te jeb... stacje o mocny bol głowy. W napieciu trzmali nas do ostatniej chwili... Miałem juz tez tu Bogu dizkeowac za transmisje ale mimo to ze jest transmisja to nie podniecam sie bo tak jak mowie, najpierw dobry tydzien musielismy zalic sie ze tego meczu nie bedzie w TV :((
Ciekaw jestem czemu Wisła dała prawa Polsatowi. Wisła dała je za darmo czy jednak Polsat zmienił zdnaie i zapłacił za mecze, ciekawe. Jak sie okaze ze to drugie to i tak Polsat zbierze "baty" od kibicow :P
Ale jak tylko wszedłem na oficjalna strne Wisły i widze ten tytuł ze mecze w TV to odetchnałem, zesżło ze mnie powietrze i tylko przez sekunde mysl "kufa zeby było na cyfrowym polsacie (bo taki posiadam(" hehehehe
I jest super, zajebiscie, skzoda tylko ze w Polsacie zwykłym tego nei puszcza bo by napewno jeszcze wiecej ludiz miało okazje obejrzec ale tak czy siak to jest wieeelka promocja dla Wisły w kontekscie zapełnienia 33 tys stadionu. Dizeciaki beda widziały Wisłe w TV a Polonii, Lecha i Legii nie :)

Cytat:

I to chyba logiczne że zadna stacja TV nie przeprowadzi transmisji.
Taki mecz się reklamuje na tydzień, dwa przed. A nie na kilkanaście godzin przed hehe.
Żadne emaile do Wisły, TVN-u czy **** wie kogo nic nie dadzą. Niepotrzebnie męczycie palce dublując posty.
hihihih :P pudł, pudło :P
Ciekawe własnie czy te emaile cos pomogły :)Chociaz dla mnie najbardziej prawdopodobny wariant to taki ze ktos z Wisły albo pomyslał o kibicach albo na to forum sie natchnał i obaczył jacy jestesmy zrozpaczeni i sie zlitowal dajac nawet te prawa Polsatowi za darmo

leyzer87 14.07.2009 09:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 761476)
(...)
Dizeciaki beda widziały Wisłe w TV a Polonii, Lecha i Legii nie :)
(...)

Grunt to dobra reklama. Może wtedy więcej ludu wpadnie do Sosnowca.

saklak1906 14.07.2009 09:37

A mi sie wydaje ze wszystko rozbilo sie o kase i dlatego negocjacje sie przeciagaly, ale na szczescie doszli do porozumienia.

Jak to dobrze ze Wisla nie podpisala kontraktu ze Sportfive

bondTSW 14.07.2009 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 761479)
Grunt to dobra reklama. Może wtedy więcej ludu wpadnie do Sosnowca.

na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!

TSW06 14.07.2009 09:39

no i gicik =] czwórkę mam dzięki bogu

FraMat 14.07.2009 09:42

a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?

Jaroo1 14.07.2009 09:43

mi nie łapie z normalnej anteny tylko rpzez cyfrowy Polsat. Ale mieszkam na wiosce zabitej dechami to moze dlatego :P

StelmiOriginal 14.07.2009 09:43

Ci co maja plazme/LCD to wybiora Polsat Sport bo jest nadawany w pełnym 16/9, a TV4 bedzie w 4/3 ;]

Dobrze że dali wybór...

saklak1906 14.07.2009 09:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 761492)
Ci co maja plazme/LCD to wybiora Polsat Sport bo jest nadawany w pełnym 16/9, a TV4 bedzie w 4/3 ;]

Dobrze że dali wybór...

Ja nie mam wyboru bo mam cyfre+ a na niej polsatu nie ma tylko TV4, ale w dupie mam jakosc liczy sie ze jest w TV

brylant17 14.07.2009 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 761492)

Dobrze że dali wybór...

Może będzie lepsza jakość niż w tvp :lol:

grzesiek632 14.07.2009 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 761468)
a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi:
- nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli!

hmm.. dość ciekawa interpretacja:P

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..

Przemoo 14.07.2009 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 761484)
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!

Mam nadzieje, że nie masz racji... Oglądanie meczu na żywo i to w kwalifikacjach do LM to jest transcendencja niemal. TO co jeśli tak ma być jak Ty mówisz będzie jak sie liga zacznie...? Ciężki sezon sie nam szykuje...

brylant17 14.07.2009 10:06

tutaj info z strony Polastu Sport

Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30

Cytat:

Środowy mecz "Białej Gwiazdy" z Levadią Tallin w drugiej rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można obejrzeć w telewizji! Początek spotkania w Sosnowcu o 20.30.

W wyniku porozumienia Wisły Kraków z telewizją Polsat w sprawie transmisji meczów pucharowych z udziałem "Białej Gwiazdy" środowe spotkanie Wisły z Levadią będzie można na żywo obejrzeć w TV 4 oraz Polsacie Sport.

Początek naszej relacji z Sosnowca w Polsacie Sport - o godz. 19.30: mecz poprzedzi Studio Eliminacji Ligi Mistrzów.

Pokażemy także spotkanie rewanżowe.

Jeśli Wisła awansuje do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, mecze tej fazy rozgrywek z udziałem mistrzów Polski będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.

źródło http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm

zidanemarcin 14.07.2009 10:08

No, na takie info czekalem baardzo dlugo.

leyzer87 14.07.2009 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 761484)

Chodzi mi o mecze ligowe i niekoniecznie o Wiślaków z urodzenia. Jeżeli sobie taki Janusz z zadupia pod Sosnowcem jutro zobaczy dobry meczyk, to może wpadnie na jakiś mecz i na stadion. Kupi koszulkę itp...
Wiem, że zamorduje to doping itp, ale nasz klub musi w tym sezonie zbierać kasę.

DJ Hazel 14.07.2009 10:27

Cóż za kapitalna wiadomość z samego rana!!!!!!!!Dzięki Ci Panie Boże!!!!Dzięki ludziom z Polsatu i naszym działaczom!!!!Brawo!!!!Wreszcie pomyśleli o nas!!!To by był wstyd żeby w naszym państwie zabrakło transmisji z meczów najlepszej drużyny w pucharach!!Jestem prze szczęśliwy!!!

!!IRIVER!! 14.07.2009 10:34

Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki :D Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk. :)

brylant17 14.07.2009 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 761546)
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki :D Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk. :)

Ja wierzyłem do końca, że będzie w tv :D i się udało :P

matti123 14.07.2009 10:57

Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.

PhantomRanger 14.07.2009 10:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez janko04 (Post 761465)
Brawo dla Polsatu:>

Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać :>

Ja mam oba, ale że telewizor kineskopowy 21 cali to będe zmuszony oglądać tam gdzie obraz nie będzie ucięty :)

wislak_92 14.07.2009 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matti123 (Post 761562)
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.

Cytat:

W przypadku awansu Wisły do kolejnej rundy, Polsat również pokaże kolejne mecze. Spotkania trzeciej rundy będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.
wislakrakow.com

misiek_86 14.07.2009 11:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 761489)
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?

W dużych miastach może tak, ale mieszkańcy mniejszych ośrodków/wsi, którzy nie posiadają żadnej platformy cyfrowej albo kablówki muszą się obejść smakiem.

Na szzczęście ja Cyfrę mam :)

kakai 14.07.2009 11:12

EKstraklasa

Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.

HEDu 14.07.2009 11:16

no i pięknie, cudowna wiadomosc z rana, kocham Polsat (chwilowo). !

Szymoncz 14.07.2009 11:19

I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.

saklak1906 14.07.2009 11:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kakai (Post 761580)
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.

Tak cyfra+ bedzie transmitowac ekstraklase.
Tak oplaca sie miec Orange Sport bo jest tam wiele meczy pokazywanych( lecz nie koniecznie Wisly) w danej kolejce- na zywo

FraMat 14.07.2009 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 761497)
hmm.. dość ciekawa interpretacja:P

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..

to nic osobistego..... tak mi sie przypomniało :-)

saklak1906 14.07.2009 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szymoncz (Post 761591)
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.

Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki

ciacho 14.07.2009 11:27

Ale trzeba pochwalić Polsat za to, że jak już wykupili tą transmisję, to się do tego przyłożą- godzinne studio przedmeczowe- no brawo..

sandbender 14.07.2009 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 761595)
Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki

taa.. Za to może przyjdzie Kołtoń z Kowalczykiem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl