![]() |
Nie wiem czy przypadkiem nie jest podpisane, ze w przeciągu jakiegos okreslonego czasu musi zostac rozegrany mecz, ale to mój domysl
|
|
Nie było jak grać przy takiej nawierzchni i pogodzie, nei ma co oceniać.
|
http://galeria.wislakrakow.com/20090702/rano/07.jpg
Łobo naprawdę mega forme łapie, łańcuchy urywa! :lol: |
http://www.youtube.com/watch?v=4W9HUVpXHYw
Fajny, dojrzały, mądry facet. Oby jak najszybciej wrócił do zdrowia. Przydadzą nam się jego stałe fragmenty, prostopadłe podania, strzały z dystansu. Nawet nie wiedziałem, że już może kopać piłkę. Łukasz wierzymy w Ciebie! |
nie mowcie ze to zdjecie nie kladzie na lopatki...
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5433371048.jpg |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7092384156.jpg
a Michał Chrapek się chyba z Marcelo "zaprzyjaźnił". :lol: |
wygląda to tak, jakby mu miłość wyznawał właśnie :D
|
ogólnie same "pary", tylko pan Andrzej jeszcze szuka....:) ale widać, że panuje fajna atmosfera...
|
Bardzo się cieszę, że Burliga w kolejnym meczu dostaje szansę od pierwszych minut. Trener mógł na prawą obronę dać Piotrka Brożka, a Diaza na lewą, ale zdecydował się postawić na młodego chłopaka. Mam nadzieję, że Burliga wykorzysta szansę.
|
No no, nasza drużyna szaleje z Rijeką. Już 2-0, przy pierwszej bramce asystował Kirm.
|
Ledwo się zaczęło, a Kirm już zdążył zaliczyć asystę. Oby tak dalej!
|
Pierwszy mecz Kirm'a i już asysta brawo ;D
|
i widać że Kirm jest bardzo aktywny... świetnie się zapowiada ;)
|
Narazie widać, że Kirm pokazuje klasę i błyszczy w tym meczu. Obudził się też Wojtek Łobodziński! :)
|
może pomylą Piotrka z Pawłem i wezmą Piotrka :lol:
|
Cytat:
Andraž Kirm (spolszcz. Andraż Kirm, Andrasz Kirm) kogo? Andraża Kirma komu? Andrażowi Kirmowi Bez apostrofów! :-) |
Cytat:
|
Jeśli wezmą Piotrka to nie będzie miał kto w obronie grać:lol: więc nie koniecznie nam to na dobre wyjdzie ;)
|
Cytat:
|
Jest takie określenie na piłkarza grającego zawsze do końca, walczącego o każdą piłkę - harpagan. Świetnie pasuje ono do Kirma. Może za bardzo się zachwycamy, ale będzie miała Wisła z niego pożytek - z oficjalnej:D
|
Mam wielką nadzieję, że Łukasz Burliga zagra dobre zawody na prawej obronie i zbędne okaże się kupowanie kogoś na tę pozycję.
Wiem, że to może być ryzykowne i może okazać się dla nas zgubne, ale jesli nie zaryzykujemy nigdy nie trafimy kolejnego Błaszcza. |
"Idealna okazja dla Pawła Brożka. Błyskotliwe, ofensywne wejście Burligi, płaskie dośrodkowanie Łobodzińskiego i niecelny strzał z najbliższej odległości w wykonaniu Brożka" Może się angole rozmyślą :)
|
Znając zycie to skonczy się na 2;1 albo 2;2, nie wiem, czemu Wislacy rzadko co potrafia grac do konca.
Obym się mylil i jak wrócę, zobaczę 4;0. |
środek pola coś słabo chyba, skoro ani literki o Cantoro czy Diazie a Rijeka często dochodzi do sytuacji "prawie" strzeleckich
|
No to Burliga sie pokazał, więc o prawym obroncy możemy zapomnieć:-D
|
Cytat:
"Rzut wolny dla Rijeki z 25 metrów. Precyzyjny, mierzony strzał i fantastyczna parada Adisa Nurkovicia. Siedzący koło nas menedżer zawodnika odetchnął z szerokim uśmiechem :)" :D |
Niechce sie za wczesnie pdniecac, ale Kirm to moze byc taki motor napedowy jak Kosa. Gosc dopiero co przyszedl do nas a juz co chwile jakas akcja idzie przez niego, przynajmniej tak z relacji wynika :D
|
obstawiam, że jeśli nie przyjdzie do Nas carlinhos (nie wiem czy tak się pisze to nazwisko)to bednarz odpuści w tym okienku poszukiwania prawego obroncy i skoncentruje się na innych pozycjach. Chyba Burliga "od biedy" będzie odpowiednim zmiennikiem dla Singlara
|
po raz drugi w tym meczu ratuje Nurković, efektownie broniąc uderzenie głową z niedużej odległości
Znowu Adis Nurković... Wybija lecący w okienko bramki strzał głową Ciricia. |
nie wiem czemu ale Nurkovic zaczyna mi przypominac Dolhe. Tak jak Dolha swietnie bronil. Miał swietne obrony i dobry refleks. Moze to porownanie troche nie na miejscu, ale przypomina mi go. Dolha mial wiele swietnych obron. Teraz czytajac relacje wyglada na to ze Nurkovic takze ma swietne obrony i efektowne.
|
no fajno fajno, ze Adis sobie daje rade na bramce, ale dlaczego pozwalamy Rijece na tak dużo? Coś z naszą obroną sie dzieje, za ciepło czy co.
A co do Dolhy, to teraz go Kluż chce kupić. no i wszedł Vinicius da souza el madrigal ronaldo da lima guedes siedemnasta liga e: Fajnie że taki Czekajek sobie pogra, taki obóz dla młodego dużo robi na przyszłosc. |
Vinicus wchodzi, myślałem że już go nie ma z nami. Może aż taki dramatyczny nie jest skoro go wpuścili
|
Dla mnie Burliga nie jest zabezpieczeniem prawej obrony. Ktoś musi przyjśc na prawą obronę. Pewnie po tym meczy zadecydują co z Viniciusem zrobic dalej.
|
Cytat:
|
Cytat:
5 świetnych interwencji przez 45 minut? czego więcej trzeba? |
Cytat:
Założe się że on nie umie jeszcze powiedzieć 'Wisła Kraków' |
żeby utrzymał ten bilans do końca...
|
Cytat:
|
no to Vinicius odlatuje do swoich
uff |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl