![]() |
Z horrowych rzeczy jutro myślę zaliczyć ciągiem "Frankensteina" i "Drakulę", lecą jeden po drugim na Ale kino+ akurat. A tak to ostatnio "Bogowie" jeszcze polecieli. Kot się naprawdę marnował przez tyle lat w tych "komedyjkach".
|
Frankensteina to polecam tylko tego z 1994 roku z tymże horror z niego żaden. Raczej takie luźne fantasy. A ten Frankenstein z 1974 roku to już w ogóle zero horroru, taka głupia komedyjka. Także nie nastawiaj się na jakieś mocne wrażenia pod tym kontem bo się zawiedziesz.
Przy okazji ze starych filmów polecam "Niewidzialny człowiek", rok produkcji 1933. Fabuła może nie powala ale efekty specjalne jak na tamte czasy - a nawet i na obecne - zaskakujące. Myślę, że warto pod tym kątem zobaczyć, żeby później pomyśleć "kierwa, jak oni to zrobili?" |
Bogowie spoko tylko mi sie wydaje że Religę troche jak alkoholika przestawili...
|
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV..._SX214_AL_.jpg
Niesamowity film :) Jako że nie ma filmów perfekcyjnych to ma ocenę 9,5 / 10 :D Aktorstwo plus reżyseria daje takiego kopa że się w pale nie mieści. Mimo że opowiedziana poważna historia człowiek się skręca ze śmiechu co 15 sekund. |
Porządny człowiek - norweski film w stylu Tarantino (jatka +humor)
Stulatek, który wyszedł przez okno i zniknął - skandynawska komedia - specyficzny humor No i film romantyczny do obejrzenia we dwoje - Gwiazd naszych wina. |
Odkopuje temat bo zaraz znowu szesc nocek z rzedu i moze ktos czyms sie pochwali ciekawym:D
Co ostatnio widzialem i moge polecic (starocia i nie tylko) Casablanca Dziecko Rosemary Smrod zycia Kafka Le Trou Birdman Wielkie oczy Rush Mandarynki Lewiatan Ladunek 200 Whiplash Ostatni skaut Cider House Rules Nightcrawler Interstellar Barton Fink Bogowie Gone Girl Smoke La grande vadrouille Trzy dni kondora Historia Earla Kozla Manigautta Selfish Giant Krol wzgorza Jack Strong Dallas Buyers Club Lone Survivor Kapitan Phillips Finding Forrester To tak po krotce. |
szukam film "Ziarno Prawdy" i znaleźć nie mogę...
może ktoś podrzucić linka do ściągania lub oglądania online? pzdr |
DVD wypada we wrzesniu wiec dobrej wersji zbytnio nie ma co sie spodziewac do tego czasu.
|
Poza tym po co się wkurviać propagandą żydowskiego zarządu powierniczego serwowaną dla kondominium niemiecko-rosyjskiego?
|
Oglądałem w kinie. Można zobaczyć trochę mroczny ale szału nie robi.
|
System (Child 44)
|
Ja polecam film "Wszystko może się przytrafić" z 1995 roku. Jest to film dokumentalny a właściwie coś w rodzaju wywiadu. 6 letni chłopiec rozmawia z obcymi ludźmi siedzącymi na ławkach w parku. Z jednej strony film zabawny, śmieszny bo jaki mógł być jeśli w rolę reportera wcielił się 6 letni dzieciak? Z drugiej, film poważny bo chłopiec rozmawia z ludźmi starymi więc poruszane są trudne tematy dotyczące tego jak się ułożyło ich życie, dotyczące ich zdrowia itp.
|
Ja ostatnio oglądałem Ex Machina. Z grubsza film jest o androidzie imieniem Ava, która obdarzona jest inteligencją oraz prawdopodobnie również świadomością. Film oczywiście z gatunku sci-fi z elementami psychologicznymi.
|
Odswiezam temat plus co warte obejrzenia moim zdaniem widzialem od ostatniego wpisu w tym temacie czyli od kwietnia:D Ogolnie duzo poludniowokoreanskiego kina:D
Historie z Yodok Anonymous Akira Ghost in the shell Zagadka zbrodni (Korea) Bez Tchu (Korea) Shin-sae-gye (Korea) My Way (Korea) Everest Nameless Gangster (Korea) Mlodosc About Schmidt Zjawa |
Ja polecam takie filmy:
Cinema Paradiso Nieznajoma Wielkie piękno 1900 człowiek legenda Bękarty wojny Dawca pamięci Duchy goi Dwunastu gniewnych ludzi (ten starszy film) Furia Informator Koneser Malena Mandarynki Miłość - reż. Haneke Obłąkani Ostatnia miłość na ziemi Pan od muzyki Szkoła dla łobuzów Polowanie Prestiż Rydwany ognia Sól ziemi Sprzedawca marzeń Still Alice W pogoni za szczęściem Whiplash Wierny ogrodnik Więzień nienawiści Wściekłe psy Wybawiciel Zaginiona dziewczyna Zapach kobiety Zjawa |
Siema,
Piratebay lezy, polecicie inna stronke z torrentami ?:) Dzieki |
Cytat:
Teraz tez dziala. |
Cytat:
Tzn leza mirrory z ktorych korzystalem od dluzszego czasu ale googlujac to od razu jest gitara. Dzieki! |
kat.ph polecam
|
A ja polecam Nightcrawler ze świetną rolą Gyllenhala.
|
Jeśli szukacie filmu innego niż wszystkie to polecam ''Locke'' z Tomem Hardy
|
A ja polecam fanom futbolu dokument "Maradona by Kusturica". Dość ciekawy, jedynie wkurzają głupie wstawki z "animacją" bramki stulecia.
|
Zaginiona Dziewczyna, faktycznie daję radę.
|
https://www.youtube.com/watch?v=lYY0lHpU6nY
Najlepsza beka z Platiniego i Blattera, wielkich obrońców sprawiedliwości, wypowiadających się na początku dokumentu. Jaki tupet mają oszuści to masakra. |
SUBORRA -polecam wszystkim oprócz dzieci.
https://www.youtube.com/watch?v=vuuWTpYWFbo http://www.mymovies.it/film/2015/suburra/trailer/ |
Cytat:
|
Rowniez polecam. 8,5/10
|
Podobne filmy do Suburry zna ktoś?
Gra aktorska na najwyższym poziomie |
Cytat:
Saviano mam ogarniętego. |
Gdzie w necie oglądnę pitbulla nowe porządki? szukam ale wszystko pokasowane a już chyba nawet na dvd wyszedł. gdyby mi ktoś link do ściągnięcia nawet podesłał będę wdzięczny.
|
Jesteś pewny,że jest na dvd ? jeszcze nie widziałem premiery.....
|
http://www.empik.com/pitbull-nowe-po...w&gclsrc=aw.ds
wiec dlatego mnie dziwi że nie ma nic na necie. |
Premiera dvd 20ego. Dzień czy dwa później na necie już będzie zripowana wersja z dvd;)
|
Tylko żeby nie było tak jak z filmem Wkręceni,że przychodziły pisma by się wstawić na policji ws.wyjaśnień
|
dlatego chciałem bez ściągania tylko online na jakimś cda oglądnać
|
Cytat:
|
ja wlasnie wczoraj na kinomanie ogladalem Pitbula i powiem ze ogladałęm z zaciekawieniem az do napisow.
Troche przesadzone, ale ogolnie zajebisty |
Imię róży.
|
Poleci ktoś dobry film z Van Dammem prócz Kickboxer,Krwawy sport ?
|
Dobry film z van Dammem?:lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl