![]() |
Wiecie ze jesli nie wygramy to Leo leci?
|
Cytat:
Wierzyć mi się nie chce, za cwany na to. |
Pozegnalny mecz Beenhakkera. Niezaleznie od wyniku tego spotkania, to powinien zostac zdyminisjowany. Brak stylu, brak koncepcji, a przez ostatni rok same blamaze lub kompromitacje(EURO, Slowacja, Slowenia, itd.) za wyjatkiem meczu z Czechami. Juz nie mowie o powolaniach i przedziwnym ustawieniu, do ktorego nie mamy wykonawcow(tzn. swiatowej klasy napastnika i rozgrywajacego). Szkoda, ze dzieje sie to kosztem awansu do MS, ale lesne dziadki z PZPN'u przespaly zime, zamiast zmienic selekcjonera.
Co do samego meczu...to co na boisku robi Roger czy Bandrowski? Pierwszy bez formy, a drugi siedzi na lawce w Lechu... |
To nie jest wina trenera, a totalnego braku umiejętności piłkarzy.
|
Cytat:
Rodzi się jeszcze inne pytanie: co w podstawowej jedenastce robi piłkarz, który jest w reprezentacji tylko dlatego, że kontuzję złapał Murawski? Zero koncepcji...:/ |
Dudka niezły oszust :).
|
To przypomnij sobie eliminacje za Engela czy Janasa(kiepscy trenerzy, a mimo to reprezentacja radzila sobie lepiej) i z takimi ogorkami, jak Irlandczycy to wygrywalismy po 3 : 0. Poprostu w reprezentacji maja grac pilkarze, ktorzy sa w formie...proste.
|
Jezu , ale my Polacy (plus Roger :D ) gramy padakę , Żal. Może Błaszczyk coś stworzy , boję się żeby go Irlandczycy nie skasowali.
Borubar, wielki jesteś, pięknie...zwolniłeś Benhauera , Engel i Lato załatwią ci order... |
Boruc właśnie spadł na dno...
|
Koniec marzen. Wypadamy z gry o MS :( :(.
Boruc...goool! P. S - A kto powoluje tych pilkarzy, a potem ich obserwuje na treningach i przygotowuje do spotkania? Badzmy powazni...zreszta nawet bez tej bramki calkowita padaka. |
Brawo Artur....:/:/:/
|
Wina Benhakkera? :)
Wstyd. |
powiem krotko dla mnie ten mecz to jeden wielki LOL. Nic dodac nic ujac...
|
Cytat:
|
Skoro wygrane zależą od braku błędów bramkarz-obrońca, lub bramkarza to Benhakker zbyt wiele nie ma do powiedzenia.
Powiedzmy sobie szczerze. Niezależenie od tego czyja to wina, jesteśmy w głębokiej, czarnej dupie. Jesteśmy piłkarskim krajem Trzeciego Świata. |
nie ma co kopać leżącego. Jest padaka i piach. Wszyscy. Nie ma się co Boruca czepiać, reszta też niewiele pokazała.
Nie ma też się co Leo czepiać, gra tym kogo ma. Nasza piłka jest denna, od trampkarzy i szkolenie chłopaków w podstawówce zaczynając a na doborowym towarzystwie z wczasów we Wrocławiu kończąc. Listek, Kolator, Kręcina, Engel, Wdowczyk, Wójcik, beton postkomuchowsko-esbecki w okręgach. I masa geldu poza kontrolą. Piłka jest najmniej ważna dla tej całej bandy. |
Rozegralismy slownie jeden dobry mecz w tych eliminacjach do tej pory, a to chyba cos(albo wiele) mowi...
Gdzie jest Wichniarek, Zurawski, Iwanski, Kosowski, Marcin Kowalczyk, Seweryn Gancarczyk, Glowacki(gra beznajdziejny Bosacki)? |
Cytat:
|
A Leo zdjął jeszcze Jelenia, jedynego który coś z przodu próbował robić. R. Lewandowski przecież praktycznie nie istnieje.
|
Jeszcze tylko remis z San Marino i...wakacje.
A jak tak widzę i słucham tych "..okazja, niebezpiecznie, będzie okazja, była okazja.." itp to przyznać trzeba sprawiedliwie że Irlandczyki powinni już do przerwy prowadzić 3-0 . Tekst Szpaka : podanie do Boruca, nie wiem po co.... :D 20 min. może Sagan , Błaszczyk i remisik utłuczemy ?? |
Cytat:
|
Mam już tego dośc. Dlaczego Leo zmienił Jelenia, który jako jedyny coś biegał, walczył i starał się grac głową? Dlaczego Roger, który potyka się o własne nogi nadal jest na boisku? Darek Dudka to z taką formą nie załapałby się do składu Pelikana Łowicz.
|
Hmmm teraz gdy przestalem ogladac ten mecz to tak na chlopski rozum kim my mamy wygrywac mecz? Borucem, Zewlakowem, Blaszczykowskim, Jeleniem, Brozkiem? To tlyko 5 pilkarzy, reszta grzeje lawki albo to nie ten poziom. Mamy w Europie ledwo 5 pilkarzy ktorzy sa w stanie walczyc i nic poza tym...
|
przydałby się Arboleda i Astiz :D
|
Leo mówił, że najlepszą piłkę gra Leszek.. wziął 5-ciu zawodników.. i jakoś nie widzę tej piknej gry.. nie ma co.. trzeba się modlić żeby wtopy nie zaliczyć z San Marino bo nas jakiś mechanik pokona :rotfl:
|
Arboleda jak najbardziej...ale mamy przeciez kilku ciekawych mlodych: Janota czy Salomon. Jodlowiec gra tez calkiem przyzwoicie, a nie ma go w reprezentacji(jest emeryt Bosacki, ktory ostatni dobry mecz rozegral 3-4 lata temu).
Ale co robi Beenhakker przez te wszystkie miesiace? Mial jezdzic na mecze i ogladac tych pilkarzy, a z tego co ja wiem, to on siedzial w Holandii... |
I wszyscy razem LEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOO!
Kochamy Ciebie, hej LEON kochamy Ciebie! |
No cóż , nie da sie tego oglądać , dopóki młodzież nie bedzie miala warunków do tego aby się uczyc od podstaw grac w piłke , to tak bedzie . Na kazdym osiedlu powinno byc boisko ze sztuczną nawierzchnią , tylko wtedy nasza młodziez nie bedzie siedziec w domu i grac w te popierzone gry na kompie . Moj 10 letni syn nie ma gdzie grac bo wszedzie tylko bloki stawiają i nawet skrawka trawy nie ma pod blokiem .
|
Cytat:
Przy tym co robi Boruc to najlepsi obrońcy nam nie pomogą;) |
Trzecia bramka to nie wina Boruca tylko Żewłakowa który przy takim doświadczeniu nie wie tego że
piłka zagrana do bramkarza nie ma prawa iść w światło bramki, zwłaszcza na takim pastwisku jakie jest w Irlandii. A to że gramy tak jak gramy, to nie wina Leo tylko wszystkich tych złodziei którzy dorabiając się na naszej chorej lidze sprawili, że najlepszy reprezentant 40 milionowego narodu reprezentuje barwy klubu który walczy o utrzymanie w średniej lidze europejskiej. |
TTJ ma rację. Strata goli to jedno. Ale samemu też coś wypadało by coś strzelić. Ktoś tam obok Jelenia w ataku był?
Podobno Lewandowski, as z Lecha. W protokole sędziowskim owszem, ale chyba zapomniał na boisko wejść, pewnie drogi nie pokazali z szatni. |
Cytat:
p.s. gramy kawał dobrego futbolu. |
Zrobili z Borucem, to co u nas stało sie z Dolhą, Kale itd :)
Padaka |
Dokładnie, Lewandowskiego gwiazdowanie czas zakończyć ? Trochę szybko, miało się pół Europy o niego bić , zobaczymy.
Już wiem, w tym DZIADOSTWIE jest metoda, nasi będą mieli 3 lata czasu na bezstresowe przygotowanie do Euro12 . Genialne ,prawda ? |
Hmm, Lewandowski to mlody pilkarz, wiec trudno jego i w dodatku jednego pilkarza obciazac za porazke. Nasza reprezentacja bedzie miala z niego naprawde duza pocieche. W takim meczu to doswiadczeni pilkarze powinni sie wykazac...
|
te eliminacje już trzeba przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników. Jodłowiec, S.Gancarczyk, Grosicki (dla mnie on ma duży talent), Dawid Nowak, Komorowski, Borysiuk, może Rybus. Z tej kadry zostawiłbym Jelenia, Błaszczykowskiego, Pawła Brożka, Roberta Lewandowskiego (musi mieć z kim grać). Rogera bym nie skreślał, Boruca również, ale dałbym mu trochę odpocząć od kadry. Do tego doświadczeni i ciągle grający dobrze Wichniarek i Sagan
Wojtek_Lok to ironia czy nie? Bo nie wiem jak się do tego ustosonkować :D PS w kadrze brakuje Reissa, on by zwycięstwo załatwił ;) |
Bo Lewandowskiego Roberta to chyba wstyd było zdjąć z boiska,przecież on tam tyle szumu robi w ataku. A Rafał siedzi na ławce...U Kuby też niestety widać jeszcze jako taki brak ogrania :/ Ale cóż w środę będzie lepiej:D
Oo i Mareczek właśnie strzelił |
3-2 wynik zdecydowanie lepszy od naszej gry.
|
Może i lepiej, że nie dostaniemy się do tych mistrzostw!? Pewnie i tak odpadlibyśmy w przedbiegach...
Szkoda, że nie uciszyliśmy tych buraków, którzy gwizdali podczas hymnu... Mam nadzieję, że odwdzięczymy się im u nas. Od dziś Wawrzyniak, Bandrowski i spółka są moimi idolami. Ma ktoś może ich plakaty? Z chęcią powiesiłbym je sobie nad łóżkiem :| PS. Jak sądzicie, Boruc nadaje się już na testy do Wisły!? Cytat:
|
Hej Artur gooool! Lalalala! Naprawdę dawno mi nikt tak humoru nie poprawił :D Jest fajnie!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl