![]() |
Cytat:
Nie wiem jakie wyniki padną, ale nie nazywalbym tych wyżej prawdopodobnymi, ale co najwyżej pesymistycznymi. Bukmacherzy też nie będą tak typować. |
Cytat:
|
Cytat:
Według mnie to jest zbyt pesymistyczne typowanie choć nie tak bardzo nierealne... patrząc przez pryzmat popisów w ekpaie... Statystyka 1:15 to statystyka, która nie miała prawa przytrafić się ex trenerowi kadry, klubowi pokroju Wisły Kraków... a jednak przytrafiła się... Spójrzmy na ten sezon, w którym wygraliśmy 5 meczy, zremisowaliśmy 2 i przegraliśmy 4, dodatkowo wygraliśmy jeden mecz w Pucharze Polski... Według mnie będziemy statystycznie punktowali trochę gorzej niż teraz ... spadnie ilość/procent zwycięstw, a wzrośnie ilość meczy które remisujemy, oby tylko nie wzrosła ilość/procent porażek. Mam wrażenie, że trenerzy I ligowi odczytali naszego mega taktyka.... Liga jest wyrównana, a nasza kadra to jest dramat... na wet na papierze wygląda dosyć średnio... Serio nie wierze, że projekt Wujka wypali... Trenuje nas 7 miesięcy a my dalej popełniamy te same błędy... wymieniliśmy kadrę, spadliśmy do I lig a popełniamy te same błędy co w eklapie... Niestety Wisła Kraków jak wpada w turbulencje to nie potrafi z nich wyjść pod rządami dotychczasowego trenera i wymagana jest zmiana trenera... pomogło to przy Stolarczyku, Skowronku i Hyballi... za każdym razem dzięki temu manewrowi ratowaliśmy się przed spadkiem... Manewr ten nie zadział przy zmianie Guli na Brzęczka... co gorsza przy Brzęczku nawet nie było większej poprawy i punktowaliśmy tak, że zasłużenie spadliśmy z eklapy w kompromitującym stylu. |
Cytat:
|
Cytat:
Dwa remisy i zwycięstwo? Jesteś pewny że nie będzie wszystko w dupę? Może jeszcze się zastanów... Przy takich "kibicach" - po co nam Cracovia? :lol: Oczywiście, taka seria wyników jest dramatycznie mało prawdopodobna (nie chodzi mi nawet o konkretne mecze - autorowi chyba też, trzeba by było poczytać o rywalach Wisły, przeanalizować ich mecze, aktualny skład i formę, a tu przecież chodziło o postawienie kloca - tylko proporcje zwycięstw/remisów/porażek), zwłaszcza w lidze tak wyrównanej jak F1L, ale rozumiem że kolega zada nam wszystkim kłam i obstawił już kupon za jakąś sensowną kwotę. Zysk będzie bardzo duży, to pewne. Jakiś skan kuponu, czy jednak mamy do czynienia z internetowym impotentem który chciałby napluć w twarz Brzęczkowi ale może tylko pisać w internecie, do tego raczej bez sensu? Kto da więcej? Gdzie KOALIK? |
Cytat:
|
Może założymy temat gdzie wytypujemy wyniki (1 x 2, bez dokładnego wyniku) każdego spotkania i ilość punktów Wisły na koniec rundy + może na koniec sezonu?
Ciekawe czyje przewidywania by się spełniły. |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://twitter.com/Dixon_TSW/status...32275968278528 opinia o naszym Trenerze
|
Cytat:
|
Cytat:
Tacy jak ja od początku wiedzieli, że to nie może skończyć się pozytywnie, ale grupa trzymająca władzę i ich klakierzy wiedzieli lepiej. Ubiegłoroczny sezon pokazał kto ma rację i ten sezon tym bardziej to pokazuje. Pogrążyliście Wisłę, nikt wam w tym nie przeszkadzał, nie utrudniał, itp. Teraz są efekty. Jeszcze raz, brawo Wy! Dla mnie ten rok to najgorszy w historii Wisły, a punktem kulminacyjnym było zatrudnienie błazna na stanowisko ,,trenera". A może instrukcje przyszły od Filipiaka, bo dla mnie to niepojęte jak ponoć legenda Wisły (dla mnie przestał nią być za ten rok) mógł sam zaorać Wisłę i dalej to robi w sposób jak najbardziej świadomy. Jurka zaorał Lewandowski i po tym wywiadzie wydawało się, że Jurka czeka koniec "kariery", ale ma szczęście, że ma rodzinny klub. Dla mnie to więksi szkodnicy od Sarapaty. Mieli być ratownikami, okazali się jeszcze większymi grabarzami od byłej prezes. |
Cytat:
Przy czym nie sądzę żeby ktoś trafił wszystkie mecze przy tak losowej lidze. |
Cytat:
Nazywasz mnie "kibicem" choć nic złego o klubie nie napisałem. Napisałem co uważam na temat obecnej sytuacji, wyraziłem swoją opinię że nie będzie zmiany trenera pokazując przykładowy schemat wyników? Mam z tego tytułu wyciąć nerkę i stawiać na moje typy, które nawet nie są typami? Chcesz czytać o rywalach żeby ocenić ich mecze, przeanalizować składy, taktyki itp? To sobie ....a czytaj bo nikt Ci tego nie zabrania. Nazywasz mój post "postawieniem kloca" choć patrząc na Twoją obecność na forum, wysrywanie postów średnio co parę godzin pod każdym możliwym tematem, nazywając wszystkich którzy się nie zgadzają z Twoim prostym myśleniem idiotami. Jesteś taki pewny, że się mylę z wynikami? To sam postaw kontrę (o ile wiesz co to znaczy) na moje typy i wrzuć jakiś skan? Taki cwaniak jesteś a jedynie co robisz to kłapiesz mordą na forum pokazując wszem i wobec jako to jesteś ważny i super, bo myślisz że masz coś do powiedzenia a sam srasz gówno-postami na forum. Czy napisałem coś o tym co zrobił bym Brzęczkowi gdybym go spotkał? NIE Czy napisałem cokolwiek na temat jego warsztatu trenerskiego? NIE! Czy napisałem że jest taki, sraki czy owaki? NIE 80% forum krytykuje Brzęczka (imho słusznie), ale to nie tylko trener jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy w pełni, ponieważ zawodzą również zawodnicy, sztab odpowiadający za przygotowanie motoryczne i techniczne oraz właściciele. Jak sądzisz że krytykuję trenera za samo to że w ogóle jest w klubie i istnieje to się mylisz. No ale może jednak lubisz tak wchodzić co poniektórym w dupę żeby tylko mieć więcej jakichś przywilejów dla siebie lub żeby być lepiej ustawionym gdzieś w jakiejś hierarchii? Jak to jest? Może powiesz dlaczego uważasz że trener jest super, właścicieli lepszych w tym kraju nie ma, a zawodnicy grają zajebiście tylko im nie wychodzi? Już kiedyś Cię podsumowałem z tym zachowaniem na poziomie obrażonego ośmiolatka, któremu sięzabrało kredki z kolorowanką, no ale widzę że dalej twardogłowie po Twojej stronie... No a jak uważasz że jesteś taki super przypierdalając się do każdego co wyrazi swoją opinię z którą Ty się nie zgadzasz to uważaj... JESTEŚ W BŁĘDZIE. |
@Arek85 - porównamy Twoje typy z realnymi wynikami, ale wychodzi na to że bukmacherzy to debile. Obstawiłeś już Chojniczankę? Spore przebicie.
|
No debile.W każdym z meczów byliśmy zdecydowanym faworytem a już 4 srogo prze.......iliśmy..
|
dwa tygodnie przerwy na reprezentację a ten partacz zwany trenerem dalej na ławce. zespół nic nie grał i nic nie gra. Brzęczek WYPIERDALAJ
|
Trener ?... :) wybitny trener...
|
Możecie nie wierzyć, ale jestem przekonany, że z Brzeczkiem na ławce czeka nas emocjonująca walka... O utrzymanie w 1 lidze. ....a co za wstyd. Miej ty typie resztki godności i wypieprzaj stąd
|
Wuja to człowiek mem.
Szanuje ludzi, kocha swoją mamę i świetnie tańczy. Ma tyle znakomitych zalet, lecz problem w tym że jest chujowym trenerem |
Wujo... ty wiesz co...
|
Czepiacie się
Jest ewidentny progres Po raz pierwszy od 5 meczów nie stracimy prowadzenia |
Dlaczego Hugi nie grał... i nagle gra?.... brezczek Ty jesteś taki amator że niech szlak trafi razem z Twoja kompaniä
|
Oj czemu tak ostro, przecież gość niedawno trenował reprezentacje, cała liga przecież nam zazdrości trenera i piłkarzy.
|
Nie no tak serio, to trzeba trochę poczekać aż się chłopaki zgrają :D
|
1 pkt w 3 meczach z beniaminkami
1 pkt w ostatnich 5 meczach 4 pkt w ostatnich 7 meczach 2 razy wyższy budżet od kolejnej drużyny Najdroższy trener i sztab szkoleniowy w lidze Eiwdetnie wbrew niesprzyjającym okolicznościom drużyna zmierza we właściwym kierunku Należy dać trenerowi nie tylko czas ale i rozszerzyć zakres kompetencji |
Czy parodysta podał się już do dymisji czy czeka na ostatni gwizdek?
|
|
Miej honor i podaj się do dymisji
|
Dzisiaj to już była kompromitacja
|
Dobra, koniec tych żartów, albo my jako kibice coś z tym zrobimy albo będziemy patrzyć jak Brzęczek znów nas spuszcza, tym razem z 1 ligi. Przecież my obecnie jesteśmy prawdopodobnie najgorszą drużyną 1 ligi!
Czas postawić sprawę jasno: dopóki ten patałach trenuje, my nie chodzimy na mecze. Może wtedy ktoś pójdzie po rozum do głowy. |
Oprócz Żyry to w zasadzie full skład... po przerwie 2 tyg...
I przegrana w Chojnicach, jak dla mnie kompromitacja Brzęczka |
jebac tytuly
Cytat:
|
"Brzęczek nie jest symbolem kompromitacji Wisły"
. . . Ja pier*ole, k**wa. |
Brzęczek WON.
Przed przerwą pisałem, że trzeba go wyp... bo to ostatnia szansa by uratować sezon. Teraz trzeba go wyp... bo to może ostatnia szansa by nie walczyć o utrzymanie. Z nim oczywiście cały sztab, legendy i tego pseudospecjalista od przygotowania fizycznego. To jest działanie na już. Jakiejkolwiek trwałej poprawy możemy się spodziewać dopiero po zmianie układu właścicielskiego i odsunięciu klanu B. i ich krewnych i znajomych od wpływu na działalność Spółki. |
To my w ogóle mamy trenera?
Wisła nie gra kompletnie nic. On im rzuca piłkę na treningu i mówi "macie chłopaki i zróbcie sobie gierkę, pyk-pyk-pyk niech piłeczka chodzi"?! Wyjaśni mi też ktoś, co w naszym sztabie robi dziadek Kmiecik? Kogo i czego on ma zamiar uczyć? Kurvva dzisiejszy dzień przechylił czarę goryczy. Wypierd**ć Brzęczek z Błaszczykowskim i całą tą ekipą Dyjów i innych cudaków. |
po9W2UJ3EWRD;OP0GI9VFHJWSIODVBHGISUDFHFIVUJSBHI
|
Wypierdalaj ....o
|
Dla przypomnienia:
https://wislakrakow.com/forum/showpo...1&postcount=19 Za ten post powinienem dostać nagrodę. |
Brzęczek nie podszedł do zawodników tylko poszedł prosto do szatni.. czekamy na dymisje.
Piłkarze w podzięce usłyszeli gromkie "Pajace" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl