![]() |
Genny to wielka metamorfoza przecież. Wyzbyci uczuć? Nie zgadzam się. Tak samo Cirro. Poza przyjęta w pierwszym sezonie aż do stania się totalnym zabójcą.
Genny też oprócz tego że to po jego myśli, to gdzieś ta historia dziecka tkwi u podstaw początku 3 sezonu. A policja... Byłem sobie na wakacjach w Weronie i na moich oczach zawinęli gościa do samochodu z ulicy. Trochę dziwny kraj. |
Moi drodzy, szukam spakowanego w całość serialu "Ray Donovan" - 5 sezon. Będę wdzięczny. Niestety torrenty.to ograniczyły ściąganie do 2 na tydzień, a są tylko pojedyncze odcinki. Zależy mi na tym by był z lektorem.
|
Kup sobie catshare na allegro za 3 zł na 30 dni, masz wyszukiwarkę, świetnie to działa.
|
Dark (niemiecki serial wyprodukowany przez Netflix).
Zbieram szczękę z podłogi. |
Potwierdzam . Dark naprawde dobry . Mocno zakręcony .
|
A ogląda ktoś może Knightfall?
Gdzie on-line zobaczę? :) HBO GO - odpada. Ogólnie to ja polecam Watahę - wciągający serial, całkiem przyjemnie się go ogląda. |
Obejrzalem ten caly Dark. Taki se, jakby nie motyw podrozy w czasie, ktory w sumie zawsze jest ciekawy, to szalu by nie bylo.
|
Cytat:
|
Oglądam ten 3 sezon Gomorry...
Poziom na jakim trzymają napięcie to jest mistrzostwo. I ludzie to porównują do Suburry. No co do czego. Dobrze że tyle wyczekałem i mogę jeden po drugim obejrzeć. |
A jak Wam się podoba Korona Królów? ;)
Komentarze w sieci coraz bardziej intensywne na temat tego serialu...;) Z szeroko rozumianych polskich projektów serialowych mi przypadły do gustu w ostatnich 15 latach trzy. Idąc chronologicznie byli to: 1) Londyńczycy 2) Czas Honoru - pierwsze 3 sezony 3) Wataha (ale za to już odpowiadało HBO) Reszta to podobnie, jak w produkcjach długometrażowych psucie fajnych tematów, na którym możnaby zrobić fajny film. Chociaż i tutaj znalazło się kilka bardzo fajnych wyjątków, wybijających się ponad przeciętność. |
Kolejne seriale do polecenia:
- Sense 8 - podobno najdroższa z produkcji netflixa. Ciekawy serial opowiada o losach gromady ludzi przebywających w ośmiu różnych krajach, ktorzy są połączeni ze sobą parapsychiczne. Serial gra niesamowicie na emocjach. Bardziej się go odczuwa niż ogląda. - dom z papieru - serial netflixa. "Psychiczny profesor" przez większość swojego życia planuje największy skok na hajs w historii świata. Celem jest Hiszpańska Menncia Narodowa. Zbiera grupę przestępców i próbuje ją okraść. |
Dom z papieru taki se. Raczej średni niż wybitny.
|
Pany zaopatrzyłem się w Netflixa. Ktoś jakiś serial, film do polecenia na tej platformie?
|
1) Suburra
2)The Crown 3) Gra Geralta |
Tak na szybko na Netflix to na pewno:
'The Bridge' - tylko wersja duńsko-szwedzka, 'Broadchurch', Jeśli lubisz kryminały ;) |
Jeśli ktoś lubi klimaty cyberpunk, sf, polecam ->Modyfikowany węgiel
|
Jest coś ciekawego nowego z seriali do polecenia ?
|
Stranger things. Nowy serial SF w klimacie lat 80
|
Dawno nic nie oglądałem i widzę że wszystkie serwisy on-line które miałem w ulubionych padły w międzyczasie ...
Ktoś coś poleci gdzie można pooglądać niekoniecznie 20 letnie seriale ? :) |
Cytat:
|
no to moze ktoś coś poleci?
w miare nowego co mozna ogladac od pierwszego odcinka i sie wkręcić. tylko nie chce ozarkó czy stranger things :) Nie mam czasu. coś lekkiego luźnego z fabuła najlepiej. tylko na wspólnej czy jest jakis ratunek? |
Netflixa znam w sensie wszyscy dookoła używają chociaż ja jestem w tym temacie zielony ;)
Po co mi 4 konta jak wystarczy jedno chyba że tego właśnie nie rozumiem ;) Jak mają Grę o Tron, Black Sails itp to się pewnie skuszę. |
Grę o tron ma hbo go.
Black sails nie mam pojęcia. 4 konta po to że płacisz i szukasz dodatkowych osób z którymi się zrzucasz na abo. |
"Trust" - https://www.filmweb.pl/serial/Trust-2018-791105
Moim zdaniem warto sa momenty słabsze ale ogólnie fajny klimat dobra gra i w pewnym stopniu na faktach. |
Nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie. Ja osobiście polecam Gotham chociaż trochę denerwuje, że nie da się zabić niektórych i czasem zmartwychwstają ( na podstawie komiksów więc musi tak być). Obejrzałem już 3 sezony, nie mogę znaleźć czwartego - pomoże ktoś źródłem?
|
Ślepnąc od świateł - HBO, bardzo interesująca polska produkcja. Obejrzałem, 8 odcinków, myślę że warto polecic. Jak na polskie warunki sklecony całkiem przyjemnie do oglądania, plus bardzo dobra obsada (niestety zawiódł debiutant w roli głównego bohatera, dla mnie trochę za sztywny, drewniany...) jednak dla roli Frycza, Więckiewicza, Pazury - naprawdę warto. Zwłaszcza Frycz pozamiatał, momentami aż czuć było jak gęstnieje powietrze.
|
Obejrzałem wczoraj pilota "Ziuk. Kłody Piłsudski". Ponoć reszta na wiosnę.
Dobry, naprawdę dobry materiał. Englert w roli cara na początku - genialny. Koncepcja serialu - pokazać życie młodego Piłsudskiego - do 1908 roku. |
Cytat:
|
Potrzebuję jakieś alternatywy dla programu KODI jest świetny,ale dzisiaj zablokowano TVP Vod akurat chciałbym coś obejrzeć ewentualnie strona z dostępem bez reklam
|
Osobiście mogę polecić serial "Nielegalni", fajna fabuła i niezła gra aktorska.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl