![]() |
Wy tutaj gadu-gadu nad zasadnością zwrotów i konsekwencjami a ja się pytam na jakiej podstawie kongres USA został upoważniony do bycia ,,adwokatem" osób pokrzywdzonych w tej sprawie ?
Chyba , że zdecydowana większość tych pokrzywdzonych posiada obywatelstwo amerykańskie w innym przypadku mogą przysłać tekst tej rezolucji na podpałkę . |
Cytat:
Mareczku - specjalnie dla Ciebie :D - http://bi.gazeta.pl/im/3/5454/m5454763.mp3 masz jeszcze wersję teledyskową - z uwzględnieniem 34 s http://deser.gazeta.pl/deser/10,8822...ia_Maryja.html |
Niezłe w połowie nawet zacząłem się gibać ; )
Preferuje jednak bardziej poezję ,,Radio Maryjną" http://www.youtube.com/watch?v=Ewm2KomTg0o |
A PO do Tv trwam jest w ogóle zapraszane ?
Sambo co tam jest,bo nie wiem czy warto ściągać :P ? |
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż z tego co pamiętam , to Donald Tusk prosił o taką możliwość przed wyborami parlamentarnymi . Zgody jednak nie uzyskał . |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: :lol: Sierotki - owszem że byli, najpierw odrzucali i kiedyś w końcu się zgodzili. Nawet wam nazwiska wymienie kto był: Niesiołowski i Wyrowiński. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli dobra nim płynące był by przeznaczone dla całego Narodu , to jestem za . Jeżeli , tylko dla Olka , to jestem za a nawet przeciw. niech rum Tanduay zapełni rury . |
Wilku a z czego tyle radochy ,jednoznacznie nikt nie stwierdził że tam z PO gości nie było :P.:D
W każdym razie nie są witani z otwartymi ramionami w tej tv . |
Cytat:
Wymień te trendy - to Ci napisze które sa lewackie. Cytat:
Cytat:
Co prawda w przeciwieństwie do mnie, to bedzie dobrowolne zobowiązanie i niczym Ci nie groże, ale wierz mi - chetnie się zgłosze. Cytat:
Popłakałem się - nie korzystam/albo rzadko z komórki. Z pradu muszę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak taki bzdet można traktowac poważnie? :shock: Cytat:
Cytat:
Aż tak prosto to niestety nie jest. Choć coś takiego jest wyraźne aż za nadto. Sprawdź sobie życiorys tatusia Huebner (Ubecja), stryj Onyszkiewicza to zbrodniarz z UPA, tatuś Cimoszewicza to również jak w przypadku Kwaśniewskiego NKWD/Informacja Wojskowa, o tatusiu Schnepfa wklejał tutaj Boomcha itd.. itp.. A co do tego D., po pierwsze to nie Dowgielewicz decyduje co i jak, po drugie to nazwisko po raz pierwszy widzę (tak to bywa), po trzecie daj mi zyciorysy rodziców i dziadków - sprawdzimy, przeczytamy. Cytat:
Bercik to Bercik i nic więcej - i nie napisałem że nim jest (za trudne to?) a to ze czasem może sie tak zachowywać. A jeśli dla Ciebie t. Nicejski jest czymś gorszym dla Polski od TL - to mam jedną rade. Weź rozpęd przed ścianą i pieprznij w nią tym swoim zblazowanym jewropejskim łbem. Cytat:
Cytat:
A.. lud wała pokaże, i frukta zapieprzy? Cytat:
Google Twoim przyjacielem - ew. poszukaj w archiwum RM. __________________________- Cytat:
Ty miałeś watpliwości, Mareq je rozwiał. Cytat:
Zwyczajnie tchórze się bali rozmów na zywo. I szacun dla Niesioła ze jako jeden z niewielu miał na tyle jaj, aby się tam pojawić. Owszem Tusk sie wpraszał, ale go nie wpuszczono. Obecnie nie wiem jak to wygląda bo nie jestem na bieżaco. ________________________________________ PS. Cytat:
Komuś bije w dekiel, i bynajmniej nie mnie.... Proponuje osuszyc wszleki bagna, bo produkują tyle metanu ez hej - tylko że wówczas zielone matoły miałyby dylemat "walczyć" o środowisko czy o mitologię globalnego ocieplenia. Świat wariuje....... |
Ponownie o Kwaśniewskim,tym razem z Rz;
Cytat:
|
Teraz tylko wyjaśnienie
Cytat:
|
Cytat:
I dla Ciebie to równiez pierdoła. ____________________________________ Cytat:
|
Podobno ludzie w Irlandii czują się oszukani i źle oceniają tą całą kampanie przeciw traktatowi (straszono tam aborcją itd. i była finansowana przez prywatne osoby ) .
|
Cytat:
:rotfl: :lol: :rotfl: Proszę.. błagam... Co do jasnej cholery robią politycy podczas kampanii wyborczej? (zerknij niżej) Cytat:
Jak ktoś z własnej kieszeni przeciw to już..? - no własnie co? _________________________________ Cytat:
Może się wypowiedzieć ktoś bardziej obeznany? Donio coś bredził w kampanii iż prywatyzacji nie bedzie. Tu śmierdzi Sawicką do potęgi entej... |
Cytat:
toz to zbrodnia niesłychana... co innego gdyby kasę sypały jakieś fundacje prounijne finansowane z budżetu unii... |
Cytat:
Jachting - zuch chłopak ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast brednie Tuska to typowa kielbasa wyborcza,to bylo oczywiste dla kazdego co bardziej zdystansowanego do polityki obywatela... Ja pamietam,ze najbardziej usmialem sie z szuflad pelnych ustaw i obnizek podatkow - paradoksalne jest to, ze juz PiS bardziej obnizyl podatki... No,ale jak sluchalem Tuska u Lisa, i jego semantycznych kretactw, to obsmiewalem sie jak norka... Co do logiki "slusznego" wydawania pieniedzy na kampanie prounijne, i "nieslusznego" na antyunijne - toc zwykla "logika" GW... Co tu sie dziwic - wystarczy wpasc na ichniejsze fora,poczytac "tolerancyjnych" czytelnikow i ich "argumenty",zeby miec na dlugi czas dosyc... Jeszcze jedno - ktos napisal o uchwale Kongresu USA w sprawie naklonienia Polski do oddania majatkow pozydowskich ( w skrocie) - nie chcialo mi sie przewijac wielu postow, ale co sadzicie o zagadkowej (zapewne przypadkowej ;-) ) zbieznosci takiej uchwaly z twardymi negocjacjami Polski w sprawie Tarczy ? Mnie to sie wydaje ciekawe i mam ciekawa teorie... A moze wszystko w polityce bywa przypadkiem ? ;-) |
Cytat:
|
Rozumiem że szanujecie ,demokratyczne referenda i prawa nimi rządzące .
Ale rząd i lud Irlandzki tego nie uszanuje i tyle w tym temacie . |
Cytat:
Toz to czystej wody tautologizm (znaczy sie - maslo maslane) |
Lud też popełnia błędy,lud teraz nie będzie protestował .
Poza tym ,że to głos ludu to za dużo powiedziane,jest to tylko taki głos według konwencji tego referendum . Ps. Lud czuje się oszukany |
Kiedyś była Beger, teraz prezydent Nowego Sącza Ryszard Nowak z PiS (może nie osobiście, ale jak tak można by nic o tym nie wiedział i nie reagował ... )
Cytat:
http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...isow-przez-pis |
Cytat:
Cytat:
Ja chyba zaczne robić tutaj taki porzadek jak jest robiony w transferowym, i za celowe idotyzmy bedą szły bany. Pozostawiam wam to do przemyślenia. ps. Wyar odpowiem jak wróce. |
Cytat:
PS. czy ja muszę przypominać ze zwolennikiem PISu nie jestem? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl