![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
rozpoczął się mecz dwójki, która zagra z Wisłą w następnej fazie
|
Wiem, że to średnio związane z aspektem sportowym meczu, ale:
Dowiedziałem się od osoby będącej już w pobliżu stadionu, że na bramach 2 i 3 są rozstawione alkomaty więc ostrzegam niektórych by nie przesadzali z alkoholem. |
Cytat:
|
Cytat:
niestety mi nie dziala ani pod mozilla ani pod google chrome |
blagam, chce Zurawia w pierwszym skladzie!!! a Malecki lawa ;)
|
Cytat:
Wisła Kraków Jovanić - Cikos, Cleber, Kowalski, Diaz - Boguski, Sobolewski, Garguła, Piotr Brożek - Żurawski, Paweł Brożek ;) Rezerwowi: Pawełek, Łobodziński, Jirsak, Kirm, Małecki, Singlar, Mączyński |
hahaha podziekowal ;D;D;D
pieknie :D |
Basałaj w "studio" Polsat Futbol przed meczem.Może zdradzi jakieś plany klubu:D
|
Cytat:
mozna gdziies wlaczyc studio na necie? |
Taaa. Zaraz odczyta z kartki plany klubu do roku 2015.
|
Cytat:
|
Zakontraktują środkowego obrońce przed I meczem III rundy, i mało prawdopodobne, że będzie to Chavez.-niemal cytat:P
Sorry za 2 posty pod sobą. |
no to mają czas do jutra :)
to może nas mile zaskocza i dwoch stoperow zakontraktuja :) |
Basałaj potwierdził, że napewno kogoś do obrony na Azerbejdzan ściagną. Więc chyba ktoś z Polski?
Pozatym mówił o celach, stwierdził, że nadrzędnym celem w tym momencie jest LE. |
Cytat:
|
Do połowy sierpnia ma być dyrektor sportowy - jeżeli się nie przesłyszałem:P
|
Cytat:
|
Kołtoń baaardzo wyraznie nie lubi Wisly :D
|
Co się dziwisz, fanatyk amici :D
|
Smuda mówi że Wisła zrobiła dobre transfery, a Kołtoń na to że Żurawski stary, a obcokrajowcy to pewnie jakieś ogórki. A Brożek do niczego się już nie nadaje ale i tak jest i będzie gwiazdą w Wiśle.
|
jak ja nie cierpię tego Koltuna ;/
niech popatrzy na Lecha,jak wczoraj gral bez napastnika <Lol> zero obiektywnosci tylko krzycy Wichniarek tu Wichniarek tam ;/ ja tam w Cafe Futbol to szanuje Wojtka Kowalczyka jest jaki jest, ale szczerze chlop gada czy to o Legi,Wisle i Lechu |
Skoro Polonia dala rady odsunac od swoich meczow paru sedziow to moze Wisla wystapi z prosba o odsuniecie od komentowania meczow Wisly ROMANA KOLTONIA , pseudonim KOŁEK-FANATYKA AMIKI POZNAN!! bo jak go slucham to mnie telepie calego, wczoraj o malo co nie spuscil sie po wymeczonym rezultacie w karnych a tu jeszcze mecz sie nie zaczal i ciagle mu Wisla nie pasuje, a to transfery zle, a to Zuraw stary, a to ogorek, a to to, a to sramto
|
Czerwona kartka dla pilkarza Szawle :)
|
ależ ten Garguła to pechowiec, jak ktoś wchodzi ostrzej to akurat w niego. Dobrze, że nie tam gdzie ostatnio leczył.
Po meczu. W 10 Litwini se co najwyżej piłkę pokopią na auty , byle już więcej naszych nie kopali. A nasi zagrają tak, by wytrwać do 90 minuty z korzystnym wynikiem. Fajerwerków ładnej gry lepiej się dziś nie spodziewać. |
|
Ale spiker zaliczył wtope :D
|
z Cikosa bedzie pociecha.... oj będzie
|
Cikos widać ze potrafi sie podlaczyc do przodu, tylko na prawej stronie zbytnio nie ma z kim pograc
pare fajnych podan Garguly |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl