![]() |
bo oni sa zawsze inni :D
|
1 połowa meczu ŁKS-Odra tragicznie słaba. Gdyby nie lokalny patriotyzm i milosc do klubow ,to nie wiem czy ktos normalny by placil zeby takie cos ogladac..Liga Polska 67 na swiecie ? Nie dziwie sie..
|
Cytat:
Radovica to trzeba trzymac krótko,wlepic mu raz czerwoną,to sie moze oduczy padac jakby dostał cios od Kliczki,bo to co robi to zwyczjne oszustwo . |
przeciez to ŁKS - ODRA
czego sie spodziewaliśćie? Wczoraj natomiast kawał dobrej ligowej piłki był :) |
Dzisiejszy pierwszy mecz mimo wszystko rozczarował. Było bardzo słabo, nie było nawet woli walki z obydwu stron. Dobija liczba obcokrajowców w ŁKS-ie. Zamiast stawiać na polską młodzież, po boisku biegają emeryci i bardzo egzotyczni obcokrajowcy. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełnie fakt, że zapewne obie drużyny w lidze się utrzymają.
Jeśli ktoś ma zamiar oglądać następny dzisiejszy mecz, to polecam zwrócić uwagę na Piotra Petasza z Piasta Gliwice. Bardzo dobry grajek, tylko ma ponoć problemy z głową. Przez to w swojej krótkiej karierze zwiedził już kilka polskich miast. |
Cytat:
Cytat:
|
Craxa dno :) W Lodzi slonce, w Wodzislawiu slonce, a u nas rzuca zabami caly dzien, eh ...
|
Kukulski!!!
|
Mecz całkiem przyzwoity, jak na standardy ekstraklasy, głównie dzięki piłkarzom Piasta. Dla mnie postawa tej drużyny to bardzo duże i jak najbardziej pozytywne zaskoczenie. Trenerowi udało się ze zbieraniny podstarzałych niechcianych piłkarzy w bardzo krótkim czasie zrobić drużynę, której piłka nie przeszkadza, która potrafi wymienić kilka podań i której chce się grać. W Polsce to rzadkość. Na pewno nie jest to skład, który może walczyć o cokolwiek więcej niż utrzymanie w ekstraklasie, dzisiaj grają po prostu ze słabą drużyną, która również będzie bronić się przed spadkiem. Niemniej jednak jestem pod wrażeniem pracy wykonanej w Gliwicach, bo w zeszłym sezonie oglądanie ich gry to była katorga, a dzisiaj naprawdę da się na to patrzeć.
|
czy wszystkie mecze sa gdzies transmitowane ??
|
no i 2:0 po karnym dla Piasta :D No to emigranci rozpoczęli sezon :D
|
Cytat:
|
Co jak co ale obronę Cracovia miała mieć dobrą na czele z nowym reprezentantem u Leo - Polczakiem. A tu cienko z tyłu a przy mizeri z przodzu jest 2-0 dla Piasta:)
Tak offtopowo Czy Piast dawno temu nie był naszą zgodą? A dzisiaj to kosa czy neutralna ekipa? |
|
Cytat:
|
ew. na sopcascie w lepszej jakosci jednak tnie :/
|
Po wczorajszym Waszym napinaniu, dziś kolej na mnie.
Jeżeli będziecie grać cały sezon tak jak dziś mecz z Polonią B. to jestem dziwnie spokojny... :> |
Cytat:
|
Paweł pewni dostanie 3 mecze po dzisiiejszym incydencie z sokolenką jebac pzpn
|
Cytat:
Jeżeli o waszą grę chodzi to nie jestem spokojny,jestem pewny ze nie macie szans na tytuł podobnie jak i Lech. Gratuluję remisu z tak wyśmiewanym przez was Disco - Polo :lol: :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
tak też można ;) |
Śląsk prowadzi z Lechią 1-0 i jego gra bardziej mi sie podoba - Vuk Sotirović potrafi strzelić z niczego:)
|
Odra i ŁKS to pierwsi kandydaci do spadku. Dawno nie widziałem takiego anty futbolu. Piast ładnie zagrał widać, że tam pracuje trener a nie dyletant. Cracovia to rezerwami zagrała, więc wyszlo jak wyszło.
|
Szkoda mi Lechii co do tej kolejki i wyników to widać Piast taki słaby nie jest ! I dobrze, kandydat do spadku moim zdaniem ? Cracovia ! Ich gra to masakra, Piast wygrał zasłużenie, a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. Lech słabiutko, szkoda że Lewandowski nie gra dla nas. Moim zdaniem on powalczy o króla strzelców z Brożkiem.
|
Cytat:
To sie nazywa życzeniowe myślenie:D |
No cóż ktoś musi spaść no nie ? :) U mnie padło na nich ...
|
Cytat:
Gdzie sprzedają te magiczne kule? :lol: P.S. Nie mówię że na pewno będzie inaczej, ale proponuję wstrzymać się na kilka kolejek z jasnowidzeniem. Przypominam początek zeszłego sezonu i serię zwycięstw Legii. Jak się skończyło każdy wie. |
Cytat:
|
Ehhh dobra niech ci będzie.
Ale właściwie to po co w takim razie gramy sezon...? Dajmy Wiśle mistrza zaocznie, jak szaleć to na maksa... :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl