![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A Zmijka jest jakas wyrocznia?:>
|
Tel. do Umbro w GK 126287618. Możesz zadzwonic i sie spytac, w razie czego mogą ci odłożyć jakąś koszulkę.
|
Cytat:
|
Obiecałem, że napisze więc piszę.
Zakupiłem dzisiaj w TESCO na Kapelance czerwoną bez sponsora L oraz w Sizeerze na Szewskiej dwie ostatnie z TF Kable za grosze również rozmiar L:) Ogólnie, L i wyżej wszystkie kolory jeżeli chodzi o TESCO na Kapelance. Również Były dwie z TYSKIE za 69,90. W GK UMBRO same duże. Na Szewskiej z Bet-at-home XL, XXL,3XL białe i czerwone. pozdrawiam |
No to okej to skoro pozwiedziałeś to mi odpowiedz na kilka pytań:
1) jakie rozmiarówki zostąły i gdzie? 2) po ile ? Dalej 9,90 ? |
Cytat:
2. Ceny 49,90-69,90. nie ma już tych za 9,90, przynajmniej dzisiaj, bo dwie ostatnie wziąłem. Ale powinni dowieść, więc luzik.:) |
Pewnie tak, jeżeli w ogóle ten adidas przyjdzie, bo żadnego oficjalnego info nie było ... tylko takie jakieś plotki medialne i posty osób związanych z klubem. Na 99% adidasa mamy ale 1% jest związany z brakiem oficjalnej informacji.
|
Z adidasem na pewno jest coś na rzeczy,bo ostatnio byłem w bonarce w adidasie i pytałem czy niedługo będzie można tu kupić koszulki Wisły to koleś mi odpowiedział,że prawdopodobnie tak ;)
|
Skoro nie podają jeszcze oficjalnych informacji to według mnie mogą być 3 opcje.
1. Możliwe, że negocjują/owali z Umbro 2. Rozmawiają z adidasem, aby nowszy model był u nas 3. Czekają, aż drużyna wróci i wtedy wszystko naraz zrobią na 1 konferencji. W sumie to poczekajmy, a na pewno się wszystkiego dowiemy. Mogą nas też z zaskoczenia wziąć i z Nike podpisać :) |
Cytat:
Świetny przykład koloru koszulek wyjazdowych podałeś wonski. Chodzi mi tu głównie o kolor jasno niebieski (a nie ciemno niebieski jaki był do tej pory na koszulkach Wisły). Pierwotnie gwiazda Wisły była właśnie jasnoniebieska i wydaje mi się, że kolor flag Wiślackich z dawnych lat też miał kolor jasnoniebieski, a nie taki jak np Lech czyli ciemnoniebieski. |
Graliśmy już kiedyś z takimi koszulkami i prezentowały się całkiem fajnie (mówię o kolorze):
http://www.youtube.com/watch?v=3YlTg1VnmBE |
te na prawde były fajne, tego koloru
|
Dokładnie, o takich mówię:) Ciemno niebieskie może mieć np. Lech albo Ruch, my powinniśmy mieć jasnoniebieskie, żeby się od nich odróżniać i co najważniejsze żeby tradycji stało się zadość:)
|
Wymienię koszulkę TF Kable czerwoną, rozmiar L.
Mogę się wymienić za TYSKIE, Tele-fonika lub TF Kable rozmiar M. |
Cytat:
|
Białe to tylko z Bet- at-home i puste.
TYSKIE czerwone XL i XXL za 69,90. ogólnie podskocz jutro do sizeera na Szewskiej i TESCO na Kapelance :) PRZYPOMINAM: Jak co to mam na wymianę TF Kable czerwoną, L-kę i wymienię na M-kę z obojętne jakim sponsorem :D, priv. |
Nie ma już Umbro na oficjalnej!
|
Cytat:
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy...ty/replika_tfk jak nie ma? |
Cytat:
|
Dokładnie. TF Kable jest samo, a było jeszcze UMBRO, więc czekamy na umieszczenie loga adidasa jakby nie było.
|
|
@jurukuru: mam pytanko, jak ostatnio sprawdzałeś to były te koszulki za 9,99 ?
e: dzięki za odpowiedź, a sylwkowi gratuluję gustu i rozeznania. |
Koszulki za 10 zł?? Jakie ?? I gdzie ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do pytań o koszulki za 9,90 wziąłem 2 ostatnie na Szewskiej. Jakby ktoś chciał się wymienić (L za M) to pisać. ps. nic, tylko zapierd*lać po sklepach w miarę możliwości. |
Cytat:
|
Niebieski kolor w naszych barwach wzioł się chyba z rzeki WISŁY
|
Cytat:
Co do barwy niebieskiej w naszej fladze to również prócz barw miasta, symbolizuję ona Królowe polskich rzek- Wisłę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl