![]() |
Mimo wszystko wybierającym się jutro po bilet zalecam pytać o te na D..
|
biletow na d nie ma. ma ktos na sprzedaz??
|
Czy miał ktoś kiedykolwiek jakieś problemy z wprowadzeniem na mecz dziecka które nie ukończyło 12 roku życia? Chodzi mi o to jak to się odbywa, czy ochrona robi jakieś problemy itp.
Najwyższa pora pokazać młodemu o co w tym wszystkim chodzi, najlepszy ku temu moment i najbardziej odpowiedni mecz. Urodzony 24 lutego '98 roku. Co prawda 12 roku życia jeszcze nie ukończył, ale DZIECKO DO 12 ROKU ŻYCIA można interpretować na dwa sposoby (rocznikowo i dokładnie dzień/miesiąc/rok). Proszę o komentarz na ten temat, najchętniej osobę która miała do czynienia z podobną sytuacją. Dzięki serdeczne. |
Cytat:
Mój tata tak wchodził z bratem , stoisz normalnie w kolejce do bramki i puszczasz dziecko pierwsze na zasadzie że dajesz ochroniarzowi swój dowód i legitke dziecka a on to przykłada do kamery i wpuszcza dziecko po czym ty wchodzisz na bilet:-) A co do wieku to chyba idzie rocznikowo :) |
nie musisz pokazywać legitymacji dziecka, wystarczy tylko twój dowód
|
Jak tam wygląda sytuacja z biletami?Orientuje się ktoś ?:)
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy ma ktoś na sprzedaż bilety na sektor D na derby ?
|
Panowie jak to jest z biletami przez FC? Jest na nim moje imię i nazwisko? I czy on mi może jakoś przepaść(jak np. do jakiegoś czasu nie odbiorę)?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czekam na komunikat klubu, że wolnych biletów brak. Tak więc do roboty panowie :)
|
Komplet na Derbach
W niedzielę o godz. 17 Wisła podejmie przy ul. Reymonta Cracovię w Wielkich Derbach Krakowa. W tej chwili wszystko wskazuje na to, że z wysokości trybun walkę o prymat w podwawelskim grodzie śledzić będzie komplet, ponad 15 tysięcy widzów. Od momentu rozpoczęcia sprzedaży, bilety na niedzielny mecz cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem kibiców Wisły. Już we wtorek zabrakło wejściówek na najbardziej gorący sektor D na wiślackim stadionie. To miejsce, które zajmują najgłośniejsi fani "Białej Gwiazdy". Na pozostałe trybuny jeszcze są bilety, ale schodzą one dość szybko, więc raczej nie radzimy zostawiać zakupu wejściówki na ostatnią chwilę. ... Źródło: Gazeta Krakowska |
Poszło, nieaktualne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak z biletami ?
Ile jeszce zostało w kasach na sektory A , B i E ?? |
Cytat:
I w ogóle po co Ci to wiedzieć Przyjdziesz zobaczysz czy wszystkie poszły Bez napinki:] |
mam do sprzedania jeden bilet na sektor D. Cena taka jak w kasie.
|
ma ktoś do sprzedania dwa bilety na derby na sektor E
|
Cytat:
|
Mam bilet na D do sprzedania za 1906zł, chce ktoś kupić? :|
|
Jeśli chodzi o bilety to kumpel był dzis przed 18 i chciał kupić na E to gościu mu powiedział, że już nie ma. I na B podobno zostały.
|
Cytat:
W "WŚ" pusto.... niestety. :( |
Z doświadczenia wiadomo ze jak nie ma komunikatu na oficjalnej to bilety są. Na D nie ma bo poinformowali wczesniej. Nie siać fermentu bo musze jeszcze 2 bilety kupic znjomym :)
|
"Dodajmy na koniec, że cały czas bardzo dobrze sprzedają się bilety na wielkie derby Krakowa. Wczoraj wieczorem w klubowych kasach pozostało już tylko nieco ponad dwa tysiące wejściówek.
Jeśli jednak tempo sprzedaży zostanie utrzymane, to tak jak przewidywaliśmy wczoraj, w niedzielny wieczór na stadionie im. Henryka Reymana powinien zasiąść komplet ponad piętnastu tysięcy widzów." Źródło: Gazeta Krakowska Bez paniki będzie komplet :) |
Biletów jest jeszcze około 2000 w kasie- głównie na A i B.
Kupować więc, kupować! |
kupie jeden bilet na D po normalnej cenie, potrzebny dla kibica Śląska! priv
|
Cytat:
|
Dzisiaj o 14:30 biletów na E była duża kupka.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl