![]() |
proponuje wielkich rozkminek co co transferow, pozyczek od Cupiała itd itd nie robic bo to sensu nie ma. Tylko se czlowiek nadzei narobi, pomysli se ze moze byc pieknie a wcale to co pisza te szmatławce nie ma miejsca. Wczoraj psozło to info ze zaprezentujemy 5 piłkarzy, Kirma, Gargułe, Braza, Nurkovicia i jedna niespodzianke, i co, i dupa ;/ Nie wiem co za ludzie bez honoru w tych gazetach pracuja zeby tak zmyslac oby tylko poczytnosc zyskac ;/
|
Cytat:
Jedyne co jest napisane to to ze zawiesza kariere... Dziekuje za uwage... |
Cytat:
|
Cytat:
Ok zgadzam sie ze to co mamy na Levadie i miejsce na pudle w Polsce powinno wystarczyc. Ale jesli chceby walczyc o LM a byc moze o bardziej relany cel grupe LE,to na 3 rundzie na taki Salzburg juz niekoniecznie a odpadniecie w tym momencie moze wsyztkich drogo kosztowac. No chyba ze jest z gory zalozone ze ten rok"zimujemy" bo beda inne wydatki ,i transferow juz nie bedzie. |
Cytat:
|
Brawo Bednarz! Czyli to była ściema z zawieszeniem kariery .. Miała być niespodzinka i jest !
|
Nie ma to jak wierzyć gazetom - jeszcze dziś rano Jop kończył karierę :lol:
|
Jop ładnie jeszcze tylko 3 wzmocnienia na 4 dni przed 1. meczem i jest dobrze :)
|
I bardzo dobrze że z nim podpisali : ) mam nadzieje że to jest kontrakt 1 rok + 2 lata kolejne. Ja w Jopie widze świetnego zmiennika dla Głowy i Marcelo, sezon długi myśle że Jop w tym sezonie zagra około 15 - 20 meczy chociażby w pucharze ekstraklasy, pucharze polski i lidze polskiej gdy któryś z naszych podstawowych środkowych będzie potrzebował odpoczynku. Teraz czekajmy na jakiegoś prawego obrońce i nie będzie źle :P
|
Cytat:
|
Jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma . Z dwojga złego wolę lepiej trzymać Jopa na rezerwie niż jakiegoś juniora . Przy naszym stanie obrońców nie powinniśmy narzekać . Bardzo dobrze że podpisali tylko roczną umowe , chociaz spodziewałem się 2-letniej .
|
Noto teraz bedą płacze po co on przychodził? ludzie ja niewiem co z wami dopiero był płacz ze zostalismy z 3 obroncami
|
Może być tak że z Głową jest coś nie dobrze i dlatego tak długo przekonywali Jopa aż się zgodził obym się mylił
|
Do wtorku można wymienić graczy na mecz z Levadią, nie powinno być problemu aby Mariusz był zgłoszony. Dobry ruch transferowy!
|
Cytat:
Sobol już wrócił a o Głowie cisza.... |
hahaha ale ładnie zagrał najpierw kończy kaiere a teraz podpisał z Wisełka powodzenia Mariusz :D
|
Cytat:
|
Chłopcy ja nie chce narzekać ani siać poruty, bo sam uważam, że jedno drugiego nie wklucza, ale:
ciekaw jestem jak sie ma ta 100% opcja wypozyczenia Braza z pierwokupem do podpisanego Jopa... |
Cytat:
Jeżeli ominą go kontuzje raczej nie zejdzie poniżej pewnego poziomu. Wiek jak na obrońcę również nie taki zły, spokojnie 4 lata gry na wysokim poziomie przed nim jeszcze. Ile lat miał Cleber, który grał jeszcze w Wiśle nie aż tak dawno temu? |
Dobry ruch.
31 lat - jak na obrońcę wiek idealny. Spore doświadczenie. Za darmo. A i nie zapomnijmy, że na środku mamy szrota Głowę... |
Jop ok tylko co z BRAZ-em ?? Tylko żeby nie było tak, że jeżeli nie możemy pozyskać Braza to mamy Jopa ;/
bo to jest wersja drugorzędna ;/ Teraz czekamy na Braza i Nurkovicia ;) Mam nadzieję że wreszcie okaże się że odejści Niedzielana jest możliwe i spowoduje to zwolnienie kasy dla innych (m.in. solidnego napastnika) |
Trochę jestem zmieszany tym ... No ale zobaczymy, gorszy od Bosackiego, czy innych ligowych obrońców na pewno nie jest.
|
A ja się cieszę z tego transferu. Mimo wszystko 83 mecze w lidze rosyjskiej to dobry wynik, poza tym Jop w reprezentacji grał czasami naprawdę fajnie, mimo to ludzie pamiętają go z meczu z Austria i Serbią. Oby jeszcze załatwili tego Braza i będzie dobrze.
|
Juz to mowielm ...Jop jest naprawde dobrym uzupelnienem skladu.
Wiec nie ma co narzekac bo od przybytku nikogo jeszcze glowa nie bolala. A w tej sytuacji mozemy lasnie zobaczyc rzetelnosc wszystkich portalisportowych,gazet i wszystkich innych zrodel...brawo dla portalu futbol.pl za niby zawieszenie kariery przez Jopa... Takie wlasnie macie pojecie o tym wszystkim pismaki zesrane... |
Dokładnie... Po prostu bardzo solidny zmiennik, powtarzam zmiennik. Przyda się bez dwóch zdań:) będzie grywać w Pucharze... Ekstraklasy;) Jeszcze Braza, Nurkovicia i napadziora i będzie dobrze. Ba, bardzo dobrze;)
|
Wszystko fajnie, tylko mnie trochę martwi ta kwestia osobistych problemów Jopa.
Jeśli to ściema, będąca elementem negocjacji transferowych - to ok. Jeśli nie, to jest powód do obaw - bo zawodnik gra dobrze jak może się koncentrować wyłącznie na piłce. Żeby była jasność - o klasę sportową Mariusza jestem spokojny. Martwi mnie jego ew. kondycja psychiczna. |
Mam przeczucie że to nie jedyna niespodzianka dziś wieczorem. Oficjalna coś nie chce się uruchomić :D
Edit: Chyba jednak się myliłem ;] |
Może oficjalna poinformowałaby co z tym Brazem, miał przechodzić testy i nikt nic nie wie.
Jop może być, zawsze lepiej jak kogoś sprowadzają. |
brawo. To już mamy 4 zdrowych obrońców. :D
o ile go zdrowego zakontraktowali. ; ) |
Mam nadzieję tylko, że Głowa się nie wysypał na dłuższy czas...
Na początku byłem przeciwny temu transferowi ale Jop naprawdę może okazać się przydatny. Zakontraktowanie Jopa owiane jest jakąś tajemnicą, ciekawe czy zostanie to wyjaśnione. |
Jakiś czas temu pisaliście że martwi Was iż Skorża w żadnym z wywiadów nie wspomina o konieczności pozyskania stopera.
Martwiło Was też że nie sprowadzamy Polaków. A jednak niektórym Jop nie pasuje. Bez komentarza, Ja jestem zadowolony. W sumie kogoś takiego szukaliśmy. Myślę że akurat w PE to on za wiele nie zagra, tam grają młodzi. On będzie grał w przypadku kartek i drobnych kontuzji (poważnych nawet nie dopuszczam do myśli). Nie widziałem go jeszcze na prawej stronie. Szkoda że nie ma więcej sparingów bo Skorża mógłby go tam sprawdzić. Trudno. PS: Aha, w sumie to nadal nie mamy obrońcy, bo Jop zaczynał karierę na ataku :) |
Bardzo dobra wiadomość. Jop będzie gwarantem, solidnego poziomu w obronie. Jeszcze tylko lub aż, bramkarz, prawy obrońca i wysoki napastnik. Moim marzeniem jest Rasiak, ale dla nas niestety chyba nieosiągalny.
|
Cytat:
Żeby nie odbiegać od tematu. Dobrze sie stało. Jeszcze będziemy mieli dużo pożytku z Jopa, a i w Rosji mniej wulgarne będą transmisje. |
Cytat:
żenuła |
Cytat:
A druga sprawa , nie zauwazyliscie ze Maczynskiego nie ma?? Nie wiem, czy to prawda bo nikt jej nie potwierdzil, ale podobno dostal wolna reke w poszukiwaniu klubu... |
Cieszy przyjście tak doświadczonego obrońcy! Cieszy mnie też mała ilość psioczenia na wiek Jopa (nadal mam w pamięci co się działo jak przyszedł Cleber).
Ciekawe co dalej ;) |
A tak narzekaliście! Naprawdę zachowujecie się jak praczki. Głowa złapał lekką kontuzję i od razu: A jednak Jop się przyda. xD Ja od początku wiedziałem, że prędzej czy później posypie nam się obrona i potrzebny nam jest jakiś doświadczony defensor. Mój skład defensywy na Levadię jeśli nie wyleczy się Głowacki: Jop, Marcelo, Diaz, Brożek. Źle? A wolicie Łobodzińskiego? xD
|
Ja bym proponował jedno od kilku userów przeprosić p.Bednarza bo kilku dzisiaj oraz wczoraj najeżdżało na niego....
|
Hehe, nasi działacze przyjęli chyba za taktykę podpisywanie kontraktów w momencie gdy wszyscy w okół (media, kibice itd.) myślą, że jest już "po ptokach" i do danego transferu napewno nie dojdzie ;)
Ja się cieszę, Jop okrzepł w Rosji i jest w tej chwili dużo lepszym zawodnikiem niż był gdy z Wisły odchodził. Będzie dobrze! A wszystkim narzekającym i mającym obawy pragnę przypomnieć, że pozyskaliśmy Jopa za darmo w dodatku podpisał kontrakt roczny, a więc nawet w przypadku słabej formy powyższego nie tracimy praktycznie nic. |
Doświadczony obrońca a nie eksperyment z młodziakiem. Bardzo dobry ruch:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl