![]() |
Ok, ok - ja te wszystkie atrakcje znam ;) Tylko mi chodzi o to, GDZIE JEST ZIMA? :P Gdzie jest taka piękna, obrazkowa zima :)
Decyzja chyba podjęta, jadę gdzieś na Skałę :) A tam się zobaczy. |
Cytat:
|
Za co Buffon dziś dostał czerwoną kartkę?
Żmijka dziękuję bardzo :) |
"Druga bramka dla Romy powinna paść już w 83. minucie, ale wtedy gospodarzy uratował jeszcze Gianluigi Buffon. Bramkarz Juventusu zmuszony był jednak faulować szybszego Riise przed polem karnym, co skończyło się zasłużoną czerwoną kartką."
|
Te drzewa uginające się pod śniegiem to ponoć droga w pobliżu wolbromia, tam są dwa takie miejsca jak sie wjeżdża ok Krakow jest lasek, a drugie "laski" są po skręcie w lewo przed torami kolejowymi i to jest droga na Olkusz. Ogólnie to takie obrazki teraz sa wszędzie od Węgrzc już jest mega biało w koło a przynajmniej tak wyglądało to tydzień temu.
|
Wie ktoś może czy jest możliwe utworzenie kopii zapasowej ustawień Winampa?
Tak żebym bo formacie i zainstalowaniu miał takie same ustawienia, jak i również informacje o ilości odtwarzanej piosenki. |
Nie wiecie czy jutro o 5:00 (o ile się nie mylę) na Eurosporcie będzie transmitowany mecz Kubota z Djokovicem?
|
Cytat:
|
Dzięki, szkoda tylko że nie mam Eurosportu 2:-/
|
Co robić?
POMOCY Dzisiaj zainstalowałem open office , potem przychodzę , patrze , a wszystkie ikonki tj Internet Explorer , SKype mam zamienienione na WIndows Media Center. Klikam na te ikonki to wyskakuje konfiguracja Windows Media Center. Co robić? Przówrócenie kopii zapasowej niemożliwe , bo nie mam |
Jest gdzies w krk serwis, który odnowia porsyowane płyty CD/DVD/swap magic ?
|
Cytat:
|
Przywracania systemu? tzn co?jak nie mam kopii to jak?
|
Cytat:
Przy tym placyku, następnego dnia było do odbioru. |
Cytat:
|
Na jakich kanałach oprócz Polsatu i DSF można obejrzeć mecze Polaków w ME w piłce ręcznej?
Chodzi mnie głównie o kanały dostępne na Cyfrze Plus ale mogą być też z innych platform cyfrowych |
Cytat:
|
mam windowsa nagranego na plycie... jest folder a w folderze windows nagrany w obrazie plyty. (ISO) przy wlaczaniu kompa nie czyta w ogoel plyty (chociaz jest ustawione by peirwsze plyte czytal)
ma byc jakos inaczej nagrana ta plyta? moze bez folderu ? albo bez obrazu ? |
Cytat:
Proponuje skopiować ten obraz na dysk, i nagrać nową płytę właśnie z tym obrazem przez odpowiedni program do nagrywania obrazów np. Alcohol, po nagraniu będziesz miał płytę z normalną zawartością płyty Windows. |
Cytat:
najlepiej sciagnij program typu Imgage Burn i sobie na pewno juz poradzisz tu masz linka: http://www.dobreprogramy.pl/ImgBurn,...ows,13049.html |
Cytat:
http://i46.tinypic.com/303fyut.jpg |
Cytat:
|
Czy był już emitowany materiał na temat Wisły Kraków w programie "Między meczami - kluby ekstraklasy" na kanale TVN TURBO?
|
Cytat:
Zazwyczaj gdy jest napisane "bez cukru" znaczy to tylko ze produkt ten nie jest słodzony sacharozą. Ale nie piszą już ze ten sam produkt jest słodzony nie sacharozą tylko zazwyczaj substancją o nazwie aspartam. |
Cytat:
wypalasz jako obraz |
Witam.
Poszukuję jakiegoś w miare taniego internetu conajmniej 1mb/s ew. może być z kablówką. Co polecacie? czy UPC się nadaje?;) Jakieś stałe, dobre łącze. Z góry -podziękował za odp. |
Nie wiecie może czy dzisiejszy mecz Łukasza Kubota z Djokoviciem jest transmitowany przez eurosport ??
|
Cytat:
|
Włączyłam na NK to NKTalk czy jak się to zwie ... jak to cholerstwo wyłączyć ?!
|
Cytat:
Szczerze? :) Internet - cud miód i orzeszki. Zero zawieszeń, prędkość nigdy nie schodzi poniżej 900... TV - duzo beznadziejnych kanalow, oprocz sportowych oczywiscie;] |
Cytat:
Kumpel ma tą samą usługę w nowym mieszkaniu na Ruczaju i 2-3 MB/s z p2m czy p2p to jest standard. |
Cytat:
One - Edytuj profil Two - Prywatność Three - na dole "wyłącz nktalk" Nie ma za co :D |
Szukałam tam i nie zauważyłam ... ślepiec :P
Dzięki! |
Cytat:
Cytat:
|
witam,
poszukuje sterowników do PŁYTY GŁÓWNEJ lub chociaż samych dźwiękowych AusTeK P4V800D-X ciężko coś na necie znaleść jakby ktoś miał lub wiedział gdzie szukać będe wdzięczny za info ;D pozdro |
Cytat:
a to ? |
Poszukuje zdjęcia szala TKWM z 1 edycji?! Bo nie chce sobie pomylic z jakimś innym:)
|
Mogłby ktos napisac wszystkie informacje na temat wysylki Forzy?
Chodzi przede wszystkim o konto na które mozna przelac pieniądze |
Czy miałby ktoś z was może gotowy plan imprezy rekreacyjnej ??
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl