![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
spadek formy? od tylu meczów? on jest z każdym meczem coraz gorszy...
bramka z Odense to nie jego bramka, tylko bramkarza. |
Każda strzelona bramka wynika z błędu/słabości przeciwnika. Ja tam szanuję Kirma i mam nadzieję, że jeszcze się wzbije na wyżyny swoich możliwości. Na chwilę obecną zaliczył sporo asyst co też należy docenić.
|
Cytat:
|
Cytat:
A właśnie. Czy ktokolwiek wie co z Rafałem się dzieje? |
Rafał trenował na pełnych obrotach ostatnio, osobiście ciągle na niego liczę, bo brakuje z przodu jednego zawodnika.
Bunoza dzisiaj pokazał Jaliensowi jak powinien grać stoper. Celnie podaje do przodu, zastawia piłkę, daje się faulować. Niech Holender odstawi dumę na bok i się uczy, najmocniejszy środek na dzisiaj to Chavez - Bunoza. Ciekawostka. W dzisiejszym meczu wykonaliśmy 12 podań do bramkarza. 8 Jaliens, po jednym Sobol, Chavez, Bunoza i Diaz. |
Cytat:
Dobrze by było, żeby wreszcie wrócił na boiska. Z przodu naprawdę szału nie ma. |
No, właśnie to mam na myśli. Zamiast Garguły.
|
Cytat:
A generalnie Bunoza bardzo podobał mi się w dzisiejszym spotkaniu, miał jedno, czy dwa podania typowo do przeciwnika, aczkolwiek zdecydowanie lepiej prezentuje się od Chaveza w rozegraniu piłki. |
Cytat:
A na ruch jak wyzdrowieje Osman to na lewej Dragan w środku Bunoza Chavez i z prawej Jovanovic, a dwaj Holendrzy niech sobie odpoczną... |
dziś o 15.30 piłkarze Wisły wezmą udział w przemarszu z dzieciakami z Placu Szczepańskiego na Rynek Główny w ramach promowania koszulek odblaskowych dla dzieci
|
Cytat:
dlugi ten przemarsz :lol: |
Cytat:
Poza tym trzeba jeszcze wpaść do galerii - kupić jakiś ciuch na wyjazd nad morze...:) |
Mały niech sie w koncu za siebie wezmie, niech nauczy sie grac zespołowo. Wczoraj zagral słabo, jak dla mnie gorszy był tylko Kirm.
|
To akurat nie jest trudne, Kirm w każdym meczu jest najsłabszy - mnóstwo strat, złych wyborów, zero dryblingu i zero przyspieszenia. No i te jego strzały.... :D
|
Andraż Łobodźiński jest totalnie bez formy
borys; Zieniu wtedy wdupcył z 17 bramek i naprawde grał nieźle.Kiro wsadził w poprzednim 9 ale był...średni. Z 2 dobre mecze niczym Wojtek Ł. a reszta to jechanie na papierach i tyle. E2; Mocny- ni chuja nie jest w formie, albo inaczej rozumiemy jego "formę". W formie to był jak przyjechał na Levadie na pierwszy mecz, przygotowany za granicą a nie u nas robił różnice. Btw- jak piłkarz jest w formie to np. strzela bramki z dupy, sytuacje wykorzystuje na luzie etc. |
On nie jest bez formy mial poprostu w ub. r sezon jak kiedyś Zieńczuk.
|
co za bzdury , jest w formie i jest dobry
jest tylko / aż podstawowy problem wykanczanie sytuacji - moim zdaniem potrzebny jest trening mentalny z psychologiem |
szprotson masz racje moglem to nazwac inaczej poprostu mial sezon konia i to wszystko lepiej nie bedzie a tylko gorzej.
|
W dzisiejszej PN 3 strony o Wiśle (temat tygodnia - podzielona Wisła) na kanwie porażki z Odense.
Bohaterem - Mały. Wg Godlewskiego Mały dostał propozycję podwyżki do 50tys. pln netto/miesiąc, ale Iliev kasuje 120 tys pln/miesiąc (netto, brutto?), ale gra na poziomie Małego więc negocjacje zostały zerwane przez stronę Małego. Kara za wiadomą wypowiedź - równowartość 5 tys euro. "Już wiem, że odejdę w grudniu. Zdaje się zresztą niż za sumę znacznie niższą niż zapisana w kontrakcie. Bo to będzie najlepsze rozwiązanie dla wszystkich" - powiedział jakoby Mały przed meczem z Odense. Kolejka zainteresowanych - Niemcy, Francja i "... nawet mój wymarzony WHU składał zapytanie. Fajnie byłoby zagrać właśnie tam..." Ponadto Mały ponoć rozczarowany, że nikt z kolegów nie wstawił się z nim kiedy Basałaj wlepił Mu karę. Ostatni kwiatek - ponoć piłkarze mają obiecane premie tylko za awans z grupy LE, za wygrane i remisy w poszczególnych meczach premii nie ma. A premiera całego stadionu w meczu z Fulham. .................................................. .................................................. .......................... Jaka jest wiarygodność tego - kto jest blisko klubu i chce/może - niech się odniesie do tego. Trochę się miszają w matematyce - wg PN Mały zarabia 30t BRUTTO, a zaproponowano Mu podwyżkę o 2/3 do 50t NETTO (?!). Przecież tj. wzrost o przeszło 100%. |
wiele informacji bliskich prawdy.
Chociaż karę dostał wyższą. info tel. |
Jeśli to prawda powinni chociaż za Małego sprowadzić z powrotem Pawła Brożka.
|
Cytat:
|
Cytat:
Brutto, netto, forma współpracy - działalność gospodarcza, prawa do wizerunku (bodaj Górnik Z jeszcze coś innego kombinował) - no tego nie wiemy. |
Cytat:
Na pewno. |
|
Następny po Arboledzie co biegał z flagą swojego kraju po mistrzostwie a teraz nagle chce być Polakiem. No cóż Izrael do nas na mistrzostwa raczej nie przyjedzie więc łatwiej się zgłosić do cyrku Smudy. ŻENADA ! Co do Brożka to w Trabzonsporze przed paroma dniami groźnej kontuzji nabawił sie inny napastnik i będzie musiał pauzować około 6 miesiecy więc Paweł może dostać teraz więcej szans
|
Cytat:
|
Maor Melikson w reprezentacji Polski?!
Maor w rozmowie ze mną wyraził zdecydowaną chęć gry dla Polski. Myślę, że powołanie go do pierwszej reprezentacji to tylko kwestia czasu” – powiedział Grzegorz Lato.
Ciekawe ile w tym prawdy:> |
Cytat:
|
o co chodzi? ciekawe w jakim języku sie dogadał Lato
|
Jeśli to prawda to strasznie się zawiodłem na Meliksonie, jego spadek formy też można tłumaczyć tymi wydarzeniami.
|
Cytat:
|
Oby to nie była prawda. Uwielbiam Melliksona, uwielbiam Reprezentację Polski, ale nienawidzę Smudy, Laty i całego PZPNu....
Maor powinien być gwiazdą, ale w kadrze izraela. Poza tym popatrzcie na tych wszystkich naturalizowanych Polaków co z nimi się stało jak wyjechali z Ekstraklasy ;/ |
żałosne.. kolejny cudzoziemiec w kadrze reprezentacji POLSKI.. I nie przemawiają do mnie argumenty, że ma matkę Polke czy co..
Tu chodzi o co innego.. |
Cytat:
Może ma młodszego brata który też będzie jakimś odpałem w Czechach. :D |
Cytat:
M: aha, ok. Proponuje założyć topic: "Transfery Reprezentacji Polski - plotki, propozycje , informacje". |
Ale po co nowy temat skoro jest już prowadzona dyskusja na ten temat w Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-)?
Ale żeby nie było tylko offtopu - jestem na nie. Za dużo już tych "Polaków", w dodatku Melikson grał niedawno w swojej kadrze... |
Temat założyłem dlatego, gdyż moim zdaniem sprawa ważna i zasługuje na osobne "potraktowanie"...
Ciekawe jakich argumentów użyli aby przekonać IZRAELCZYKA do gry w REPREZENTACJI POLSKI? Izraelczyka, który jeszcze wczoraj grał i strzelał dla Izraela... Czy dzisiaj wszystko jest już na sprzedaż? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl