![]() |
Cytat:
A nie jest to po prostu meduza swiezo na brzeg wyrzucona ? tyle że odwrócona do Ciebie górą ? |
Cytat:
ściągnąłem najnowsze oprogramowanie i nic... dalej drukuje i kopiuje, ale nie skanuje :-/ |
Witajcie... Mam takie pytanie do naszych kolegów z Gdańska. Szukam mieszkania dla studentek na Wrzeszczu bądź Oliwie. Wymagania to koszt wynajmu do 2000zł i mieszkanie musi być dwupokojowe.
Kontakt najlepiej na privie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chcialem sie wybrac do Morskiego Oka ale slyszlem ze tam w ostatni weekend byly niezle jajca :D
2 km korki na parking (!!) i,bijący sie kierowcy i ludzi wiecej niz na Florianskiej :D hardcore :D ktos byl w normalny dzien tyg ??tez to samo??? |
Ja byłem nad Morskim Okiem 3 tyg temu w srodku tygodnia. Akurat ja jechałem busem z Poronina, 7zł czas jazdy 25 minut około. Samochody osobowe w kolejce na parking stały w gigantycznych kolejkach, natomiast kierowca busa zapytał innego kierowce jadacego z przeciwka, czy nie ma tam policji, usłyszal ze nie ma, to pruł 2 km lewa strona jezdni ;]
Tak ominalem korki i nie denerwowalem sie szukaniem miejsca na parkingu.... najgorzej jak bedziesz stal w korku 2 godziny i potem sie okaze, ze nie ma miejsca,,,, neizle sie w****isz :) Busy jezdza z kazdej miejscowosci do Morskiego Oka, pod Palenice... najlepiej wsiąść w Zakopanem... wiele busów stamtąd rusza i są miejsca siedziace... |
No wlasnie sieprpien to przewalony miesiac na wycieczki po Tatrach ale kiedy indziej nie moge
No chyba zeby jakos tam inaczej dotrzec czy jak?? Jakby ktos mial pomysl to piszcie :) |
Działa wam nasza-klasa? :kursor:
|
Najlepiej zostaw samochód gdzieś w Murzasichle, Poroninie gdziekolwiek przy bocznej drodze albo przy domu wypoczynkowym i wsiadaj w busa. Szkoda nerwów, paliwa, czasu..
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
A tak nie-hardkorowo to, jeśli oczywiście nie przeszkadzają Ci dodatkowe kilometry, to pomiędzy droga z Zakopanego do Łysej Polany masz taki parking mały i wejście na szlak (bodajże na Gęsią Szyję) i tam idziesz na Polanę pod Wołoszynem skąd masz rozwidlenie na drogę nad Morskie Oko. Weźmiesz pierwszą lepszą mapę będziesz wiedział o co chodzi. A najprościej to po prostu jedź na parking na Palenicy w godzinach rannych. Ja byłem na początku sierpnia i zero kolejek. |
Panowie wynikla niespodziewanie taka sytuacja ze jade jutro do Gdynii i nic nie stoi na przeszkodzie zebym poszedl w piatek dopingowac Wisełke. Tylko teraz pytanie czy bede mogl tam na miejscu kupic bilet na nasz sektor (moze ktos z SKWK bedzie sprzedawal bilety?). Dodam tylko ze kupno biletu w Krakowie w ogole nie wchodzi w gre.
|
wam tez nie dziala nasza klasa?
|
Mam Viste, nie moge usunac niektorych rzeczy z menu start :( np mialem jakis program, odinstalowalem normalnie w menu zostalo puste pole ktorego nie moge normalnie usunac. Jakis pomysl ?
|
Cytat:
|
Cytat:
też... 123456... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rejestr caly czas skanuje wiec to nie to ;)
/Edyta Vista Menager 3.0 dal rade ;D |
Cytat:
EDIT Dobrze wiedzieć na przyszłość:) |
Cytat:
|
do usunięcia
|
Co ile powinno się wymieniać filtr HEPA?
|
Cytat:
|
Ma ktoś może link do starego tematu o Wiślackich dzielnicach :) ?
|
nie, nie o to mi chodziło pewnie nawet nie spojrzałeś na pierwszego posta w temacie do którego dałeś linka, był kiedyś temat bliźniaczy do tego z żydowskiego forum "nasze dzielnice...", a w wyszukiwarce coś nie mogę nic znaleźć
|
Czy wie ktoś może jaki wpływ na adrenalinę ma bardzo głośna muzyka ? jak sie ona wytwarza i wszystko co z tym zwiazane ?
|
Pytanie do posiadaczy kanarków:
Przed chwilą zauważyłem, że mój zwierz ma zaczerwieniony dziób. Gdy próbował wydać odgłos zauważyłem, że jego dziób jest pełny krwi, a zamiast "śpiewu" słychać tylko żęszenie. Bardzo proszę o radę, linki, pomoc, jeśli ktoś spotkał się z czymś podobnym i wie jak sobie z tym radzić. |
Może ktoś podać firmę produkującą lokomotywy Kolei Australijskich w skali HO?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl