![]() |
Ptaszki dość głośno cwierkają ze w zimie sie pożegnamy z Patrykiem.
|
Dolhe i Franka wyzywano po tym jak uciekli z Wisły...
|
Cytat:
Czy tak pitolisz żeby tylko pitolić? |
Cytat:
|
Cytat:
I doping prowadził ;) |
Cytat:
Gorzej i więcej pisano o: Zieńczuku, Dawidowskim, Brożkach (szczególnie Pawle), Pawełku. Skoro Ty się przejmujesz, że dużo piszą - to Twój problem. Wielu przejmowało się atmosferą psutą przez Brożków - et voila, nie ma ich. Atmosfera powinna być zajebista, tylko teraz nie mamy napastnika i lewego obrońcy. Te wiadra pomyj jakie wylano na Zieńczuka w ogóle przebić będzie trudno. Wiem, bo jako moderator broniłem go i dawałem bany za wszystko co przekraczało granice przyzwoitości. Nie wiem do czego zmierzasz, ale mnie zdanie frustratów którzy znajdują sobie piłkarza i napierdalają w niego do mdłości wali. Odejdzie Małecki, to znajdą sobie inną ofiarę. Ot, żałosne ludziki. |
Cytat:
|
Cytat:
A zapomniałem, olał decyzje trenera i wrył się na chama żeby strzelać karnego którego zresztą nie strzelił. BTW Rzygam już tym Małeckim (dyskusjami o nim). Dla mnie to temat zastępczy jak w polityce. Myślę że również wygodny naszym decydentom. Kibice nie płaczą o pieniądze na transfery (których nie ma) a przyczynę wszelkiego zła znajdują w postaci Małego. Nie ma problemu jak widać z nie do końca udanych transferów czy decyzji trenera itd. Jest jedna przyczyna zła. Małecki! :D |
Cytat:
Cytat:
:> |
Cytat:
Dlatego zamilcz prowokatorze. |
Cytat:
Ale generalnie - to akurat Polacy zwykle są tymi złymi, więc po namyśle postawiłbym na Gargułę. Wysoki kontrakt, gra żałośnie słabo, robi głupie miny. No i jest naszym rodakiem, a nic tak nie w....ia sfrustrowanego nieudacznika jak nowy samochód sąsiada:> Po obserwacji na żywo rozmaitych "szyderców" mam pewien pogląd na temat tych ludzi. No bo przecież normalny człowiek nie będzie napierdalał na jakiegoś piłkarza non stop jak najęty, przez to nawet trudno mecz oglądać. |
Cytat:
Otóż, nowym a raczej starym kozłem ofiarnym zostanie Junior! Diaz! Dziękuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Moze Czarek Wilk, za poglady? Ale to chyba nie te czasy....
|
A ja myślę, że jak odejdzie Małecki, weźmiemy się za Adamiakową. Noż k...a, jak ona te rogi bije?!
|
Cytat:
W takim razie bierzemy kogos na B. |
Przy całym szacunku do wiele razy bronionego przeze mnie Patryka, ale takiej szczeniaterii, jaką osatnio odstawił, nie da się obronić, żadną apologią. Przepraszam bardzo, ale istnieją granice infantylizmu oraz samodesktrukcji i klub nie może sobie na nie pozwolić. Zachęcam wszystkich do zakończenia tematu Małeckiego, gdyż urąga to wyobrażeniom ludzi dojrzałych. Wreszcie nie ma mowy trawy w jego wykonaniu i jedynie na trawie może do nas przemówić. Oby pozytywnie na to wszystko zareagował i jeśli z nami zostanie, to będzie znaczyło, że na to zasłużył swoją grą oraz milczeniem, miejmy nadzieję, że wreszcie dojrzałym i mądrym.
Ps. aktualne skandowanie lub wygwizdywanie na trybunach jego nazwiska, świadczyć będzie tylko, że Wisła ma głupich i głupszych kibiców. Mam nadzieję, że większość kibiców z każdej trybuny - zmądrzeje i wyrośnie z krótkich spodenek głupoty Małeckiego. Małecki i jego nieliczni kibice, nigdy już nie powinni ubliżać lub działać na szkodę Wisły. |
Cytat:
|
Jeśli już, to chyba należy typować Kew Jaliensa. Dzisiaj w Cafe Futbol Hajto z Kowalczykiem przez 10 minut zastanawiali się, jak gracz z takim CV może grać taką kichę.
Faktycznie, Kew bierze największą pensję w drużynie a gra największą kichę. Więc krytyka jest jak najbardziej słuszna. |
Jaliens jest zbyt słaby na gre w Wiśle kasuje tyle pieniędzy a jest na poziomie Bunozy obaj popelniają często błędy jednak Bunoza jest młody i jest szansa nauczyć go a jego zaleta dodatkowa to fakt iż kasuje mniej pieniędzy od Jaliensa.
|
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/7859-Kole...przemysleniami nie wiem czy było...
|
Cytat:
Po drugie- Skorża miał Marcelo. Cytat:
|
Cytat:
Jest nowy kandydat, to Kew Jaliens. Cudzoziemiec z najwyższym kontraktem, którego dodatkowo skrytykował w telewizorze redaktor Kołtoń. |
Cytat:
Dość już takich jaj. Mam nadzieję, że sytuacja taka jak z Patrykiem już nigdy się nie powtórzy i mam na myśli obie strony, tj. piłkarzy i kibiców. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niezupełnie... oni mają ten sam tylko wzrost,z pkt widzenia parametrów fizycznych Rio jest masywniejszy (albo cięższy albo silniejszy fizycznie jak kto woli) Ale porozmawiajmy o sprawności, zwrotności, koordynacji, sposobie poruszania się, pojęciu o taktyce... Biorąc to pod uwagę Twoim zdaniem Bunoza jest bliżej (i o ile) Wasiluka czy Ferdinanda? PS. Ja też mam 195cm wzrostu..., że też nie pomyślałem, że Rio Ferdinand... @K4milo Gdzieś w internecie jest napisane, że Rio ma 195/88, ale oczywiście dane z oficjalnej PL są na pewno bardziej wiarygodne. Swoją drogą zdziwiło mnie to 195... w meczach reprezentacji nigdy nie sprawiał wrażenia aż tak wysokiego |
Cytat:
Pierwszy został kupiony za 30 mln drugi za 400 tys. Pierwszego wypatrzył Ferguson, drugiego Kapka. No i po popisach Bunozy, choćby w meczu z Lechią widać, że piłka to nie jest sport dla niego. Może i sporo się rozwinął przez ten rok, ale to dalej marny kopacz. |
|
Możecie polewać z Bunozy ale i tak prezentował się lepiej od Jaliensa. Naszej wielce doświadczonej ostoi defensywy.
|
Ferdinand ma 189 cm wzrostu i waży 82 kilo
http://www.premierleague.com/page/Pl...6~6068,00.html Bunoza ma 195 cm wzrostu i waży 91 kilo http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...gordan_bunoza/ rzeczywiście podobne warunki... |
Cytat:
|
|
Cieszy mnie jak pasiaki potwierdzają jakimi są debilami. Robią to na każdym kroku
|
Ciekawe ktory z pilkarzy wg. zapowiedzi trenera zostanie zastapiony innym zawodnikiem. Chavez zagrał słabiutko z Odense wiec to moze byc pierwsza ofiara (chociaz w sumie pierwszy raz tak zagrał) - Jaliens juz pare takich spotkan miał. Kirm strzelił gola ale to wszystko wiec kolejny do zmiany. I jak dla mnie byłoby na tyle - zobaczymy jak bedzie w praktyce.
|
Cytat:
Co do bezpośrednich - to faktycznie Kirm był chyba ostatni... |
niestety, mamy kolejnego Łobo w składzie... Kirm jest b e z n a d z i e j n y, Maaskant tego nie widzi?!
|
I tak najgorszy jest ten drewniak / Rasiak Biton... X :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl