![]() |
Moge tylko powiedzieć ,że Lato dzwonił z RPA do kogoś w kraju i żeby nie wierzył w doniesienia mediow o 4 ukrainskich miastach bo niema ludzkiej siły zeby Ukraincy sie wyrobili.Dlatego nasi po cichu zeby nie draznić ukraincow jednak próbuja przeforsowac wariant 6+2 czyli dolaczyć Kraków i Chorzów.Tutaj macie link do stadionu w Lwowie.http://kamera2012.eu/lwow1/. Ja tak dalej nie wierze
|
Umowy mają swoje warunki. Z tego co pamiętam to te warunki w tych umowach mówiły o tym że stadiony miały być gotowe za... chociaż nie, w tym miesiącu :P
A co do wynajmnowania stadionu to się całkiem ciekawie zapowiada i dobrze że Wisła będzie miała całośc i ona będzie o wszystkim decydowała. A przykładowo w Gdańsku licytacja za wynajem stadionu zaczyna się od 2 mln zł ale miasto liczy na 5 mln czyli tyle co u nas. Pytanie tylko jak u nas będzie wyglądała sprawa sponsora tytularnego stadionu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co się orientuję, to stadiony muszą być oddane najpóźniej na rok przed rozpoczęciem finałów, więc w przypadku EURO 2012 mówimy o 09.06.2011. Na pewno tak było przed finałami w Niemczech i wydaje mi się, że w naszym przypadku też była taka informacja podana.
|
ja tam cały czas lubię gadki o jeszcze nie zaprzepaszczonych szansach Krakowa. Prawdopodobne to mało, ale zawsze mam nadzieję, że to taka marchewka/bacik na Majchra, by coś u nas z budową przyspieszyć.
Jak to się uda, i trybuny szybciej oddadzą to więcej nie chcę :D |
No to teraz już nikt nie będzie stal na krzesełkach....teraz będą stać na barierkach:D
|
Cytat:
|
jesli chodzi o szczanie na sekorze to słowo daje, że nie zważając na jakiekolwiek konsekwencje będe walił po pysku każdego kto będzie się tak zachowywał
|
Popieram całkowicie Kuba, zresztą chyba nie znajdzie się osoba, która powie że szczanie na stadionie jest normalne :)
Natomiast też zwróciłbym od samego początku użytkowania stadionu uwagę, żeby nie wklejać vlepek na krzesełkach, barierkach, na tych pięknych czerwonych ścianach, w toaletach i innych NOWYCH miejscach |
Prosta sprawa, zero znieczulicy. Niech się nikt nie boi zwrócić drugiemu uwagę, bo wszyscy jesteśmy u siebie i mamy prawo od siebie wymagać zachowania na poziomie. Tym bardziej, że jak jeden zwróci słusznie uwagę, to na pewno znajdzie się ktoś, kto go poprze.
|
No i radził bym potraktować poważnie słowa Kuby, bo jest go kawałek :D
|
Gdzie jest odpowiedź na interpelację? Termin minął wczoraj...
|
bardziej na luzie
znajdź 2 róznice http://thaicrisis.files.wordpress.co.../carrefour.jpg http://i46.tinypic.com/2moxgef.jpg |
Kuba ma rację w tej sprawie.Każdy kibic Wisły powinien dbać o swój kochany stadion.Kto niszczy ,leje i wkleja powinien być postawiony do pionu.
|
1. różnica: Napis
2. różnica .... więcej nie widzę :D A przy okazji napisu to dlaczego na naszym stadionie jest napisane Stadion Miejski.... a na tym kurniku jest napis taki jaki jest? Ja też chce zamiast Stadionu Miejskiego napis WISŁA albo stadion Wisły im. Reymana |
Cytat:
|
@crazykaro Jak sam słusznie zauważyłeś, u Nas jest STADION :) i zasadniczo prędzej u nas będą się odbywały duże imprezy miejskie. A ich hipermarket będzie służył jako boisko dla tych kopaczy.
|
Nie jest żle jest tragicznie 3 trybuny maja byc dostepne od polowy sierpnia.Puchary gramy przy jednej.
|
Cytat:
W połowie sierpnia a więc jeszcze 2 miesiące a z D nic sie nie dzieje! Wykończenie tej trybuny to przynajmniej 2 miesiące. A więc dwulicowi łgarze odpowiedzialni za stadion twierdzą, że będą 3 trybuny w sierpniu. |
Cytat:
Chcialbym zobaczyc od srodka jak dzialal komitet ktory przygotowywal oferte Krakowa do euro2012... jakos nie dziwi mnie ze wydymaly nas 3 duzo mniejsze mista.... |
Widzę że w Poznaniu problemy dokładnie takie same jak u nas http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...i_wlasny_.html
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaki cel ma 'jacykow' majchrowski w ciągłym krytykowaniu i obśmiewaniu budowy stadionu Wisły?? Kur*a nie moge tego zrozumieć, przecież on za ten burdel odpowiada, on zlecił budowę tego obiektu i wybrał projektanta. Mam nadzieję że chociaż murawa nie ucierpi przez głupotę wszechwładnego miasta Kraków i będzie taka jak należy. (Równa jak na Barcelonie, zielona jak w telewizorze :D ).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech chociaz projektu hali nie s*******a.. trzeba tego przypilnowac
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl