Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Wit.Ek. 10.08.2014 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1372084)
Pewnie jednym z 2 był Framat...

Nie z dwóch tylko 13. Dziesięciu stało przy kasach, dwóch przede mną a ja za nimi.

zim zum 11.08.2014 14:53

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/

Cytat:

Sprzedaż internetowa karnetów JESIEŃ 2014 oraz biletów na mecze w ramach rozgrywek Ekstraklasy rozpocznie się przed spotkaniem z Lechią Gdańsk.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._gdansk_16222/

Cytat:

Bilety na mecz z Lechią będzie można kupować od wtorku w Strefie Kibica. Sprzedaż prowadzona jest w soboty i niedziele między 10.00 a 16.00 oraz w dni powszednie od 11.00 do 20.00. Informacja dotycząca sprzedaży internetowej biletów oraz karnetów on-line podana zostanie po przeprowadzeniu testów systemu oraz prac nad serwerami; najszybciej jak to będzie możliwe.
Wszystkich kibiców prosimy o jak najszybsze nabywanie wejściówek, w celu uniknięcia kolejek w dniu meczu.

Ze sprzedażą internetową, to będzie chyba jak z nowym sponsorem.

63.5 Kg 11.08.2014 16:32

Nie umiec wprowadzic sprzedaży internetowej przez kilka tygodnii to tylko u Nas...
No chyba ze probelm jest tego typu ze przy tak ogromnych zwolnieniach i oszczednosciach po prostu tego nie ma kto zrobić...

pchelas 13.08.2014 14:18

Odpowiedź klubu na zapytanie o sprzedaż internetową:

" witam,
jak podaje strona oficjalna klubu:
"Informacja dotycząca sprzedaży internetowej biletów oraz karnetów on-line podana zostanie po przeprowadzeniu testów systemu oraz prac nad serwerami; najszybciej jak to będzie możliwe."

pozdrawiam "

63.5 Kg 13.08.2014 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 1372664)
Odpowiedź klubu na zapytanie o sprzedaż internetową:

" witam,
jak podaje strona oficjalna klubu:
"Informacja dotycząca sprzedaży internetowej biletów oraz karnetów on-line podana zostanie po przeprowadzeniu testów systemu oraz prac nad serwerami; najszybciej jak to będzie możliwe."

pozdrawiam "

Przenoszenie na serwery trwa 3 tydzień...
Poziom klubu....DNO...

MatMario 18.08.2014 06:30

On to na dyskietce przenosi dlatego tyle to trwa.

heoij 19.08.2014 15:55

Znalezione w necie :-)

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...39905498_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...e2b045d713c17b

gypsy 21.08.2014 14:04

Od poniedziałku znowu będzie można nabywać bilety i karnety przez Internet
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...oraz_karnetow/

Abrakadabra 21.08.2014 18:52

No w końcu...

Już się zastanawiałem czy zdążą jeszcze na rundę jesienną.

heoij 25.08.2014 11:47

Bednarz odszedł czyli WR22ACAMY :-)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12652852_n.jpg

jonaf 25.08.2014 12:46

"Wisła Kraków S.A.

Trwają prace nad sklepem www. Przepraszamy."

Chyba jednak nie można kupować biletów on-line... ;)

palikot 25.08.2014 13:21

Jak ktoś jest kumanty w tych sprawach, to niech da info kiedy on-line bedzie gotowa.

heoij 25.08.2014 14:17

Cytat:

Z wielką przyjemnością i radością informujemy, że wreszcie po ponad półrocznej przerwie wracamy na stadion.

W związku z dramatyczną sytuacją, w jakiej znalazł się nasz klub prosimy wszystkich o pomoc w odbudowie Wielkiej Wisły. Teraz tak jak nigdy oczekujemy jedności i zaangażowania każdego i każdej z Was. Tylko wspólne działanie i wspólne tworzenie dobrej atmosfery dookoła Wisły Kraków może doprowadzić nas do sukcesu.

Każdy kupiony karnet, każdy bilet i pamiątka klubowa jest na wagę złota. To na Nas kibicach spoczywa odpowiedzialność na losy naszego ukochanego klubu. Dlatego też zwróciliśmy się do Zarządu klubu o podniesienie cen biletów. Liczy na zrozumienie tej decyzji.

Już w piątek najbliższy mecz na naszym stadionie. Zapełnijmy stadion i przywróćmy mu tą magiczną atmosferę. Przypomnijmy całej Polsce, czym jest twierdza przy Reymonta.

Tak więc namawiajcie wszystkich i ruszajcie do kas! Widzimy się w piątek 29.08. o 20.30 na Reymonta!

Nie czekajcie z zakupami na ostatni moment. Niestety system sprzedaży biletów nie funkcjonuje prawidłowo i należy się spodziewać problemów z szybkim zakupem wejściówki. Klub zobowiązał się do zrobienia wszystkiego co się da aby usprawnić funkcjonowanie ułomnego systemu. Sprawdźcie też ważność kart kibica!

SKWK
................

palikot 25.08.2014 16:43

Jest sprzedaż przez neta!

!!IRIVER!! 25.08.2014 16:52

Niby działa, ale jakoś niestabilnie... Co chwile mnie wylogowuje.

David. 25.08.2014 16:53

Ja nie mogę przejść do koszyka, żeby zapłacić. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.

Donki 25.08.2014 16:54

Tak samo u mnie, ale udało się kupić bilet.
Zastanawia mnie tylko kiedy będą dostępne sektory C1, C2, C4 i C5.

!!IRIVER!! 25.08.2014 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1374212)
Zastanawia mnie tylko kiedy będą dostępne sektory C1, C2, C4 i C5.

Pewnie jak zapełni się C3 ;)

heoij 25.08.2014 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1374210)
Ja nie mogę przejść do koszyka, żeby zapłacić. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1374209)
Niby działa, ale jakoś niestabilnie... Co chwile mnie wylogowuje.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1374212)

Już problemy a miało być tak pięknie :-/

Cytat:

Wisła Kraków pragnie przeprosić swoich kibiców za zbyt wolne tempo sprzedaży biletów w Strefie Kibica w dniu 28 lipca. Duże zainteresowanie meczem z Piastem w godzinach bezpośrednio poprzedzających spotkanie skutkowało trudnościami, które mogły wywołać niezadowolenie fanów Białej Gwiazdy.

Jest nam niezmiernie przykro, gdyż nie wszyscy oglądali potyczkę z Piastem Gliwice od samego początku. Nowy system sprzedaży biletów, przy wdrażaniu którego prace cały czas trwają, nie funkcjonował tak, jakbyśmy sobie tego wszyscy życzyli.

W niedzielę do Krakowa przyjechał zespół, będący wsparciem technicznym ze strony dostawcy systemu – firmy SPORTDATA. Specjaliści mieli zadbać, aby sprzedaż biletów oraz karnetów funkcjonowała sprawnie.

Dwie godziny przed meczem przed kasami Strefy Kibica pojawiło się prawie dwa tysiące osób, niestety, system nie zdał najważniejszego dla siebie testu w stopniu nas zadowalającym.

Wisła Kraków rozpoczęła dziś kolejną operację mającą na celu usprawnić działanie systemu: przenoszenie danych na swoje serwery. Mamy nadzieję, że działania te pozwolą wyeliminować jakiekolwiek problemy w przyszłości.

Pragniemy także wyjaśnić, że prace nad wdrożeniem nowego systemu trwają od połowy czerwca, są konieczne, ponieważ firma SPORTDATA nie mogła zagwarantować wystarczającego wsparcia technicznego dla dotychczasowego systemu, który obsługiwał Stadion im. Henryka Reymana w Krakowie.

Wisła Kraków zapewnia, że zrobi wszystko, aby podobna sytuacja przy R22 się nie powtórzyła!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
Czyżby znowu powtórka :D

David. 25.08.2014 17:13

Spróbujcie odpalić sobie stronkę w trybie prywatnym. U mnie pomogło i bilet kupiony.

palikot 25.08.2014 17:15

Co to znaczy w trybie prywatnym?

Edit: w sensie INCOGNITO. Przynajmniej w Chrome tak jest napisane :)

!!IRIVER!! 25.08.2014 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1374220)
Co to znaczy w trybie prywatnym?

Otwierasz przeglądarkę w trybie prywatnym, czyli nie zapisuje Ci historii ani nic ;)

St Yabol 25.08.2014 17:37

Znalezione na interii w artykule http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wa_block=sport

Cytat:

Na piątkowe starcie z Bełchatowem, po widowiskowej grze Wisły w Szczecinie, czy wcześniej w meczu z Lechią, przyszłyby pewnie tłumy, jednak system sprzedaży jest w stanie obsłużyć tylko tysiąc osób dziennie.
ciekawe skąd to wiedzą

Abrakadabra 25.08.2014 17:53

Próbował ktoś zmienić miejsce dla karnetu?

Wg instrukcji: " Aby wykupić karnet na inne wolne miejsce należy wybrać opcję "anuluj rezerwację", a następnie w imprezie np. Karnety Jesień 2014 wybrać nowe miejsce w dowolnym sektorze."

Tylko nigdzie nie ma opcji "anuluj rezerwację"

M89 25.08.2014 18:05

Abrakadabra - mam tak samo. Brak możliwości anulowania rezerwacji karnetu, która swoją drogą jest jakaś dziwna - 390zł na C3.

Już pisałem w kilku miejscach, ale napiszę też tutaj - może ktoś mądry mi doradzi jak ten problem rozwiązać. W klubie nikt nie odbiera rzecz jasna.

Abrakadabra 25.08.2014 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez M89 (Post 1374237)
Abrakadabra - mam tak samo. Brak możliwości anulowania rezerwacji karnetu, która swoją drogą jest jakaś dziwna - 390zł na C3.

Już pisałem w kilku miejscach, ale napiszę też tutaj - może ktoś mądry mi doradzi jak ten problem rozwiązać. W klubie nikt nie odbiera rzecz jasna.

Fakt u mnie na sektor D też jest jakaś chora cena 390zł. Nie ma możliwości ani zakupu dotychczasowego miejsca ani zmiany na inne.

Coglin 25.08.2014 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Abrakadabra (Post 1374241)
Fakt u mnie na sektor D też jest jakaś chora cena 390zł. Nie ma możliwości ani zakupu dotychczasowego miejsca ani zmiany na inne.

To samo u mnie - sektor E - cena w twoich zakupach 390 zl.

M89 25.08.2014 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coglin (Post 1374246)
To samo u mnie - sektor E - cena w twoich zakupach 390 zl.

piszcie maile do klubu może komuś odpiszą...

ÉCREVISSE 25.08.2014 21:46

1 Załącznik(ów)
Po krótkich problemach udało mi się kupić bilet przez internet, ale zaciekawiła mnie jedna rzecz.. Czy to możliwe?

heoij 25.08.2014 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ÉCREVISSE (Post 1374313)
Po krótkich problemach udało mi się kupić bilet przez internet, ale zaciekawiła mnie jedna rzecz.. Czy to możliwe?

Tak to możliwe, ponieważ nie na wszystkie sektory można kupić bilet, część jest wyłączona ze sprzedaży. Dopiero jak zapełnią się dotychczasowe miejsca otworzą następne sektory do sprzedaży.
Np. na sektorze C można kupić bilet tylko na C3, jak zapełni się C3 otworzą C4 itd.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl