Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

W.I.N.C.H.E.R 16.09.2011 12:07

no i co "gorące glowy"? daliście się zmanipulować dziennikarzynce? hehe

żeby nie było off topic: Małecki jest bezdyskusyjnie poza formą w tym sezonie, a ponadto z pewnością nie zasłużył swoją postawą na kilkukrotne skandowanie swojego nazwiska w trakcie meczu, daleko mu do takich "legend" jak chociażby Kula, Kaziu czy Sobol.

wolfy 16.09.2011 12:17

Tak się zastanawiam - czy potrzeba IQ mensy, żeby z nieufnością podchodzić do tekstów sportowych "GW"? Szczególnie, gdy o Wiśle ogólnie, a Małeckim w szczególności pisze Jawor? Nie wiem - normalnemu człowiekowi powinna zapalić się lampka ostrzegawcza.

Zobaczyłem artykulik na weszło: żałosne szukanie sensacji - jak większość tam ostatnio zamieszczonych. Mimo tego, że źródłem był jeden marny artykulik wiedziałem, że po wejściu na forum zobaczę pomyje. Kilka rozsądnych głosów stwierdzających, że może najpierw warto by się upewnić co do winy Małeckiego - bo cały ten artykulik się po prostu kupy nie trzymał* - ginęło w tym syfie.

Do chóru dołączył mod 7 kotów. Moje gratulacje.

Powtórzę jeszcze raz - żenada. Niczego was afera z brzuchem Garguły nie nauczyła?
__________________________________________________ _________________________
*Maaskant to taki ułomny trener, że nawet nie zauważyłby ze ktoś się nie rozgrzewa? Ja rozumiem, że po ostatnich porażkach jego akcje słabo stoją i niedługo zrobicie z niego kompletnego nieudacznika, ale bez jaj...

CH. 16.09.2011 12:17

Kto naopowiadał tych bzdur? pewnie ciota Jawor.. czy klub w końcu zacznie bronić swoich piłkarzy? Jawor ze swoimi 3 tyś na miesiąc gówno zdziała. Wisłę stać na dobrego adwokata który powinien ujebać w końcuu tego gościa. Przypieprza się non stop do Wisły (już kilka pocisków ze strony Stowarzyszenia Kibiców dostał.. nic go chyba to nie nauczyło).
Paragraf na to jest - naruszanie dobrego imienia klubu i jego zawodników.
NIe może być tak że byle ciota pisze bzdety i kłamstwa

FraMat 16.09.2011 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 1165013)
A Ty tym wpisem juz którys raz pokazujesz że nie panujesz nad emocjami i nie nadajesz sie na moderatora!

Za obrażanie powinienes dac sam sobie bana hipokryto

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r
Dokładnie, sam moderator wprowadza tu zamieszanie, dlatego to forum wygląda tak jak ten właśnie temat. Żałosny poziom rozmowy, śmiejcie się dalej z żydów,że są idiotami a później popatrzcie jak wygląda ten temat. Framat to ,że niektórzy mają inne zdanie niż Ty nie znaczy ,że musisz ich wyzywać od debili ! Wielki moderatorze

Wskażcie więc mi powody, dla których skandowaliście "Patryk Małecki".
Przyszliście na stadion dla Wisły czy dla Patryka?
Jesli dla Patryka to nie mam pytań.

Jesli dla Wisły to po co mieszaliście do tego jednego z graczy?

MatMario 16.09.2011 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1165040)
Kto naopowiadał tych bzdur? pewnie ciota Jawor.. czy klub w końcu zacznie bronić swoich piłkarzy? Jawor ze swoimi 3 tyś na miesiąc gówno zdziała. Wisłę stać na dobrego adwokata który powinien ujebać w końcuu tego gościa. Przypieprza się non stop do Wisły (już kilka pocisków ze strony Stowarzyszenia Kibiców dostał.. nic go chyba to nie nauczyło).
Paragraf na to jest - naruszanie dobrego imienia klubu i jego zawodników.
NIe może być tak że byle ciota pisze bzdety i kłamstwa

Ale tu nie trzeba detektywa, on się pod tym podpisał PJ. Ale ludzie tutaj działają 0-1, czarne białe. 3 strony pomyj na zawodnika. Bach. I ..... Wpada mod, taka sama jazda, drugi mod, mu wtóruje obrażając tych którzy krzyczeli Patryk Małecki. I co? I ....!

Forum macioosia 2, poziom ten sam. Tamci przynajmniej jakieś info czasem mają.

Kiedy modzie jeden z drugim ostatnio na meczu byłeś?

sergio 16.09.2011 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1165046)
Wskażcie więc mi powody, dla których skandowaliście "Patryk Małecki".
Przyszliście na stadion dla Wisły czy dla Patryka?
Jesli dla Patryka to nie mam pytań.

Jesli dla Wisły to po co mieszaliście do tego jednego z graczy?

Znowu kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Czy ja gdzies napisalem że skandowałem Patryk Małecki?

Twoim postem pokazałeś że zachowujesz sie podobnie jak Patryk i dzielisz kibicow na tych normalnych czyt. gwiżdżących na niego i debili co śpiewali jego nazwisku.

Po drugie jak uwazasz że zaśpiewanie Patry Małecki rowna się z przyjściem na stadion dla niego to jak to napisałeś ładnie... nie mam pytań

jaro1985r 16.09.2011 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 1165052)
Znowu kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Czy ja gdzies napisalem że skandowałem Patryk Małecki?

Twoim postem pokazałeś że zachowujesz sie podobnie jak Patryk i dzielisz kibicow na tych normalnych czyt. gwiżdżących na niego i debili co śpiewali jego nazwisku.

Po drugie jak uwazasz że zaśpiewanie Patry Małecki rowna się z przyjściem na stadion dla niego to jak to napisałeś ładnie... nie mam pytań

Otóż to! Mnie chodzi o poziom jaki jest w tym temacie i Ty jako moderator powinieneś szczególnie o tym wiedzieć. Po tym jak wyzwałeś kibiców Wisły DEBILAMI powinieneś sam siebie zbanować.

FraMat 16.09.2011 12:40

Nazwałem debilami kibiców Patryka Małeckiego a nie Wisły. Widzisz różnicę?

W.I.N.C.H.E.R 16.09.2011 12:41

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ja_maleckiego/

calieri 16.09.2011 13:46

Wyszło, że Mały wybrał indywidualną sesję z masażystami i nie wyszedł na rozgrzewkę a Maaskant powiedział, że uszanował jego wybór. Wszyscy się wyzywacie, wolfy co raz idiotami sadzi inni nie lepsi. Może najpierw sami bijcie się w piersi, a później patrzcie na innych?

Mocny 16.09.2011 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W.I.N.C.H.E.R (Post 1165063)

cala ta sytuacja jest juz troche smieszna

moze byc tez tak ze klub wybiela Patryka , bo ogolnie po tych wszystkich akcjach moze nie byc chetnych kupcow...

wolfy 16.09.2011 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez calieri (Post 1165111)
Wyszło, że Mały wybrał indywidualną sesję z masażystami i nie wyszedł na rozgrzewkę a Maaskant powiedział, że uszanował jego wybór. Wszyscy się wyzywacie, wolfy co raz idiotami sadzi inni nie lepsi. Może najpierw sami bijcie się w piersi, a później patrzcie na innych?

Małecki zrobił coś złego? Nie.
Trener wiedział i pozwolił? Tak.

A psim obowiązkiem takiego Jawora było:
a) swoje urojenia potwierdzić
b) skonfrontować je z drugą stroną (trenerem lub zawodnikiem).

Wszyscy rozgarnięci wiedzą o co chodzi z "GW" i Wisłą, w szczególności z Romkiem i jego hałastrą. A tu pojawia się jakiś żałosny tekścik i od razu banda baranów traktuje to jako zielone światło do robienia syfu na własnym forum. Gdzie sens, gdzie logika?

Kiedyś jak był artykuł o wlepkach "White Star Power" to przynajmniej u nas wiedziano jak do tego podejść. Teraz pewnie pół forum na czele z moderatorami przyłączyłoby się do krucjaty "GW". Pięknie.

qchar90 16.09.2011 14:35

spotkaliscie sie gdzies zeby zawodnik rozgrzewal sie z masazystami?bo ja nigdy o czyms takim nie slyszalem

Marszałek 16.09.2011 14:50

Czy Wy potraficie normalnie dyskutować, czy musicie obrzucać się błotem.
Do końca dnia zostaną wydane nagrody za łamanie regulaminu forum. Miesięczne.

willow 16.09.2011 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 1165129)
spotkaliscie sie gdzies zeby zawodnik rozgrzewal sie z masazystami?bo ja nigdy o czyms takim nie slyszalem

Bo to nie była żadna rozgrzewka. Patryk nie wyszedł, żeby nie drażnić części kibiców i tyle.
Zasadność tej decyzji pozostawiam każdemu pod rozwagę.

Chrisman 16.09.2011 15:21

odkąd pokazał koszulkę z Papieżem jest bez formy
Cud

Coach 16.09.2011 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chrisman (Post 1165151)
odkąd pokazał koszulkę z Papieżem jest bez formy
Cud

A po co ma być w formie skoro jest wielką gwiazdą, która słysząc z trybun ".... z wynikami" i "Patryk Malecki" (chyba z 5 razy) mysli, że przecież i tak nie musi sie starać. Hajs sie zgadza i poparcie najwierniejszych, jedynych prawdziwych, najlepszych ma jak w banku :rotfl:
PS A co do skandowania nazwisk piłkarzy to fajnie byłoby krzyczeć nazwiska tych, którzy na to zasłużyli, a nie tych, którzy pocałują raz czy drugi herb i tym wyrabiają sobie pozycje

westersyl 16.09.2011 15:36

Ci ludzie którzy skandowali jego nazwisko robią mu niestety krzywdę. On sam pewnie czuję się nie komfortowo bo przecież nie jest to wynikiem super formy, osiągnięć tylko jakiś osobistych sympatii pewnych ludzi.
Pewnie wołałby dostać po prostu skromną owacje za gola czy dobry mecz, ważne żeby wynikało to z jego postawy niż dlatego że się z kimś tam zna.

Nie potrzebne dolewanie oliwy do ognia bo Patrkowi teraz potrzebny jest spokój, jak najmniej rozgłosu, po prostu dajcie mu przekonać do siebie wszystkich formą sportową i wszystko wróci do normy. Chociaż z "listy Cupiała" już pewnie nie zniknie.
Ja osobiście nie wiem teraz czy Patryk rozumie swój bląd i to że przesadził bo pewnie ktoś mu do ucha szeptał: " Dobrze Mały zrobiłeś. jeb** frajerów"

Gwiaździsty 16.09.2011 17:31

A może należałoby zamknąć temat Patryka Małeckiego ? I pisac o nim tylko w kontekście sportowym. Bo tak to wiecznie bedzie robione bydło na forum a jak widać po wypocinach GWna i dziewczyny RoMana cały czas dokladają ognia do pieca. I to jak widać nieprzypadkowo bo widzą, że mają tu "uzytecznych idiotów", którymi można wyciągac kasztany z ogniska.

jaro1985r 16.09.2011 17:53

Marszałek a czy FraMat dostanie bana za nazwanie wielu kibiców Wisły debilami? Widzę ,że trudne posty skasowaliście. Jak Tusk karze za negatywne ocenianie go tak Wy karzecie za prawdę o Was. Gratuluję !

Blaszczu16 16.09.2011 18:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1165061)
Nazwałem debilami kibiców Patryka Małeckiego a nie Wisły. Widzisz różnicę?

Czemu mnie od debili wyzywasz gościu? Co Ty sobą prezentujesz w ogóle? Potępiasz zachowanie Patryka Małeckiego, a sam co robisz? Nie słyszałem, żeby Patryk wyzywał kogoś od debili, a Ty i owszem. Zastanów się lepiej nad sobą. Patryk jest w porządku gość. Skromny. Można z nim pogadać, nie ma problemu z autografem od niego, do zdjęcia cierpliwie za pozuje. To kibice powinni się zastanowić lepiej nad swoim zachowanie. Jak im się nie podoba i przychodzą na stadion wygwizdać tylko piłkarzy to może lepiej, żeby już nie przychodzili na Reymonta? Wy wszyscy, co tak pragniecie odejścia Małego z Wisły zastanówcie się lepiej czy aby na pewno to ten zawodnik powinien odejść. Czy Paljic, Bunoza, Diaz, Jovanic, Lamey nie powinni odejść w pierwszej kolejności? I kim Małego chcecie zastąpić? Pawłowskim? Kupiszem? Sobotą? A może Małkowskim?:rotfl:

Pełne poparcie dla Małego z mojej strony!

FraMat 16.09.2011 18:35

Może zastanów sie o czym piszesz?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1165207)
Czemu mnie od debili wyzywasz gościu? Co Ty sobą prezentujesz w ogóle? Potępiasz zachowanie Patryka Małeckiego, a sam co robisz?

Gdzie napisałem, że potepiam zachowanie Małeckiego? uważam wczorajsze zachowanie i skandowanie przez młyn Patryk Małecki - za debilne. Małecki swoją niefortunna wypowiedzią obraził częśc kibiców a młyn go w tym popiera. To było nieodpowiedzialne.
Chyba, ze chcecie, zeby na mecze przychodzili tylko ludzi z młyna....
Oprócz ludzi naprawdę zaangażowanych ilu tam jest lanserów i przypadkowych gości? Chcecie doczekac czasów, że na mecze bedzie przychodziło 2-3 tysiące?
W dalszym ciągu uważam takie zachowanie za debilne i jak sadzę, nie jestem w tym poglądzie odosobniony.

Zeby nie było: cenię Małeckiego jako piłkarza, ale za niezdrowe uważam tak jego niekóre wypowiedzi jak i to, ze młyn takie wypowiedzi Małeckiego popiera, zamiast wskazać mu gdzie jest jego miejsce: na boisku

Blaszczu16 16.09.2011 18:46

Nie chcę, żeby na mecze przychodzili tylko ludzie z młyna. Chcę, żeby zawsze było dużo ludzi na R22, ale jak mają gwizdać, zamiast dopingować to ja raczej podziękuję im. W taki sposób nie pomagają, a nawet szkodzą piłkarzom. Wiadomo, że nie zawsze wychodzi naszym piłkarzom i zdarzają się gorsze mecze i porażki, ale frustraci niech lepiej zostaną w domu jak nie rozumieją tego, że to jest sport i nie zawsze schodzi się z boiska z tarczą.

Paljić ma kontrakt do końca tego sezonu i niech go więcej nie widzę w Wiśle, bo to mierny kopacz.

FraMat 16.09.2011 18:58

OK
Będę rozsądny: cofam słowa debile, debilne. I przepraszam tych, ktorych uraziłem
Uważam jednak zachowanie młyna za nieodpowiedzialne.
I nie jestem sam.
Do poniedziałku pauzuję... (z wypowiedziami), ale od czasu do czasu będe kontrolował tematy

snyrting 16.09.2011 19:02

Cytat:

W taki sposób nie pomagają, a nawet szkodzą piłkarzom.
Ciekaw jestem ilu piłkarzy wybrałoby bezwzględne poparcie kibiców kosztem zmniejszenia uposażeń.

Naprawdę jesteście tak zaślepieni, że nie możecie przyznać, że Patryk popełnił błąd? Nie chodzi nawet o to co powiedział, bo tutaj można dyskutować. Chodzi o sposób, który jest niedopuszczalny.

Dalibyście też spokój Framatowi. Myślałby kto, że określenie "debile" aż tak was dotknęło.

Karherop 16.09.2011 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1165207)
Czemu mnie od debili wyzywasz gościu? Co Ty sobą prezentujesz w ogóle? Potępiasz zachowanie Patryka Małeckiego, a sam co robisz? Nie słyszałem, żeby Patryk wyzywał kogoś od debili, a Ty i owszem. Zastanów się lepiej nad sobą. Patryk jest w porządku gość. Skromny. Można z nim pogadać, nie ma problemu z autografem od niego, do zdjęcia cierpliwie za pozuje. To kibice powinni się zastanowić lepiej nad swoim zachowanie. Jak im się nie podoba i przychodzą na stadion wygwizdać tylko piłkarzy to może lepiej, żeby już nie przychodzili na Reymonta? Wy wszyscy, co tak pragniecie odejścia Małego z Wisły zastanówcie się lepiej czy aby na pewno to ten zawodnik powinien odejść. Czy Paljic, Bunoza, Diaz, Jovanic, Lamey nie powinni odejść w pierwszej kolejności? I kim Małego chcecie zastąpić? Pawłowskim? Kupiszem? Sobotą? A może Małkowskim?:rotfl:

Pełne poparcie dla Małego z mojej strony!

skromy ? rotfl

tak , Patryk nie wyzywa nikogo od debili , co najwyżej uzywa sfurmułowac ' kim ty k... jestes pedale " :lol:

nie wiem jak można być tak zaślepionbym na punkcie jednego piłkarza , tego nie można wytłumaczyc w zaden sensowny sposob poza zwykłym kolesiostwem i trzymania ' ze swoim ' bez wzgledu na wszystkie okoliczności

Polecam każdemu rozmowę z 8-letnim dzieckiem tłumacząc mu dlaczego piłkarz Wisły wyrzuca swoich kibiców na stadion Cracovi... Jak do k.. nędzy ktos taki ma być przykładem dla dorastającego człowieka .

szprotson 16.09.2011 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1165231)
Ciekaw jestem ilu piłkarzy wybrałoby bezwzględne poparcie kibiców kosztem zmniejszenia uposażeń.

.

miałeś przykład po okrzyku "piłkarze rzućcie koszulki" czy jak to brzmiało

Blaszczu16 16.09.2011 19:27

Każdy jeździ po Małym, że jest nerwowy na boisku, ale o zachowaniu Maaskanta (Fuck off do sędziego), czy też Pareiki (Suka i innych przekleństw w meczu z Legią) nie mówiło się tak dużo. Każdy przeklina na boisku. Przekleństwa nikomu kariery nie łamią. Gdyby Mały przejawiałby boiskową agresję ala Cionek i urządzał polowania na nogi rywali to wtedy zasłużenie powinien dostawać kary, ale jak powie kur..., peda*e do murzyna, czy innego Sadloka to wielkie halo się z tego robi. Bądźmy dorośli.

Polecam każdemu rozmowę z 8-letnim dzieckiem tłumacząc mu dlaczego kibice Wisły gwiżdżą na swoich piłkarzy, gdy oni chcą wygrać, ale nie zawsze wszystko wychodzi... Jak do k.. nędzy tacy kibice mają być przykładem dla dorastającego człowieka .

calieri 16.09.2011 19:33

Ty Błaszczu nie zachowujesz się jak dorosły jeżeli nie widzisz szkodliwego i agresywnego zachowania Patryka.

Blaszczu16 16.09.2011 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez calieri (Post 1165247)
Ty Błaszczu nie zachowujesz się jak dorosły jeżeli nie widzisz szkodliwego i agresywnego zachowania Patryka.

Mały więcej daje Wiśle na boisku niż na ławce. Jeden mityczny mecz z Wielkopolską tego nie zmieni.

Blaszczu16 16.09.2011 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 1165261)
co Małecki daje na boisku?
zamyka oczy i biegnie na 2,3,4 zawodnikow, raz na jakis czas uda mu sie przejsc ich
a tak wiele strat, gra samolubna
w tym sezonie Malecki nie ma formy, kiedy ostatnio rozegral dobry mecz? bramka z Apoelem zamazuje obraz jego beznadziejnej formy
niech Malecki trzyma jezyka za zebami, niech sie nie wypowiada, bo dziala na szkode klubu
niech sie skupi na treningach
niech wyjedzie zagranice i zobaczymy czy sie rozwinie czy przepadnie.

Wiele strat to ma Kirm i Paljic. Mały podejmuje często ryzyko i to się udaje, nie bez przerwy, bo nie jest Bóg wie kim, ale takie bramki jak ze Skonto, Arką i wiele innych dały nam więcej radości, w porównaniu do złości po stracie piłki. Formy to nie ma Genkov, Kirm i cały blok obronny, a z Małego zrobiono piłkarza bez formy. Ostatni dobry mecz zagrał z Liteksem. Co do języka to się zgodzę, czasami palnie coś nie tak, ale Wisła już mu zakazała kontaktu z mediami, to myślę, że przemyśli swoje wypowiedzi. Co do treningów, to swego czasu Mały był najczęściej trenującym zawodnikiem w Wiśle. Często zostawał po treningu, a w okresach między rundami najwięcej trenował spośród piłkarzy Białej Gwiazdy. Teraz nie wiem jak z tym jest, bo to było przed podpisaniem nowej umowy, gdzie na starych zasadach zarabiał niewiele w stosunku do innych. Niech wyjedzie? A kto go w Wiśle ma zastąpić?

Colin 16.09.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1165243)
Każdy jeździ po Małym, że jest nerwowy na boisku, ale o zachowaniu Maaskanta (Fuck off do sędziego), czy też Pareiki (Suka i innych przekleństw w meczu z Legią) nie mówiło się tak dużo. Każdy przeklina na boisku. Przekleństwa nikomu kariery nie łamią. Gdyby Mały przejawiałby boiskową agresję ala Cionek i urządzał polowania na nogi rywali to wtedy zasłużenie powinien dostawać kary, ale jak powie kur..., peda*e do murzyna, czy innego Sadloka to wielkie halo się z tego robi. Bądźmy dorośli.

Polecam każdemu rozmowę z 8-letnim dzieckiem tłumacząc mu dlaczego kibice Wisły gwiżdżą na swoich piłkarzy, gdy oni chcą wygrać, ale nie zawsze wszystko wychodzi... Jak do k.. nędzy tacy kibice mają być przykładem dla dorastającego człowieka .

Wiesz ja rozumiem emocje, bo one na boisku występują, bo to jest gra, ale Małecki już wiele razy pokazał, że przekracza po prostu wszelkie granice. Jest różnica miedzy zagotowaniem się na chwilę w stykowym momencie a chamskim, agresywnym besztaniem i poniżaniem innych na boisku. Na pewne zachowania z mojej strony po prostu nie ma akceptacji.

Popatrz na Wilka, Nuneza też choćby. A propos Nuneza lubię tego piłkarza - zapieprza na boisku, po stracie nie ma pretensji i nie beszta kolegów (co dodatkowo dezorganizuje szyki grupki piłkarzy zamiast skupić się na szybkim odbiorze piłki) tylko zapi..dala, żeby tą piłkę odebrać, nie odstawia nogi, potrafi wziąść ciężar gry na siebie, potrafi grać zespołowo. To jest waleczność na boisku i poświęcenie dla zespołu a do tego jest po prostu fajnym gościem.

Team spirit to dla mnie nie jest wyświechtane hasło, ale coś "unoszącego się nad boiskiem", coś co potrafi naprawdę zbudować kolektyw i odmieniać losy spotkań.

Małecki skromny? dobre sobie

MatMario 16.09.2011 23:15

Wszyscy święto jebliwi się nagle stali. Mowa trawa, kolejne wracanie do tematów o tym że brzydko do czarnego powiedział, że brzydko do Andrzejka powiedział. Co jest na boisku tam zostaje. Maskant do sędziego napierdala Fuck off. Tu się oburzajcie, jaki on przykład daje. Niszczy walkę na boisku a tylko wieczne pretensje o gwizdanie zamiast się na własnych błedach skupić!

1q2 16.09.2011 23:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colin (Post 1165355)
Wiesz ja rozumiem emocje, bo one na boisku występują, bo to jest gra, ale Małecki już wiele razy pokazał, że przekracza po prostu wszelkie granice. Jest różnica miedzy zagotowaniem się na chwilę w stykowym momencie a chamskim, agresywnym besztaniem i poniżaniem innych na boisku. Na pewne zachowania z mojej strony po prostu nie ma akceptacji.

To co powiesz o Szczęsnym który Rooneyowi jest w stanie powiedzieć przed karnym że zerżnie jego matkę:>?
Dla mnie nie ten jest głąbem co ma niewyparzony ryj ale ten co połamie drugiego piłkarza, nie ten co cośtam powie ale ten co osłabi zespół głupią czerwoną kartką.

tak w ogóle to rzygać mi się już chce tą dyskusją o Małeckim - jakbym ....a słuchał polityków debatujących w 99% o jakiś bzdurach.Ten to powiedział, tamten to i kilka dni debatowania o niczym.

tu podobnie - i 'gwizdacze' nie są bez winy i sam Małecki - tylko po co to ciągnąć, po co się nakręcać?
Gwizdacze wygwizdali Małego, Mały 'wygwizdał' gwizdaczy. Pomijając ważny aspekt że Małemu płacą za grę a nie za gadanie a gwizdacze mimo iż robią wiochę to mają takie prawo, to obie strony są podobnie zacietrzewione.

mitmichael 17.09.2011 14:25

Najgorszy mecz Chaveza w Odense w całej jego przygodzie z Wisłą.

kono 17.09.2011 16:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1165218)
Paljić ma kontrakt do końca tego sezonu i niech go więcej nie widzę w Wiśle, bo to mierny kopacz.

Przypominam, że Pajlic jest nominalnym pomocnikiem, a nie obrońcą. Poza tym kogo byś na jego miejscu widział? Chyba nie Diaza?

Titto 17.09.2011 16:47

A chociażby Dudu Paraibe, któremu kontrakt z Widzewem wygasa dokładnie wtedy, kiedy wygasa Paljciowi.
Będziemy frajerami jak nie skorzystamy z tej okazji...

flamengista 17.09.2011 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1165039)
...

Wolfy,

problem w tym, że większość ludzi ma już dość dyskusji o tym, czy Patryk zwyzywał Saidiego czy nie. Czy się rozgrzewał czy nie. Żaden inny piłkarz nie ma tak złej opinii i nie jest to tylko wina mediów, ale i samego Małeckiego.

Dla mnie nie ulega wątpliwości, że Patryka Małeckiego należy się pozbyć jak najszybciej. Bo chłopak ma wyraźnie problem z głową, nie uczy się na błędach. To nie jest materiał na klasowego piłkarza - i lepiej go teraz sprzedać, by o tym definitywnie przekonał się ktoś inny.

Zwracam uwagę, że o żadnym piłkarzu Wisły na tym forum nie napisano tyle negatywnych opinii, co o Małeckim. Oczywiście, jest też sporo jego zwolenników. Ale skoro nawet jego zachowanie budzi kontrowersje wśród kibiców Wisły - to chyba daje do myślenia.

Kwestii podziałów kibicowskich nie chcę poruszać dogłębnie w tym wątku, ale moim zdaniem problem jest wyolbrzymiany. Myślę, że docelowo zmierza to do całkowitej separacji na trybunę ultras i resztę stadionu. Oni swoje, reszta - swoje. I może tak będzie lepiej, przynajmniej nie będzie wzajemnych pretensji.

Blaszczu16 17.09.2011 17:34

Flamengista, a Łobodziński, Pawełek, Dolha, Frankowski i wielu wielu innych? Fakt, już byłych, ale jak grali w Wiśle to jechano po nich równo, wiec co ty za brednie wypisujesz!? Mały ma złą opinie po części, że jak nikt inny utożsamia się z klubem. Jest znienawidzony na wielu stadionach i wśród dziennikarzy, przez co media i gazety przedstawiają go z reguły w złym świetle!

Nie będę siedział cicho jak niektórzy karzą wypier*alać Małemu. Patryk zrobił więcej dla tego klubu niż większość z was, jak nie więcej od wszystkich użytkowników!

flamengista 17.09.2011 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1165635)
(...)
Nie będę siedział cicho jak niektórzy karzą wypier*alać Małemu. Patryk zrobił więcej dla tego klubu niż większość z was, jak nie więcej od wszystkich użytkowników!

Ależ nikt ci nie każe siedzieć cicho. Jest wolność słowa:-D

Broń sobie Małeckiego, nie ma sprawy. Choć moim zdaniem decyzja w sprawie Patryka już została podjęta. Tobie pozostaje liczyć na to, że się mylę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl