![]() |
Jacek remontuje system
|
Twoje konto zostało zablokowane. Najprawdopodobniej nie jesteś pracownikiem klubu ani policjantem.
|
Przez internet nie można nabyć, ale prezes sobie jakoś radzi i np. w Bochni już w każdym sklepie można dostać bilet na E, nie raz wystarczy tylko ładnie poprosić, bo sterta biletów zalega na ladzie. To takie sprawiedliwe w stosunku do tych co te bilety kupują :)
|
To na serio?
Nagłośnijcie to jak to prawda, przeciez to skandaliczne obejście przepisów przez świętojebliwego Jacka, dzielnego strażnika moralności, człowieka z nienagannymi manierami, elita elit itd. Jak taki praworządny Pan jak Jacek Bednarz, najlepszy przyjaciel naszego ministra od kamieni kupy tak drwi z ustawy o BIM ? --- Serio, jak to prawda to mamy gwóźdź do trumny Jacka. |
Cytat:
|
Godzina 18, kolejka do biletow na pareset osoób, prawie do Reymonta...
Klub stara sie obrzydzic kibicom chyba kibicowanie do reszty. Widzialem cale grupki odchodzace od stadionu bo pewnie weszli by na druga polowe dopiero. Czas wprowadzenia nowego systemu sprzedazy biletow - po prostu KATASTROFALNY. |
Z ciekawości - ile było otwartych okienek?
|
Potwierdzam, stałem od 17 do 18 35. Dramat, podobno są duże problemy z nowo wprowadzonym system obsługującym sprzedaż biletów.z
Okienka niby wszystkie, ale na moich oczach gość kupował 3 bilety przez jakieś 10 minut. |
Cytat:
|
Czyli można bez żadnych obaw podać komunikat, że olbrzymie zainteresowanie meczem przerosło oczekiwania organizatora, przez co nie wszystkim udało się nabyć wejściówki.
|
Niech mnie ktoś poprawi, ale na bandach było taka reklama: Karnetu znowu (czy ciągle) dostępne w sprzedaży?
To ja się pytam kiedy był ten pierwszy raz?! Bo chyba nie w tym systemie który ciągle nie działa jak piszą. |
a my z kumplami mieliśmy vouchery które trzeba było w kasie wymienić na "nabicie" karnetów na KK. Stanęliśmy w kolejce o godz. 17.20, o 18.30 bylismy gdzies w polowie miedzy Reymonta a SK. W końcu mówimy - a ch*j, idziemy z tymi voucherami na kołowrotki. Przypomnę ze vouchery nie maja żadnego kodu kreskowego, ani nic co można przyłożyć do czytnika. Na KK tez "pustka" Ale mecz już pól godziny trwa wiec w.... osiąga apogeum. Nie wspomnę o tym co sie działo przed samymi kasami, powiem tylko tak - atmosfera była tam dosyć gęsta i napięta, do rękoczynów nie wiele brakowało. Najazd na ochroniarzy itd.
No to idziemy na A na kołowrotki, żywego ducha. Kumpel przykłada - RED, próbuje kilka razy (i tak wie ze sie zielone nie zaświeci), babeczki ochroniarki za bramkami w śmiech, teksty typu "coś ma Pan słabą rękę" "to nie urządzenie zle tylko Pan nie umisz dobrze przyłożyć". Po czym babeczka bierze KK przez kołowrotek, skanuje tym swoim skanerkiem, sprawdza tylko czy nie mamy zakazu, i nie wiem co robi ale oddaje KK po czym ta odbija sie na zielono. Voucherów nawet nie chcieli, kumpel nawet swojego nie pokazywał, po prostu wszedł na nienabita KK. Ogarniacie ? I wszyscy tak weszliśmy, każdemu świeciło na czerwono i każdego puścili. |
Cytat:
|
Wisła ma problem bogactwa więc po co ma brać za bilety??!!
Daj pan spokój :D |
I bardzo dobrze z tą amatorką i kompromitacją. Elita Krakowa wybrała się na mecz. A to by do rękoczynów doszło, a to ochroniarzom ciupacie - tak się zachowuje elita? Jacek was dalej rucha w dupska a wy na mecze chodzicie. Nic tylko pogratulować. Moim zdaniem elita nie powinna się dawać traktować jak śmieci i stać w kolejkach po bilety, cóż, jaki prezes taka elita.
|
Cytat:
Jak wyobrażasz sobie sprzedaż jednego biletu na sekundę :D |
Cytat:
|
Chodźcie dalej i czekajcie parówy po dwie godziny pod kasami. Aż może w końcu optrzytomniejesz ,że prezes ma Ciebie i reszte kibiców kompletnie w dupie.
Chociaż w sumie mu się nie dziwie,bo może na Was pluć a i tak przyleci zaraz jeden z drugim grzecznie pod kasy... |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...woich_kibicow/
Cytat:
To strach pomyśleć co by było jakby protestu nie było... |
wina po stronie SKWK!!!
:D |
Cytat:
|
Autor tego tekstu bojkotuje mecze.
:-) |
Cytat:
|
Do sprzedania dwa vouchery na karnet SEKTOR C. Cena 100 zł za jeden.
Tel: 571 457 207 |
Cytat:
Prezes Ci dał vouchery aby podnieść frekwencję na pustym stadionie a Ty sprzedajesz ... :P |
Cytat:
|
Nie wdaję się w dyskusje na temat bojkotu. Nie mam zamiaru bić piany przez trzy strony tego tematu. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że nazywanie ludzi czekających w kolejce przez całą pierwszą połowę żeby wejść na drugą - parówami - to jest chamstwo. El'kabat jak ma jaja, powinien sam przyznać że się zagalopował i przeprosić.
|
Cytat:
Wydaję mi się oczywiste,że ludzie,którzy "kilkaset razy słyszeli drugą zwrotkę hymnu" tym bardziej wiedzą też jak obecnie wygląda sprawa szanowania kibica u nas i o tym,że jest bojkot. A obecną klientelę i elitę wdg. prezesa mogłeś zobaczyć w w tv. Co do słowa "parówa" to nie przesadzajmy,bo nie jesteśmy w bibliotece czy na forum dydaktycznym,żebym za słowo parówa musiał kogoś przepraszać. Nikt poza Tobą się tą parówą widać nie przejął. Co do bojkotu to jest już dyskusja gdziendziej o nim i nie ma sensu kontynuować tutaj też tego tematu. eot |
O godzinie 13:00 wszystkie kasy czynne i dwie osoby przede mną we wspólnej kolejce. Niestety można płacić tylko gotówką
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl