![]() |
Odkupie bilet na c
|
Orientujecie się, czy można komuś przekazać bilet przez system sprzedażowy (funkcja "Przekaż bilet"), przy czym nie chodzi o miejsce na karnecie tylko normalny bilet kupiony w systemie? A jeśli tak, to czy ta druga osoba musimy mieć kartę kibica. Z regulaminu wynika, że można tylko przekazać miejsce w ramach karnetu innej osobie posiadającej kartę, ale może ktoś już przerabiał taką sytuację.
|
Nieaktualne.
|
Czy ma ktoś może jakiś bilet na zbyciu? Dowolny sektor
|
Dla tych, którzy śledzą temat remontu, igrzysk itd.:
Jaka jest szansa, że na ewentualne baraże będzie dostępny cały stadion, lub przynajmniej jakaś dodatkowa jego część? |
Dopiero na ewentualny finał
|
Sprzedaż na baraż wystartowała! Z tego co napisał Królewski pojemność ma wynosić prawie 24 tysiące, także namawiajcie znajomych i jedziemy z żubrami!
|
Od wczoraj poszło 7,5 tys. biletów, a od dzisiaj startuje sprzedaż w kasach stadionu.
|
Nie ma jakiś zniżek na bilety na mecz z Polonią Warszawa?
|
Nieaktualne :)
|
Uwaga:
Z powodu niedawno odbytej operacji jestem zmuszony sprzedać 2 bilety na mecz Wisła - Piast w PP. - są to bilety dla pary (normalny + ulgowy dla Kobiety) (nie wiem, czy można bilet ulgowy przekazać komuś "normalnemu", raczej w to wątpię - sektor E21 (na granicy z E22), rząd 15, dwa miejsca obok siebie - koszt za bilety równy kosztowi zakupu (57+47=104zł) - przekazanie biletu przez oficjalną platformę biletową Wisły Proszę o kontakt pod postem :) |
Witam.
Mam do sprzedania jeden bilet na PP z Piastem. Sektor E22. Niestety nie mogę być na nim ze względu na pracę. Cena 50zl. Proszę zainteresowanych o kontakt na priv. Pozdrawiam ;) |
mam 3 bilety na sektor rodzinny. kontakt na priv
|
Witam
Szukam biletu do odkupienia na sektorze E24 w pobliżu rzędu 2 miejsca 132. Gdyby ktoś miał do odsprzedania to proszę o kontakt. |
Jutro o 10 rano rozpoczęcie sprzedazy biletów na finał PP na neutralne sektory
Jedna osoba może kupić 5 biletów. https://www.pzpn.pl/federacja/aktual...ie-11-kwietnia |
Czy wśród sektorów neutralnych są jakieś "sugerowane"?
|
Cytat:
https://i.imgur.com/9KrTE6N.png |
jakby ktoś miał jakieś wolne bilety na finał pucharu polski to proszę o info
|
Cytat:
Warto zaglądać na stronę PZPNu, bo tam co jakiś czas pojawiają się bilety. Teraz wchodząc widzę, że jest około 70 dostępnych. I nie przejmować się przy wejściu komunikatem, że brak biletów w sprzedaży tylko przejść do widoku stadionu i tam szukać. |
Kupie 2 bilety na finał, najlepiej sektory z puli Wisły.
Pozdrawiam |
Jeśli ktos ma do odsprzedania bilet na finał PP chętnie odkupię 1 bilet z puli Wisły albo z sektora neutralnego. Serdeczne dzięki!
|
Wczoraj i dziś pojawiały się bilety na narożnik obok nas - warto zerkać.
|
Udało mi się kupić bilet na sektor neutralny na sektor G6 jednak jak się okazało nie będę w stanie być na meczu.Z tego co widzę można zmienić dane na bilecie za 20 zł więc jeśli ktoś z was byłby zainteresowany to chętnie odsprzedam. Kontakt na priv.
|
Cytat:
|
Jak się wejdziesz w moje zamówienia jest opcja za 20 zł zmień dane na bilecie i właśnie się zastanawiam czy to wtedy zadziała i bez problemu będę mógł odsprzedać bilet.
|
no to mam jeden do sprzedania bilet plus miejsce w autokarze
|
Michał, chętnie odkupię;)
|
Oki to napiszę ci na priv. Właśnie bardzo chciałem być na meczu ale się nie uda to napiszę ci na priv.
|
mam jeden plus miejsce w autokarze socios do odsprzedania. narzeczona nie może jechać
|
Jakby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania jednen bilet na G6 kontakt na priv.
|
Nieaktualne.
|
Kupie bilet iub dwa na niedzielny mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl