Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

DysoN 21.03.2014 11:15

Nie rozumiem dlaczego was tak cieszy spodziewana (i przeze mnie takze) niska frekwencja i beznadziejny doping.

Podobno nieistotne jest udawadnienie czegolowiek komus, kogo sie nie szanuje, a nawet nim pogardza. A to, co robi grupa KMWTW wlasnie tak wyglada. Po za tym (wiem ze odbiegam od tematu) zanim sie czlowiek za cos wezmie powienien sprawdzic czy cel w ogole jest mozliwy.

OpEnTaNy 21.03.2014 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1355088)
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata

hahaha prosze Cie przeczytaj co napisales i sie zastanow jeszcze raz hahahaha...
po 1 polska to nie anglia i daleko na do takich pieniedzy po 2 co maja wspolnego z tym kibice jesli uwazasz ze to wina kibicow ze poziom ekstraklapy jest taki no to nie mam pytan po 3 my nie damy zrobic z siebie za przeproszeniem cip to ze wychowales sie na nowym stadionie i za bardzo Ci europa zapachnialo to wasz problem ;) otrzasnij sie. sory za skladnie pisane w amoku poziom niektorych osob mnie oslabia najchetniej poprosze o bana

frg 21.03.2014 12:32

Tiaaa, te 10 tyś. to jest liczba łącznie ze sprzedanymi karnetami. Sam klub podaje, że przy frekwencji podaje ile zostało sprzedanych biletów na dany mecz i karnetów. Przecież gołym okiem było widać, że nie ma więcej niż 5 tyś. Dzisiaj będzie tyle samo ale jeszcze mniej.

Spodziewam się, że z każdym meczem podczas trwania bojkotu będzie coraz mniej ludzi. Ci, którzy teraz dostaną darmowe wejściówki (a akcja jest naprawdę masowa) pewnie przyjdzie z ciekawości, ale nie sa to kibice, którzy będą chodzić regularnie (może jakiś promil z tego)

1906% poparcia dla SKWK

palikot 21.03.2014 12:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1355088)
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata

Buehehe
- 2 tys karnetów na C - 500 dzieci... to było 7500 z niebojkotującymi
Dziś dochodzi: Rozdane vouchery po zakładach pracy na E15
a odpadają bojkotujący z innych sektorów.
Frekwencja sztucznie może być nadmuchana nawet na 12 tys. Ile z tego będzie ludzi na stadionie co kupiło bilet lub mają karnet? Pewnie tyle co z Ruchem po mobilizacji tych co kochają Wisłę inaczej(znaczy się co im się miłość przypomniała do Wisły, bo jesiennej letargu ;) )

Lenny_77 22.03.2014 00:15

Brawo sektor D za dzisiejszy wieczór , mimo braku zorganizowanego dopingu było jeszcze lepiej z dopingiem niż na Ruchu . Nie ma ludzi nie zastąpionych , chociaż każdy by wolał żeby Wiślacka brać trzymała się razem , no ale kibicowanie to nie przymus . Do - OpEnTaNy - wychowałem się jak każdy małolat na młynie czyli sektorze X na starym stadionie w 2 lidze ( mój rocznik w nicku ) .Już jestem za stary żeby siedzieć na C z małolatami teraz oni nazywają mnie piknikiem . Do zobaczenia na Podbeskidziu

frg 22.03.2014 08:00

Lenny_77, ja jestem rocznik '78 i też byłem w drugiej lidze. teraz często chodzę na C (chodziłem), bo nie mogę spokojnie usiedzieć na krzesełku :)
U mnie w domu, zostałem tak wychowany, że czasem trzeba poświecić się aby osiągnąć cel, dla jakiegoś większego dobra. Może nie do końca wiesz o co chodzi w konflikcie z Bendarzem? Nie jest to sprawa tylko SKWK. Jak chodziłeś w latach 90 na mecze to wiesz jak to wtedy wyglądało: na koronie stadionu umundurowane oddziały, gaz łzawiący itp. Sam wiesz jak było. A teraz bednarz zaprasza ich na sektor w dodatku po cywilnemu, to przypomina chowanie się straży miejskiej w krzakach, żeby dorwać kierowce.
Ja nie mam szacunku dla tego gościa i chce, żeby się wyniósł z klubu - pamiętasz jak był "lubiany" jak przyjeżdżał z legią, jego chamskie zachowania? Tacy ludzie się nie zmieniają.
Do zobaczenia na stadionie, ale wtedy kiedy już nie będzie na nim Bednarza.
Z Wiślackim podrwieniem dla braci po szalu.

heoij 22.03.2014 11:36

Cytat:

Pytacie o milicję na trybunach? Oczywiście, że byli obecni.
Na zdjęciu górne części sektora C. (byli porozstawiani)
Nie było ich zbyt wielu bo sektor C był w 99% pusty. Spokojnie, Kojak to cwany lis. Przygrywać w chuja może z kolegą z Gazety Wyborczej. Do tego kilkunastu pajaców po cywilnemu w barwach Wisły dla niepoznaki.

Walka trwa! Na Podbeskidziu pusty stadion, no chyba, że ktoś z Was chce przybić piątkę lub zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z osobnikami powyżej.

https://pl-pl.facebook.com/WislaHonor
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...31799233_n.jpg

Cytat:

Z szybkich obliczeń wczoraj na sektorze C było ok 30. milicjantów w pełnym rynsztunku + kaski leżące na ziemi. Co przy garstce osób na sektorze jest liczbą przytłaczającą.
Czerwona strzałka wskazuje tajniaków (dwóch z nich miało barwy Wisły), romansowali z czarnymi gadami przed meczem.
Pełna liczba tajniaków jest zdecydowanie wyższa lecz nie wszystkich udało się rozkminić. Było sporo kurew na innych sektorach, których obecność nawet u dziadków mocno irytowała.
https://www.facebook.com/WislaHonor
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...14323631_n.jpg

63.5 Kg 22.03.2014 12:01

I mamy milicyjny stadion...brawo Jacek...

Bogdan81 22.03.2014 14:47

Może ktoś podać w jakich firmach rozdawano te bezpłatne bilety? Chodzi mi o informacje z pierwszej reki, a nie plotki przeczytane na forum. I czy potrzebne były karty kibica?

heoij 22.03.2014 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bogdan81 (Post 1355443)
Może ktoś podać w jakich firmach rozdawano te bezpłatne bilety? Chodzi mi o informacje z pierwszej reki, a nie plotki przeczytane na forum. I czy potrzebne były karty kibica?

Rozdawano vouchery które w kasie można było wymienić na bilet. Co do kart kibica to kto nie miał musiał sobie wyrobić na miejscu, ale bilet miał za darmo. Z firm to na pewno Tele-Fonika a z uczelni to koledzy z AGH i Politechniki Krakowskiej dostali.

Cytat:

"Podsumowując Bednarz rozdał łącznie 3,5 tys. darmowych biletów i voucherów. Sklepy od Tyskiego dostały po 80 wejściówek (normalnie jest to liczba 20)".
https://www.facebook.com/WislaHonor

63.5 Kg 22.03.2014 15:06

To teraz dopiero poajwili się prawdziwi kibice...
Jakze się ciesze ze ze stadionu zostało wyrzuconych tylu złych kibicow a na tym stadionie wkoncu pojawili się Ci prawdziwi...

Nareszczie....Jacku 1906% poparcia...

.....łysy chuju...

R33 29.04.2014 16:54

Cytat:

Wisła miała do niedawna zagwarantowane pokaźne wpływy z dnia meczowego. Na rundę wiosenną "Biała Gwiazda" sprzedała ponad 10 tysięcy karnetów. .
Z GK... aż tyle poszło?

Błaszczu_WIŚLAK 29.04.2014 17:13

no poszło bo przed derbami nie była fajna atmosfera :)

R33 29.04.2014 21:56

Bardziej dziwi mnie fakt, że na oficjalnej żadnego komunikatu nie było z tego co pamiętam, a przecież prawie się do rekordu zbliżyliśmy (wiosna 2012 - 10 722 karnety).

JacobCFC 13.05.2014 18:54

Liczę, że osoby, które wyzywają fanatyków od osób, które niszczą klub udadzą się na dwa najbliższe wyjazdy (w tym derby). Tym razem Jackowi nie uda się chyba zbłaźnić jak w przypadku wyjazdu na Zagłębie czy Legie. Mam cichą nadzieję, że chociaż jeden z paru wiernych typu Viper, bonawentura,mazo,raindog, jerry.lii.lewis, GrzegorzTS czy FraMat podzieli się relacją z wyjazdu.

sorin320 13.05.2014 20:46

Z tego co wiem to derbów już w tym sezonie nie ma, chyba że są to mnie możesz uświadomić

JacobCFC 13.05.2014 21:27

Uświadomię Cię z miłą chęcią, bo tylko pokazałeś, obraz "konsumentów" i ich/wasz stosunek do klubu. Derby są i to już jutro z Hutnikiem...

Lukasz 14.05.2014 08:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1360799)
Derby są i to już jutro z Hutnikiem...

Której sekcji?

@frg
Ironiczne, oczywiście ironiczne. Tak z nudów. :)
Sezon ogórkowy trwa - jest to trochę męczące. Nawet nie ma o czym poczytać, czy napisać. Wybacz.

frg 14.05.2014 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1360814)
Której sekcji?

mam nadzieje, że to było ironiczne pytanie....
jeżeli jednak nie to podpowiem: piłka nożna. ehhhh

Proud 17.05.2014 12:24

Pytanie do kibiców LECHII GDAŃSK!!!

Czy jak będę na PGE Arenie 3h przed meczem to zdążę załatwić wszystkie formalności, żeby wejść spotkanie z Wisłą?

Pracuję obecnie na Kaszubach dlatego jadę na mecz indywidualnie.

ps. dodatkowe pytanie: jak wygląda sytuacja kibicowska w Bytowie?

pozdr

vabanq 17.05.2014 12:32

bez problemu zalatwisz i wejdziesz, mysle, ze nawet spokojnie 1,5h przed meczem .

dynek.pl 23.05.2014 19:24

Ale ten nasz system biletowy jest zjebany.
Wybrałem bilety, dałem wstecz w czasie płatności żeby wybrać inny sektor, a tamto nie zostało anulowane.
Jest cały czas oczekuje na płatność, a ja nie mam innego linka. Nie mam jak wrócić do płatności.
Niby jest jakiś koszyk ale odsyła na ekran początkowy.

vabanq 23.05.2014 19:38

1. Bojkot
2. Czeka się w takich sytuacjach ok 5h i się odblokuje miejsce i opcja zapłaty
3. I tak już nie kupisz internetowo bo już mniej niż doba do spotkania

dynek.pl 23.05.2014 19:47

Tak, widzę właśnie, że 5 godz. trzeba czekać. Komedia. Chyba muszę zbojkotować.

dynek.pl 23.05.2014 20:58

Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

63.5 Kg 24.05.2014 08:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1362135)
Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

Kolejki były kiedyś...

palikot 24.05.2014 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1362135)
i ile czasu trzeba być wcześniej.
Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

hehehehehe... dobrze daje :D

rabi86 24.05.2014 20:28

hehehehehehe ..... a kolejki takie same jak przed bojkotem

pchelas 27.07.2014 17:08

Sorry Panowie,ale wypadłem ostatnio z obiegu. Dlaczego nie mogę kupić biletów przez neta na jutro?

PiVoSH92 27.07.2014 17:16

Klub zmienia system sprzedaży, bo inaczej mógłby nie uciągnąć takiego ogromu kibiców...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl