Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

domin_czyzyny 20.03.2014 11:16

to tak jak z udowadnianiem, że się nie jest wielbłądem. Nie jestem objęty zakazem, ale myślę, że osoby których potraktowano w ten sposób mają swój honor i na pewno nie pójdą się "odwoływać" do bednarza jacka...

alterego 20.03.2014 11:56

kupujesz karnet zgadzasz się na regulami. Owszem owszem szkoda tylko, że regulamin ten zawiera treści które są niezgodne z prawem wg mnie.

dodo 20.03.2014 12:06

Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć . Oprawy ? Dorzucę się z miłą chęcia ale na pewno nie na "AJ" . Doping ? Uwielbiam bo to jest solą meczu ale nie w kólko że" Legia to stara" , "J...ć Żydów " itp. Race ? Ten protest wychodzi mi już bokiem . Rozumiem że bez rac mecz nie jest już meczem . Tak na marginesie po co robić akcję że piro jest bezpieczne a później rzucać na murawę ??? Na koniec , nie życzę sobie zebym moim klubem rządzili kibice .

palikot 20.03.2014 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dodo (Post 1354841)
Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć . Oprawy ? Dorzucę się z miłą chęcia ale na pewno nie na "AJ" . Doping ? Uwielbiam bo to jest solą meczu ale nie w kólko że" Legia to stara" , "J...ć Żydów " itp. Race ? Ten protest wychodzi mi już bokiem . Rozumiem że bez rac mecz nie jest już meczem . Tak na marginesie po co robić akcję że piro jest bezpieczne a później rzucać na murawę ??? Na koniec , nie życzę sobie zebym moim klubem rządzili kibice .

Cytat dnia!

El'kabat 20.03.2014 13:48

Cytat:

Boguś nie pie.rdol. Sprzedaj Maybacha,daj na pomnik.

:help:

wislak2119 20.03.2014 15:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez alterego (Post 1354839)
kupujesz karnet zgadzasz się na regulami. Owszem owszem szkoda tylko, że regulamin ten zawiera treści które są niezgodne z prawem wg mnie.

Nie zawiera treści niezgodnych z prawem.

Pablo84 20.03.2014 15:40

Cytat:

Panie Bogusławie, proszę powiedzieć, kiedy wraca Pan do Polski i porozmawia z łysym wężem. To co ostatnio wyprawia woła o pomstę do nieba.

heoij 20.03.2014 18:37

Bednarz rozdaje darmowe bilety na mecz z Zawiszą żeby była jak największa frekwencja ... :lol:

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-za-darmo.html

Brakuje żeby na rynku rozdawali przechodniom ... :rotfl:
Jednym słowem ŻENADA ...

Dużo darmowych voucherów poszło też do firm które są sponsorami Wisły także chyba będzie rekord pod względem rozdanych bezpłatnych biletów :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...82780716_n.jpg

OpEnTaNy 20.03.2014 18:45

Pejsy sie smialy ze rozdajemy bilety i cos w tym jednak bylo :D ku uciesze ich propagandy :D Bednarz coraz glebiej wchodzi w bagno ;]

koniak 20.03.2014 18:46

Gość się zbłaźnił takim zachowaniem, ciekawe co wymyśli na Podbeskidzie.

gigant 20.03.2014 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koniak (Post 1354977)
Gość się zbłaźnił takim zachowaniem, ciekawe co wymyśli na Podbeskidzie.

Że Idzie idzie Podbeskidzie i rozda bilety w Bielsku Białej.

dwakroki 20.03.2014 18:50

Cytat:

Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć .

I ja dam kolejne 100zł na taką fundację.

gigant 20.03.2014 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dwakroki (Post 1354985)
I ja dam kolejne 100zł na taką fundację.

Też daję 100 zł, plus drugie na taczki i darmowy masaż bednarza. Tak mi dopomóż Bóg. Czekam na konkrety.

Pan Jotka 20.03.2014 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1354967)
Bednarz rozdaje darmowe bilety na mecz z Zawiszą żeby była jak największa frekwencja ... :lol:

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-za-darmo.html

Brakuje żeby na rynku rozdawali przechodniom ... :rotfl:
Jednym słowem ŻENADA ...

Dużo darmowych voucherów poszło też do firm które są sponsorami Wisły także chyba będzie rekord pod względem rozdanych bezpłatnych biletów :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...82780716_n.jpg

Jak znam prawdomównosć SKWK to może być kolejny babol. No ale nie jestem Bednarzem i apriori nie nazwę SKWK kłamcami....

heoij 20.03.2014 20:48

Jaki babol ? Kolega z Tele-Foniki sam dostał kilka voucherów, ale i tak nie pójdzie bo jest BOJKOT ! :>

Jaroo1 20.03.2014 20:49

Cytat:

Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć
Właśnie tu jest meritum sprawy. My (bo ja również) tylko wymagamy a nic nie dajemy od siebie. Jak uważasz, że masz lepsze pomysły od SKWK na postawienie pomnika Reymanowi czy stworzenie muzeum to albo:
a) zapisz się do SKWK i zmieniaj ich myślenie i działania od środka
b) sam załóż fundację a nie wymagasz od kogoś

Łatwo sobie siedzieć na dupie i wymagać. Nam się nie chce to dajmy działać ludziom, którzy mają do tego zapał i może czasami lepiej pochopnie nie oceniać bo się wszystkiego nie wie i "żyje" się tym co się gdzies usłyszy, wyczyta, dowie z trzeciego źródła.

robert777 20.03.2014 20:57

Przepraszam, czemu przed meczem z Zawiszą grupa tzw "Matematyków" się nie ujawnia? Nie liczy, nie kalkuluje, nie spekuluje. Gdzie jesteście?

jaro1985r 20.03.2014 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1355020)
Przepraszam, czemu przed meczem z Zawiszą grupa tzw "Matematyków" się nie ujawnia? Nie liczy, nie kalkuluje, nie spekuluje. Gdzie jesteście?

Liczba darmowych wejściówek jest owianą tajemnicą , do tego nie wiadomo ile osób tym voucherem podetrze sobie dupę a ile przyjdzie na stadion. Na chłodno, jak to kvrwa jest ,że ludzie ,którzy chodzą od lat na Wisłę płacą za bilety a byle łajza może sobie przyjść za free bo łysy mu da bilecik ? bednarz milicyjny cwel !

WISŁAZWE 20.03.2014 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1355023)
Liczba darmowych wejściówek jest owianą tajemnicą , do tego nie wiadomo ile osób tym voucherem podetrze sobie dupę a ile przyjdzie na stadion. Na chłodno, jak to kvrwa jest ,że ludzie ,którzy chodzą od lat na Wisłę płacą za bilety a byle łajza może sobie przyjść za free bo łysy mu da bilecik ? bednarz milicyjny cwel !

Oj tam, przecież jako karnetowicze jesteśmy doceniani :) program lojalnościowy działa bardzo dobrze, całe 5 czy tam 10 złotych zniżki, w ogóle same rabaty do sklepu klubowego, nie mówiąc już o jakiś dodatkowych korzyściach...

:foch:

heoij 20.03.2014 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1355020)

http://vlep.pl/h47pxz.jpg

Tylko 2 tysiące sprzedanych biletów albo rozdanych voucherów ... Jak kto woli :D

hide 20.03.2014 21:58

a na Interii tytuł " Wbrew bojkotowi garną się do kas, by pomóc klubowi" :lol:

AntyMod 20.03.2014 22:20

Lysa Menda - a dla niektorych Wislacki Mesjasz - rozda olbrzymia ilosc darmowych wejsciowek- rozda je gdzie tylko bedzie mogl - w tv to jakos bedzie wygldalao - tak to bedzie ze 2 -3 mecze - w oficjalnych wiadomosciach bedzie podana ilosc wszystkich karneciarzy oczywiscuie- bez wzgledu czy weszli na mecz czy nie - gorzej z atmosfera i dopingiem - moze pogada z fachowcami z nc+ - moze zrobia jakis podklad Remix - bedzie medialna szopka

Lenny_77 21.03.2014 00:59

Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata

jaro1985r 21.03.2014 07:05

Był już taki co obiecywał nam drugą Irlandię,teraz czas na kolejnego złotoustego warszawiaka. Ten obiecuje drugą anglię

Darek olsztyn 21.03.2014 07:18

Szkoda piłkarzy, jedyna pokrzywdzona strona będzie klub WISŁA KRAKÓW .
Mały apel do Bednarza i SKWK pomyśleć trochę kto na tym traci .
Co do rozdawanych biletów, może dojdzie kilku nowych kibiców kazda promocja klubu jest dobra .

63.5 Kg 21.03.2014 08:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1355088)
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata

To jedz kur... do Anglii...

Gwiaździsty 21.03.2014 09:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1355088)

Junior memberze. Na Ruchu nie było jeszcze bojkotu, więc np. byłem razem z kolegami, ale teraz się juz nie wybieramy, więc nie uwzgledniaj nas i podobnie myślących w swoich obliczeniach.

Cytat:

Bo bycie kibicem Wisły kosztuje, dlatego Bednarz przyjał zasadę: jesteś kibicem Wisły to płać i nie dyskutuj, a jak jesteś przypadkowym gamoniem to wchodź za darmo. Bednarz wymienia publikę na stadionie wg. tego wzoru. :lol:

zim zum 21.03.2014 09:36

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...za,nId,1360731

Jak ten artykuł jest prawdziwy, to obrońcy Bednarza nabili wiecej spamu w necie niż kupili biletów na mecz :lol:

Gwiaździsty 21.03.2014 09:59

Chyba prawdziwy bo w GK te same dane są, tylko nie piszą, ze sprzedaż 2 tys. biletów to sukces jak na interii :), wg. której to dowód, ze ludzie się ....garną na stadion :).
Mam nadzieję, ze duża grupa karnetowców (5,5 tys.) zostanie w domu i będzie piękny widok, pustawego stadionu.
Zreszta już mają tą świadomosć:
Tekst z GK:

Cytat:

Na pewno frekwencja będzie dziś niższa niż zwykle. Wisła przed sezonem sprzedała co prawda 5,5 tysiąca karnetów, ale pewne jest, że część kibiców, którzy kupili abonamenty, na mecz nie przyjdzie.
co w konsekwencji oznacza:

Cytat:

W Wiśle są przygotowani na spadek frekwencji, a prezes Jacek Bednarz mówi na ten temat: - Nie mamy odwrotu! My ten kryzys przeżyjemy. Może to oznaczać, że gdzieś na innych polach trzeba będzie zacisnąć pasa.
Przygotuj sie Bednarz do mocnego zaciskania pasa :) Nie wiem jak ty chcesz przeżyć kibiców Wisły ?

koniak 21.03.2014 10:23

Ja bym mu zadał pytanie: na jakim polu Wisła nie zaciska jeszcze pasa ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl