![]() |
1. Ile wazy xbox 360 w wersji elite i jakie sa dokladne wymiary pudelka w jakim sie on znajduje?
2. Jak chce zrobic nowe meble do kuchni i ktos wycenia scianke na 900 zl za metr t o chodzi mu o metr kwadratowy zabudowy, czy metr biezacy dlugosci sciany na ktorej bedzie zabudowa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam stronke w html-u podzieloną na 4 części( lewa, prawa, środek, góra). Jeżeli zmniejszam okno przeglądarki to zmniejsza Mi się tylko środek strony(czcionka, zdjęcia), natomiast w lewej, prawej i górnej części czcionka, zdjęcia pozostają takie same i pojawia się suwak. Chcę żeby nie było tych suwaków tylko żeby się czcionka i zdjęcia zmniejszały tak jak w środkowej częśći. Jaką komendą to zrobić?
|
Jak usunać hasla i loginy, ktore system zapamietal np przy logowaniu do poczty? Chodzi o to , zeby na danym komputerze NIE BYŁY zapamietane
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do kanałowego, mi dała lekarstwo na pół roku i potem zadecyduje czy konieczne leczenie kanałowe czy zwykłe. Cytat:
|
Cytat:
|
za taka cene to Cie raczej zrobili w balona a nie kanałowe. pozdrawiam.
|
do usunięcia
|
Cytat:
-ostatnie trzy usługi |
zna ktos jakies programy ktorymi:
1. mozna wgrac do filmu w formacie .avi napisy w pliku.txt 2. mozna zmienic rozmiar/ rozdzielczosc filmu .avi, zeby wgrac na komorke, bo normalnie to troche duzo zajmują miejsca ?? |
Cytat:
|
Cytat:
jak korzystam z programu AVI RECOMP. Bardzo fajny i łatwy w obsłudze. |
Więc tak. W domu mamy neostrade na liveboxie. Ja mam przez wifi na laptopie mlody ma po ethernalu do puszki. Jak moge ograniczyc jego dostep do neta bo kur*a wrzuca rapidshare, nk, yt, rt, facebook i ch*j wie co jeszcze i nawet mi gg zacina :O !!!!!!!!!!!!!
Myslalem zeby przegryzc mu kabel ale to ostatecznosc :/ |
Studiował lub miał do czynienia ktoś z Szkołą Wyższą Bogdana Jańskiego?
Wszelakie informacje na temat tej szkoły mile widziane. |
Ma ktoś orientację, jak wygląda sytuacja Poczty teraz? W związku z tym paraliżem na kolei są duże opóźnienia? Dziś została do mnie (Kraków) wysłana paczka z Leska (Podkarpackie). Kiedy orientacyjnie może do mnie dotrzeć? Tydzień..?
|
Cytat:
1-3 dni ida priorytety, 11.01 wysłałem paczke pod Szczecin i dzis doszła. |
Czy do kupienia jest jeszcze Forza grudniowa?
|
Czy orientuje się ktoś ile może kosztować przelot tanimi linia w wakacje dokładnie w lipcu z Krakowa do Londynu i z powrotem ??
|
Cytat:
|
mozna gdzięs w jakimś banku wymienić grosze (1,2,5) na grubsze nominały? nazbierałem tego a do kiosku nie pójde z siatka tylu monet :p
|
[QUOTE=Mateuusz;840722
moglby mi ktos powiedziec cos o tej koszulce?? kiedy wyszla i wogole??[/QUOTE] http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4 |
Cytat:
A ja potrzebuję program do przeglądania PDF takiego bardziej skomplikowanego FoxitReader i Xchange źle wyświetlają jest jakaś alternatywa ? |
Cytat:
|
Jak nazywał się program na TVP3, w którym uczestnicy ubrani w koszulki klubów piłkarskich odpowiadali na różne pytania, kapkowali, strzelali karne w takim małym studio ? Było to z 10 lat temu, pamiętam magazyn ten prowadził bodajże Zydorowicz.
|
Był ktoś na błoniach na lodowisku?? Dużo osób jezdzi?? Jakiej mniej wiecej wielkości jest lodowisko?
|
Remes Cup będzie w tv?
|
tak w tvp sport
|
Dostał już ktoś kalenadarz UW 2010 z przesyłki?
|
Ile zapłacę za taką bąbelkową kopertę na poczcie? Nie chcę wysłać jakiejś dużej rzeczy, rozmiarowo coś a'la iPod shufflle + kabel.
|
Cytat:
moje pytanie, OD ktorej godziny mozna wjechac z zaopatrzeniem na Rynek ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
jaka jest cena biletu PKS z Krakowa do Białki? najlepiej ulgowy/studencki
|
Gdzie w okolicach rynku można wydrukować coś z pendrive?
|
Jak nie masz dużo to na rynku obok Sphinxa w bramie po schodach na pierwsze piętro jest kawiarenka, tam drukniesz, druga kafejka na Brackiej w bramie tam gdzie Subway i Błędne koło. Jak masz sporo do drukowania to polecam na odcinku między Jabłonowskich a Piłsudskiego jest ksero i też wydrukujesz z pena
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl