![]() |
No no, Gienek już udzielił krótkiego wywiadu po polsku :D
|
można link do tego wywiadu ?
|
|
|
http://img.interia.pl/sport/nimg/j/c...ly_5431704.jpg
Jak się Jovanović odstrzelił, a obok jego żona. |
Cytat:
|
No to ja czekam na przeprosiny od weszło. Zgnoić łatwo, gorzej z przyznaniem się do błędu
|
Jeszcze jacys obroncy Weszlo, ze to fajna stronka i fajni dziennikarze, a Wisle i Legie jada po rowno?
|
|
To kpina. Jawne zamiatanie pod dywan. Kpina i tyle.
Uważają, że znają się na wszystkim najlepiej. Że są luźni i nowocześni, bo używają wulgaryzmów w swoich tekstach. Od jakiego czasu zauważam totalny brak myśli dziennikarskiej a zwykłe chwytanie się taniej sensacji. |
Jeśli ktoś uważa, że weszło specjalnie czepia się Wisły to jest przewrażliwiony. Wiadomo, że wynajdują różne sensacyjki, czasem robią z igły widły, ale mają swój styl i jeżdżą równo po wszystkich. Nikt wam nie każe tej strony lubić, dla mnie np. jest to miła odmiana od nudziarzy piszących na większośći polskich serwisów sportowych.
|
Weszlo po raz kolejny sie ośmieszyło i ratują się drugim newsem i tekscikiem " postanowił obnażyć i zademonstrował" ;)
Chcą być śmieszni i czasem są, ale lepiej żeby częsciej wpierw pomyśleli a potem działali.. Charlie Ty jesteś przewrazliwiony, czy Wisła robi jakieś halo, wysyła sprawę do prokuratury? nie.. z uśmiechem wkleili foto na facebooku i to wystarczyło na zmiazdzenie weszlo. Po mojemu nalezy w ten sposób reagować bo komentarzach po 1 focie na weszlo wszyscy "co on ma za brzuch" a po drugiej focie na FB Wisły "zwracam honor!" . Chodzi i wyłącznie o sprostowanie i nie wprowadzanie ludzi w błąd (kłamstwo) -czyli największe kurestwo dziennikarskie. A tak zrobiło weszlo. |
Tak, dla mnie też to jest miła odmiana, ale czasami walną takim tekstem że nóż się w kieszeni otwiera, jak np. kiedy zwyzywali kibiców reprezentacji Polski za to ze nie gwizdali na Polańskiego jak to sobie życzyło wesżło.com...
Żeby nie było, nie lubię też farbowanych lisów, ale rozumiem prawo innych ludzi do posiadania własnej opinii. |
Cytat:
|
A kojarzysz jak zgnoili Strąka? Ale ten to miał faktycznie wielki bebun, a tu różnica jest taka że Garguła nie ma. Więc i weszlo, i my, którzy tak sądzilśmy - myliliśmy się. Tylko, że my jesteśmy zwykłymi ludźmi, a weszło to portal opiniotwórczy. Takim tekstem mógł zszargać Gargule opinię, jakoby nie był profesjonalnym zawodnikiem prawda? Wypada więc chociaż zaznaczyć, że się pomylili, a nie dawać kolejny prześmiewczy tekst...
|
Fakt faktem, że weszło ciężko się czasem przyznać do pomyłki (parę razy się zdarzyło). Uważam, jednak, że taki portal jest potrzebny, żeby mieć trochę inne spojrzenie na pewne sprawy niż to zakonserwowane towarzystwo wzajemnej adoracji którą tworzą niektóre media.
|
Ja tam lubię weszło. Jadą po wszystkich równo. Fajna odmiana w świecie sztucznie pompowanych balonów. Na luzie i z jajem. Jadą po nas ale ani mniej ani więcej niż po innych. Ja się przynajmniej nie doszukałem jakiegoś specjalnego upodobania do ośmieszania Wisły. W zależności od tego kto jest na ( tej drugiej) fali zostaje chwilową "gwiazdą" weszło.
A Guła zapunktował poczuciem humoru. |
Guła 10/10. Brzuch też ;) Czy ktoś wie coś więcej o Genkowie?
|
Cytat:
|
"http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
Oficjalna jak na zawołanie Brzuch Garguły." Zwracam honor :D To faktycznie musial byc pasek od spodenek |
Co do weszło, to przypomnę tylko, że przed rundą wiosenną ubiegłego sezonu na mistrza Polski typowali Wisłę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bzdura/prowokacja typowa dla weszło, szybka riposta z humorem co nie zmienia faktu, że najwyższa pora na chociaż parę goli i asyst Panie Kaloryfer..:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Weszlo prezentuje inny typ pisania i komentowania piłki-poprostu zakladaja ze wszytsko jest złe i mozna to wysmiac - ,czasem ostro,cynicznie, ale ma to jakies swoje granice.W kazdym razie jak juz atakuja to maja jakies argumenty . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
- po Wojciechowskim i Polonii - po Zagłębiu, które znów chce zwolnić trenera Temat grubych piłkarzy stał się trendy od czasów Pączka - to był jeden z lepszych pomysłów weszło. Nic więc dziwnego, że szukają kolejnych Pączków. U nas wcześniej taką rolę pełnił Boukhari. Należy jednak pochwalić klub i zawodnika za szybką reakcję. Temat upadł równie szybko, jak powstał. |
Cytat:
Faktem jest natomiast, że nic nie robi na rzecz swojego klubu i miasta. Jest zadowolony ze swojej sejmowej pensyjki i potulnie głosuje co mu "donaldy" nakażą. Nigdy mu nie zapomnę jego zachowanie, gdy okazało się już na pewno, że Kraków nie dostanie EURO 2012 - gość śmiał się do kamery i powiedział, że wszystko i tak zrzucą na PiS. Dla mnie jako kandydat do parlamentu jest już spalony. |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html chyba jednak kwestia dogadania kontraktu się nie ułożyła z Małeckim.
|
Cytat:
Abstrahując od tego jak faktycznie wygląda na ta chwilę sytuacja z Małym w relacjach z klubem ( powiedzmy że mam takie sobie zaufanie do tego typu informacji na plotkarskich portalach a wp już dawno goni pudelka pod względem wysyłanych sygnałów) to jasne jest, że jakby się chcieli dogadać to by się dogadali. Moim zdaniem nie było chęci osiągnięcia porozumienia z obu stron. Po słynnym wystąpieniu Małego, napisałem że Małego już nie ma w Wiśle. To tylko kwestia czasu. Odejście Patryka zrobi dobrze jemu samemu. Ma ostatnią szansę zostać naprawdę dobrym zawodnikiem. Nie idolem młyna tylko faktycznie dobrym grajkiem. Jak ochłonie ( a gdzie by nie poszedł to będzie pod koniec szeregu) i zacznie grać ( a potrafi to robić co czasami było widać) to może zaistnieć jako solidny kopacz. Także mimo wszystko z dużą sympatią z mojej strony - powodzenia na nowej drodze. |
Cytat:
A wiesz co jest najlepsze ? Na temat największej kaleki rundy jesiennej - Niedzielana nie napisali ani słowa, bo to ich kolega. Tak to już u nich jest. Fedorowicz przypomniał sobie o Wiśle, bo wybory idą :) |
swoją drogą, widziałem wczoraj Stana Valcxa na rynku, ale zwróciłem bardziej uwagę na jego laskę, ma gość gust :D
|
Cytat:
ktoś nieudolnie operuje photoshopem ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Takich jak ten snikki trzeba raczej bardziej odesłać na wlaściwą stronę typu historiawisly.pl żeby sobie coś o tych dziadkach - modelach przeczytał niz wyrzucać. Niestety ale minęło już troche czasu od kiedy Kazek Kmiecik po stzreleniu swoich 154 bramek dla Wisły zawiesił kołki (w oldboyach chyba jeszcze gra?), no i Adam Musiał. Obydwaj reprezentanci Polski na MŚ.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl