![]() |
Cytat:
|
Co będzie bolało po zamontowaniu krzesełek to różnica w odcieniu niebieskiego pomiędzy starymi i nowymi krzesełkami. To będzie katastrofa.
|
Niestety .
Wlasnie kilka tygodni temu o tym pisalem ... |
Cytat:
|
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z kamerki nr1 i kamerki nr 4 ?
|
nie bedzie katastrofy, bo roznice beda na innych sektorach. Gdyby to bylo na jednym to byloby zle, a tak jakos ujdzie.
A krzesełek nie ma w zadnej galerii, bo zaczeli je montowac po tym jak wykonywali te zdjecia. Ktos o tym pisał, ze zdjecia ostatnio publikowane byly robione jeszcze przed krzeselkami. Pamietajcie ze teraz jest długi weekend... I ci ktorzy piszą, ze to spisek, bo krzesełka są fatalne i dlatego ich nie pokazują - co to za debilizm? Jak otworzą stadion to krzesełka beda takie same, jak wtedy to ukryją? ... to napewno jakis układ! .. |
Zauważcie, że na budowie cały czas trwają pracę (wywózka ziemi). Koparki cały czas działają, więc możliwe, że i krzesełka są montowane. Z drugiej strony tymi przedsięwzięciami zajmują się różne firmy...
|
Hey pracuja w niedziele niesamowite
|
róznice miedzy odcieniami mozna porównac w byłym buforze miedzy e4 i e5. chyba ze te krzesełka tez sie róznią koloremod tych na C
|
Jestem mile zaskoczony-Niedziela a na stadionie trwa obnizanie płyty boiska
|
ale macie problemy. chyba wiekszosc z was nie pamieta starego stadionu ze starym oswietleniem ,ktore sie walilo. laweczki ( gdzie nie gdzie brakujace, bo przeciesz czyms trzeba bylo sie bic ) z popekanym betonem, laskoczaca trawa po kostkach jak kto woli to i lydkach. padajacym deszczu i sniegu na leb i przede wszystkim z milicjantami na stadionie z bronia w gotowosci :/ w tedy to kazdy w marzeniach mial ten "brzydki" stadion ze skladanymi krzeselkami, z ubikacjami ( tutaj jeszcze nie na wszystkich trybunach sie zmienilo ), z telebimem, z oswietleniem, ktore nie spadnie na glowe, z podgrzewana murawa i kazdy snil o wielkiej Wisle. w tedy liczyla sie Wisla i dzisiaj tez tak jest, ale wam nie pasuje odcien krzeselek.
przyjdzie kilkanascie tysiedzy ludzi, bedzie mecz i nikt nie bedzie sie zastanawial, ze krzeselko ma inny odcien. wyjdzie na spacer, bo pogoda ladna, a od jutra ma znowu padac. przestancie nazekac na stadion. nie jest idealny, ale jest nowy, moze opozniony, ale przeciesz mogla byc nadal komuna i stary stadion... |
http://img99.imageshack.us/img99/8224/beztytuuygy.png
http://img32.imageshack.us/img32/2003/beztytuu1zx.png Cytat:
|
Cytat:
Od nas fotograf był bodajże w środę, tego dnia późnym popołudniem, już po jego wizycie, zamontowano jedno krzesełko. W poniedziałek na pewno posypie się sporo zdjęć. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dla SKWK chyba lepiej by bylo gdyby z calego D znikly krzeselka, barierki itp..
achh.. juz sobie wyobrazam dzicz po strzelonym golu cos ala Argentyna .. jak tlum ludzi zbiega na dol i rzuca sie na kraty i ploty.. widok niesamowity temat wymian krzeselek mozemy zakonczyc |
Mnie tam się krzesełka podobają i ogólnie stadion też. Teraz tylko trzeba go będzie zapełnić....:-D
|
Cytat:
|
Może ktoś z "wyższych" rangą na forum da jakiś czas na ochłonięcie panu, dla którego najważniejsze są krzesełka...
Będzie miał więcej czasu na swoje wyliczenia... :P |
Cytat:
|
bez złośliwości ale standardy to my sami sobie możemy wyznaczać to po pierwsze
po drugie zwyczaj wybiegania na płoty jest od lat praktykowany w Grecji i nigdy nikomu się nic poważniejszego nie stało po trzecie na modelowym stadionie w Dortmundzie jest trybuna pozbawiona krzesełek i równiez nikomu o nie przeszkadza Ja jestem jak najbardziej za jedną fanatyczną i bardziej dziką trybuną. |
Cytat:
|
W końcu takie są wymogi PZPN i Ekstraklasa SA - im żeby było jak najwygodniej, a kibic mało ważny. Gdyby się dało, to by w ogóle dali zakaz wpuszczania osób na stadion.
|
http://i48.tinypic.com/2daxbav.jpg
W sumie dobry myk z tymi barierkami prz krzesełkach, bo jak przyjedzie jakaś ekipa to mniejsze flagi bedzie mogła zawiesić na ostaniej barierce w ostatnim rzędzie;) Na E mieli czasem z tym mproblemy ;) |
1 Załącznik(ów)
Bug projektowy Obtulowicza, najlepsze w tym miejscu bylby schody...
http://www.wislakrakow.com/forum/att...8&d=1275899428 I milo ze krzeselka pieknie rosną i juz nie moge doczekac meczu na Reymonta.. |
A tak odnośnie wykończenia zaplecza na D to wydaje mi się, że klub myśli w następujący sposób. Na razie otworzyć C w całości. I tak zachodnią pewnie skończą w grudniu. To pewnie w trakcie sezonu zaczną myśleć o wykończeniu D i zrobią to w trakcie przerwy miedzy rozgrywkami. I jakoś na początku 2011 przy oddawaniu nowej trybuny zachodniej oddadzą stadion w całości razem z D. Póki co jestem przekonany, że D będzie funkcjonować jak dotychczas, czyli wejście po bokach od razu na sektory.
|
Cytat:
Tez sie nad tym zastanawialem, ale wydaje mi sie ze nie wazne jak bardzo chcial to nawet on nie mogl az tak tego stadionu spi*****c... moze narazie nie ma tam krzeselek bo musza barierki przyciac pod katem albo cos takiego. nie wiem nie znam sie. |
Ludzie.. spokojnie! Dajcie im dokończyć montaż krzesełek a dopiero później oceniajcie.
Tam będą krzesełka! |
http://www.tvp.pl/krakow/sport/krako...acovia/1886146
Ostatni odcinek o krakowskich stadionach, tym razem o "perełce wsród stadionów europeskich". W****ia mnie to, że Majchrowski wypowiada sie o tym stadionie praktycznie jakby był współoperatorem tego obiektu, cos mi sie wydaje ze jak Majchrowski wygra wybory to wszystkie imprezy organizowane przez miasto beda odbywac sie w burdelu przy Kałuży,a u nas bedzie tylko to co sami(badz ze SportFive) sobie zalatwimy.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl