![]() |
Tzn testy są w necie ale chodzi mi o wyjaśnienie pytań do tych testów :)
|
No patrz a ja sie tyle siłowałem z tym.Dziekować LanceTS
|
Urzadzenie ma moc 200W, jak obliczyc jaki bedzie koszt pracy tego urzadzenia przez godzine ?
0,2 kW x 1h x cena kWh ? |
Siema mam dość nietypowe pytanko :P Zamierzam z kolegami jechać nad polskie morze pociągiem i zamierzam również zabrać ze sobą troche palenia(zielonego palenia:P) i moje pytanie jest takie , czy bez problemu moge mieć to przy sobie w pociągu ? czy psy ( te prawdziwe psy) wyczują coś ?o ile wogule som na stacjach :P ma ktoś jakies doświadczenie z tym? może być prv:) pzdr
|
Cytat:
Cytat:
|
Wie ktoś czy da się zmienić nick na naszym forum ? :D
|
Nie chodziło mi o ty czy pies na peronie wyczuje palenie gdy siedze juz w pociągu a o to czy te psy na peronie są wogule po to żeby szukać narkotyków czy są to zwykłe psy ? i czy wogule możliwe jest że bedą wchodzić do pociągu na jakiś stacjach w celu znalezienia czegos?
|
Cytat:
Najlepiej to idź na dworcowy posterunek policji i dopytaj ... Będziesz miał pewne informacje .... Człowieku proszę Cię... Jak się tak boisz to może zrób jak na filmach ... weź puszkę wsyp do niej kawę i tam włóż woreczek ... Kawa podobno zmyli psy i będzie git ... Albo towar zostaje w domu ... aa i długa droga przed Tobą, to może poczytaj coś, co? psy są a nie som ... <żenada> |
Cytat:
|
Najlepiej spytać SOKistę, on ci wszystko powie ;]
|
Pytanie do ludzi mających jakąś wiedzę na temat komputerów.
Komputer dziewczyny zaczął szaleć. Zaczęło się od tego, że gdy wchodził w stan czuwania, zawieszał sie i tylko reset pozostawał. Później przy włączaniu pokazywało się okno od dosa. W tym momencie przy uruchamianiu kilka razy zakręci się wiatrak i to wszystko. Nie da się go włączyć. Co może być tego przyczyną ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy to okienko (rejestracja na UR) oznacza ze mnie przyjęli, czy jeszcze nie?
http://i32.tinypic.com/2yowl6o.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
1. Zamieniamy W na kW ,więc 200W= 0,2kW 2. Mnożymy kW przez h ,więc 0,2 kW * 1h = 0,2 kWh 3. Mnożymy kWh przez ceną za kWh (u mnie np. na lekcjach nauczyciel najczęściej podawał 40 groszy :D), czyli 0,2 kWh * 0,4 zł/kWh = 8groszy :P Czyli dobrze napisałeś ;P. Mam nadzieję,że się nie pomyliłem. |
Cytat:
Tak to oznacza że Cię przyjeli. Musisz do 24.08 dostarczyć papiery. Jeśli tego nie zrobisz zostajesz skreslony z listy przyjetych. |
Witam
Potrzebuję małej pomocy od kogoś kto ma konto na Neteller.com. Priv Pozdro |
http://antaeus.wrzuta.pl/audio/87cU8...t_-_soundtrack
czy ktoś zna wykonawce i tytuł tego utworu w oryginale? |
Jaką polecacie stronke/forum GSM z dzownkami tapetami itp.?? Oczywiscie za free :D
|
Cytat:
Polecam:) |
Kupiłem koszulkę na allegro, która w zakładce była zaznaczona jako używana, lecz w opisie ta "koszulka została przymierzona / nienoszona". Po otrzymaniu paczki t-shirt okazał się spłowiały i ewidentnie widać ślady noszenia i prania.
Sprzedawca "tłumaczy" się tymi słowami "koszulka nie była noszona jak i nie była prana . Może spłowiała od leżenia w szafie i nie wygląda jak nówka z sklepu. Zdjęcia byly wyraźne i w wysokiej roździelczośći. Co mi poradzicie ? WIELKIE DZIĘKI :-) |
Cytat:
rozpoczać spór a jak nic nie da negatyw - jesli jest taka sytuacja jak opisujesz |
napisz mu ze prosisz o zwrot kosztow towaru a przsylke odeslesz na swoj koszt jak nie zadziala to postrasz go policja.
|
Cytat:
|
Jaki polecacie w miarę tani zakład fotograficzny, w okolicach centrum, robiący zdjęcia do dowodu?
|
Mam pytanie, do osób,które znają sie na amerykańskiej miarze wzrostu. Mianowicie, jeśli pisze mi, że ktoś ma "Height: 5 ft 2 in" to 'na nasze' jak to wychodzi?
|
Cytat:
ft = 1 stopa = 30,48 centymetra in = 1 inch = 2.54 centimeters |
Czyli 30,48*5=152,4
2,54*2=5,08 Czyli 157,48cm tj ok. 1,57m "chyba" ;) |
Ktoś wie gdzie mogę kupić nowe słuchawki Creative EP-480?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl