![]() |
Cytat:
Inaczej nie widzę innej opcji! Wojna z tymi którzy to wymyślili Jest chyba podstawa do tego aby zbiorowo pozwać klub. Pomysł wyśmienity! KOMUNO WITAJ! P.s Na Legii jak zamknęli żyletę to kibice na Jagiellonii bedą siedziec po drugiej stronie boiska. U nas usunęli 6 tys prewencyjnie. Czy jest to faktycznie sprawka Komisji Ligi czy naszego klubu? |
Ciekawe czy jak na nast. meczu pójdzie po racy z C, G i narożników to tez nie wpuszczą nikogo z tych sektorów. Chore...
|
Cytat:
Cytat:
|
Czemu sie dziwicie? Po co bylo rzucac race? czy ktos z C przemowil do rozsadku tym hojrakom co rzucali? Na pewno nie, zostali na pewno pochwaleni za "odwage". Takim rzucajacym spuscic lomot i by sie oduczyli. Wiem ze i tak bedziecie ich bronic.
|
Czyli od nowa :D
Lecę po popcorn i colę :D |
Cytat:
Kibic przestaje być obywatelem i domniemanie niewinności, potrzeba udowodnienia winy przestają obowiązywać ? Nie rozumiem, dlaczego niby ja mam się na ten temat nie wypowiadać ? Czy ja złamałem prawo ? Czy pokazując absurdy demokracji człowiek traci prawa obywatelskie ? |
Cytat:
No to właśnie władze i Komisja Ligi ci pokazała, że mają podobne podejście do prawa. A moje zdanie jest takie samo jak w przypadku tamtej sytuacji. Obie nie powinny mieć miejsca. |
Cytat:
Jak ktos napisze prawde, ktora w oczy kole, to jest obsmiewany. |
Cytat:
Czyżby komuna wróciła? |
Cytat:
Jeśli obywatel łamie prawo, Państwo ma narzędzia represji, które mogą tego obywatela ukarać. Powinno to robić jednak zgodnie z prawem - a teraz tak nie jest. Jeśli Państwo łamie prawo, to obywatel nie ma narzędzi, aby to Państwo ukarać. Znaczy, częściowo ma... poprzez wybory. Pamiętajcie o tym... |
Sprawa jest prosta Wojewoda i Ekstraklasa dały Wiśle ultimatum albo zamykycie C i nie wpuszczacie kibiców z tego sektora na następny mecz albo zamykamy wam cały stadion(Co dla Wisły by było sporą stratą finansową). Sprawa jest jasna w wojnie z kibicami rząd(Wojewoda) chce się pozbyć po prostu Patryjotów i ludzie myślących inaczej niż ciemna masa.
|
Płaczecie jak piz_dy z drugiej strony błooń,było minęło - trudno meczyk w knajpie
|
Cytat:
Inaczej sądząc jesteś zwolennikiem czystej komuny. tyle w temacie |
Cytat:
Ale przecież was ta kara powinna cieszyć. Takie męczennictwo w walce legalizacje rac. Powinniście być z siebie być dumni. A nie, czekaj, fajne to było tylko do momentu jak klub ponosił konsekwencje waszych czynów? Powiem więcej, skoro chcecie żeby sektor C był traktowany na specjalnych prawach (brak stewardów, brak obowiązku siedzenia na własnym miejscu, możliwość rozkładania sektorówek) to nie dziwcie się, że jest ten sektor inaczej traktowany. W innym wypadku nie byłoby problemu z odnalezieniem tylko tych osób, które były czynnie w tę akcję zamieszane. Proste. Tak to niestety odpowiedzialność zbiorowa. |
Tu nie chodzi o jeden mecz w knajpie...
Ani o dwa. Problem jest dużo większy. A taka dobra atmosfera zaczęła panować wokół klubu. Nie jestem zwolennikiem rzucania pirotechniki na murawę, ale jaki to był problem? 1 minute przerwany mecz? Tym bardziej, ze widać było iż klub zostanie poinformowany o całej akcji bo straż pożarna już czekała przy boisku na interwencje. Cytat:
I myślę, że to był mój ostatni karnet na pewien okres czasu (władzy pewnych osób w klubie). |
Cytat:
Dziś w ten sposób rząd traktuje tak kibiców i patriotów, jutro może to będą cykliści i kierowcy, a pojutrze kto ? |
Cytat:
Świetna wiadomość na miły początek weekendu. Swoją drogą, jeśli komuś przykro z powodu straconych pieniążków: WISŁAZWE się deklarował, że chętnie odda :) |
Cytat:
Powiem więcej bo mi od lewaków wyjeżdzasz, a tego nie zdzierże. Brzydze się tym kurestwem i uważam, że oczywiście takie ograniczenia nie powinny mieć miejsca. Oczywiście to jest rewanż tego całego "nierządu" na cała garść patriotycznych i antyrządowych akcji. Tylko co z tego jak ja nie o tym mówie? |
Dlaczego komentujecie decyzję KL którą jeszcze można jakoś przyjąć do wiadomości a nie wyrażacie swojego zdania odnośnie decyzji klubu o braku możliwości zamiany sektora?
|
Cytat:
|
Cytat:
Każdy jest ograniczony prawem! Każdy może luki prawne wykorzystywać na swoją korzyść np po to by móc bezkarnie łamać prawo... ale co to wina kiboli z C, że takie prawo ustanowili? No chyba nie!!! To do kogo masz pretensje? Czemu nie masz pretensji o łamanie praw konstytucji, prawa handlowego przez KL i nasz klub?(tutaj nie wykorzystują żadnych luk, tylko łamią jawnie!) Przyzwolenie społeczne? wirus Marksa? Pomyśl trochę! Cytat:
|
Cytat:
I Jeszcze jedno. Piszecie, że mają prawo nas ukarać bo w świetle przepisów zostało złamane prawo. Tak. Tylko, że race bez powodu nie wylądowały na murawie. I tu się zaczyna wierzchołek problemu. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Już Ci tłumaczyłem, że jest dysproporcja możliwości stosowania represji za nieprzestrzeganie prawa w stosunku Państwo - Obywatel - Państwo. Nie będę tego rozwijał, bo wyżej już to napisałem. |
Cytat:
Podobno klub nie wyraził na coś zgody i w odpowiedzi dostał odpowiedź, ze taka sytuacja ( z racami ) będzie miała miejsce. A czy to miało jakiś związek z oprawą, transparentem czy czym innym tego juz nie wiem. |
Cytat:
PS. Masz racje, nie rzucam racami, jestem lewakiem. |
Cytat:
Widzicie co robi poprawność polityczna i zamiast napisać wprost to piszą jakieś bzdury o bezpieczeństwie... normalnie łeb opada: Cytat:
Należy odpalać co mecz aż do skutku! Żadnego dialogu na ich zasadach! Cytat:
|
Proszę Państwa, nie ma co pier*olić. Trzeba przyjąć zakaz z pokorą, już wolę czasami zakazy niż nudę na trybunach.
Against modern football. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl