![]() |
Jako, że przyklejony temat "Forza Wisła - wysyłka" nie działa (przynajmniej mi) mam pytanie, czy opcja wysyłki jest możliwa i jak się do tego tematu zabrać? Z kim skontaktować?
|
potrzebuje porozmawiac z kimś kto brał udzial w liceum w konkursie wiedzy o UJocie:)
jesli ktos ma jakis braci,siostry kuzynów to bardzo bym prosil o pomoc:) mam pare pytan |
Cytat:
|
Co do wysyłania kasy przez pocztę- zawsze możesz podkleic monety do kartki z życzeniami np. Taśma klejącą i też mendy nie wyczuja :) a co do prawka w sączu- idziesz do mordu prosisz o wysłanie dokumentów do sądeckiego mordu, bierzesz historię egzaminowania. Jeśli kogoś znasz ze szkoły w NS to wystarczy że wyślesz mailem skan dowodu osobistego i ta osoba może ci wziąść termin. Potem bierzesz 2-3 godziny dzień przed albo w dniu egzaminu żeby ogarnąć miasto i jazda :)
|
Jak nazywa się czcionka z szalika Wisła-Lechia wydanego na 15 XI 2008?
|
Jest szansa, ze na lotnisku "złapie" jakies polaczenie z internetem?
|
Pytanie do zorientowanych w temacie studniówkowym :D
1.Czy jest taki zwyczaj że idąc po partnerkę do domu przed studniówką daje się jakiegoś kwiatka albo bukiecik?? 2. Czy jeżeli to jest moja studniówka to partnerka ma mieć podwiązkę czy tylko dziewczyny, których to jest studniówka... ?? Myślę że wiecie o co mi chodzi :) |
Cytat:
2. Wydaje mi się że wszystkie dziewczyny. Ale na 100% muszą Ci nasze forumowe Panie potwierdzić :) |
Podwiązka ma przynieść szczęście na maturze (taki glupi przesąd), wiec wydaje mi sie, że nie jest potrzebna dziewczynie, której nie jest to studniówka.
|
Jakie konto w jakim banku polecacie? Chodzi o to żeby było DARMOWE, i w ogóle na najkorzystniejszych warunkach. Jest jakiś ranking? Co polecacie?
|
Cytat:
http://konta-osobiste.mybank.pl/ |
Cytat:
|
Zastanawiam się nad dbnet i mam pytanie o co chodzi z 10 zł za pierwszy przelew czy wypłatę albo coś takiego wyczytałem.Stale to ściągają?
Cytat:
|
jest ktos z KRYNICY ?mieszka albo ma namiary na kwatery ,chodzi mi o tydzien od 18 stycznia ,prosze ewentualnie na priv
|
Cytat:
|
tylko ja tak mam że ostatnio bardzo często brakuje wolnych slotów na rapidshare a znów na hotlife strasznie ograniczyli predkosc pobierania?
oczywiscie mowie o przypadku gdy ktos nie ma konta |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem co z przelewami, czy dotyczą przelewów przez internet czy zlecanych w oddziale. Może wynika to z całego tekstu - na podstawie tego zdania co wkleiłeś trudno na 100% to stwierdzić. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Hcooh...eature=related |
Witam, poszukuję jakiejś strony z dodatkami do Se. k800i :)
|
Spalszczał ktoś Fife 2010 ? Jak podmienić te pliki? Ma ktoś może instrukcje?
|
proszę sprawdzcie czy odbiera wam PULS na zwykłej antenie analogowej w KRAKOWIE bo u mnie nie
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz już działa :D |
Czy korzysta ktoś z internetu za posrednictwem Netii???
Jesli tak, to jakie wrażenia???? |
Cytat:
Internet z Netii mam prawie 2 lata - w maju kończy mi się umowa i zamierzam podpisać kolejną, obecnie mają naprawdę ciekawe oferty. Od siebie mogę polecić! |
Ile w menedżerze zadan w W. Vista macie procesow ? ostatnio mi cos muli, mam 81 ;>
|
Mam kartę micro SD 4gb i telefon SE k800i. Telefon "nie widzi karty" - czym to może być spowodowane i jak to naprawić?
Wątpie, żeby karta była wadliwa gdyż była ona w zestawie z innym telefonem kupionym w salonie |
K800i nie obsluguje MicroSD
|
czy sklep może wystawić duplikat paragonu?
|
BŁAGAM !
niech mi ktos pomoze jak przesunac na tym dokumencie pozycje od 12-19 do lewa ?! Open Office, wyrownaj do lewej itp standardowe metody nie dzialaja nie kminie ustawien akapitow itd dlatego czy moze ktos pomoc ?!?! http://i48.tinypic.com/zx8emf.gif |
W tej samej branży pracujemy chyba. Ściągnij stąd http://www.speedyshare.com/files/20268436/formularz.doc i wypełnij sobie jeszcze raz. Nie powinno się rozciągnąć.
|
oh dzieki wielkie !
wprowadza matoly nowe przepisy a nie dadza dobrze zrobionych drukow :) |
Cytat:
Trochę dużo masz :) |
ostatnio byla poruszana tutaj sprawa osrodkow w ktorych mozna zdawac prawko. i nawiazujac do tego moje pytanie brzmi czy ten nowy osrodek na Balickiej ma uprawnienia do egzaminow praktycznych?? czy tylko Koszykarska pozostaje? a jezeli ma to mogłby ktos adres podrzucic??:) z gory dzieki
|
Cytat:
|
a nie wiesz moze od kiedy beda??
|
PUK dostajesz przy zakupie telefonu, wraz z PINem i nie wiem czy ktoś go pamięta :) musisz użyć tego PUKu żeby odblokować telefon lub udac się do najbliższego salonu (wiem że Era na pewno odblokuje - testowałam na sobie :)) i tam Ci pomogą.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl