![]() |
Ożesz, Basałaj strzelił klubowi w stopę. Takiemu dobremu kandydatowi na rzecznika prasowego klubu podciął skrzydła, straszne :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
No to się zdecyduj, bo albo Basałaj jest nieudacznikiem albo jednak ma jakieś sukcesy.
Łatwo jest rzucić bezmyślny zarzut, trudniej już go uzasadnić nie mówiąc już o zaproponowaniu alternatywy. Zafiksowałeś się ze swoim "Basałaj musi odejść" i teraz przy każdej okazji chcesz mu wbić szpilkę. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Już nie chce zaczynać tej dyskusji od nowa więc ogranicze się do stwierdzenia, że dla mnie to nie jest błahy powód. Pomnika nie musisz nikomu stawiać, wystarczy, że docenisz to co już zrobił i nie będziesz go nazywał "nieudacznikiem" a jego pobytu na stanowisku "straconymi dniami". |
Cytat:
|
Koalik. Jakim najważniejszym meczu w sezonie? Jutro z Amiką? To ma być najważniejszy mecz w sezonie? Dobry joke
|
Cytat:
|
Odbiegając od tematu. Znalazłem fajne zdjęcie na Facebooku SKWK :
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1507585_n.jpg Kogo przedstawia karykatura pomiędzy Wilkiem a Jirsakiem? W dolnym rzędzie rozpoznaję tylko Chaveza i Paljicia. Między nimi jest Cikos? :) |
To między Czarkiem a Jirsakiem to mi najbardziej Gargułę przypomina, ale kto wie. Większości nie mogę rozpoznać. Ale trzeba przyznać, ze kilka jest całkiem udanych ;)
|
fajne , moznaby wszytskie podpisac , bo wielu ciezko rozpoznac
a ja mam taka ciekawostke : stare zdjecie lady gagi - nie przypomina wam kogos ? http://e4.pudelek.pl/p1076/b4f40c6000076bcd4e680d5b |
To naprawdę Lady Gaga?!
Może do Boukhariego trochę podobna. |
Cytat:
|
Hristu Chiacu
|
Psycholog: Małecki jest typem narcyza
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...cyza,id,t.html Fragment: Jest łasy na nagrody, podczas sukcesów wydaje mu się zapewne, że jest "bogiem", ale gdy zagra gorzej, to ma wrażenie, że jest nikim. |
Ja jestem zdania, ze pilkarze wypowiadaja sie przede wszystkim swoja gra na boisku, a po kompletnie
zwalonym meczu (Lechia) to lepiej zeby milczeli. Do tego zawodowy gracz, ktory chce cos w pilce osoagnac musi sobie radzic z presja trybun i tyle. Wypowiedz Maleckiego nikogo nie obrazila bo i obrazic nie mogla bo nie oszukujmy sie kto to jest Patryk Malecki ? co to za autorytet zeby sie ktos przejmowal jego zdaniem ? Kara zawieszenia do tego przed waznym meczem dosyc zaskakujaca ale mysle, ze ze sportowego punktu widzenia to w sumie nawet moze wyjsc nam na dobre :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pa. Brożek, Pi. Brożek, Bunoza, Wilk, Garguła, Jirsak Sobolewski, Małecki, Jovanić, ???, ???, Boguski Żurawski, Cleber, Burliga, Boukhari, Rios, Pawełek Rado, ???, Paljić, Cikos, Chavez, Kurto Tak wstępnie mi się kojarzy ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
1. To pseudonaukowy bełkot na poziomie studenta 1 roku psychologii. Ten pan psycholog specjalizuje się w zarządzaniu i tak naprawdę nie ma większego pojęcia o psychologii zaburzeń i psychologii osobowości. Ot dorwał go dziennikarz na korytarzu, to się wypowiedział. Gdybym ja miał postawić diagnozę byłaby zupełnie inna 2. Cały ten artykuł jest jaskrawym naruszeniem zasad etyki psychologa. NIE WOLNO upubliczniać diagnozy bez zgody zainteresowanego, a przypuszczam, że p. Makowski Małeckiego o taką zgodę nie prosił. 3. Profil psychologiczny mieści się w szerokiej definicji wrażliwych danych osobowych. Gdyby Małecki zaskarzył GK i tego psychologa to prawdopodobnie by wygrał i dostał sowite odszkodowanie. |
Cytat:
|
Pytanie dlaczego temat Małeckiego jest nadal wałkowany przez dziennikarzy. Pytanie co kierowało dziennikarzyną aby odgrzewać nieświeżego kotleta i w tym celu szukać jakiegoś społecznego psychologa z Uniwersytetu i w dodatku Ekonomicznego. Moze obaj siedza na tym samym sektorku kurnika przy ul. Kałuży ?
Komuś jak widać bardzo zależy żeby dokładać cały czas do pieca. |
Cytat:
bo mi troche: http://bi.gazeta.pl/im/3/9156/z91562...r-Melikson.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Na piłkarza z białą gwiazdą w sercu musimy jeszcze poczekać i to sporo. Del Piero on ma np w sercu ma Juvntus i można to z czystym sumieniem powiedzieć. Jego nie kochają tylko fanatycy lecz wszyscy kibice Juve, powiem więcej za swoją postawę szanuję go większość Italii. |
Cytat:
Cytat:
I myślę, że dzięki temu teraz jest lepszym zawodnikiem niż był dwa lata temu. Przykładów w drugą stronę jest masa. |
Cytat:
I jeszcze raz napiszę, to czy ktoś ma Wisłę w sercu oceniajmy po zakończeniu kariery piłkarskiej, tak będzie najlepiej. |
Cytat:
Żeby było jasne, uważam, że Patryk jest ważnym elementem - ogniwem naszego zespołu, ale tylko wtedy, gdy jest rozsądnie prowadzony. Wydawało się, że w zeszłym roku został naprowadzony na właściwe tory i będzie się tylko rozwijał, również mentalnie. Teraz jednak obserwujemy spory regres, zarówno jeśli chodzi o formę sportową, jak i psychiczną. Cytat:
PS. Małeckiego nie krytykuję za niewygodną prawdę i nie z tego powodu, że ma Wisłę w sercu. Krytykuję go z tego powodu, że chociaż ma Wisłę w sercu, to swoim zachowaniem wyrządza Jej krzywdę. Obracając Pana zarzut - "Jeżeli ma pan gdzieś dobro Wisły, byleby bronić piłkarza, który w Wiśle gra - to również wiele znaczy". Chciałem również przypomnieć, iż była już taka jedna partia, która ma 100% racji, jest nieomylna, sprawiedliwa i bezwarunkowo cudowna. I nie chodzi mi tutaj wcale o PiS. Jak Pan taki stary, to pewnie Pan się domyśli o jaką chodzi. |
Posiada może ktoś bazę informacji, jakimi samochodami wożą się nasi gwiazdorzy? :)
|
Melikson - Renault Clio :-)
|
Cytat:
Jak się atakuje w 4 czy 5 a przeciwnik broni w 8 czy 9 to ciężko o jakąś wirtuozerię;) szczególnie że my na dziś mamy jednego wirtuoza a reszta(w tym Mały) to lepsi bądź gorsi ale jednak tylko rzemieślnicy Gdzie ok - Mały na pewno ma za gorącą głowę, brak mu cierpliwości, jak dostaje piłkę to od razu chce coś zrobić a często trzeba się po prostu zatrzymać , odegrać piłkę do tyłu i próbować budować akcje od nowa. |
Cytat:
Kew Jaliens albo Stan Valcx - 2 generacje wstecz Audi A6 na holenderskich blachach Żurawski jak jeszcze grał to - Bmw M5 |
Cytat:
Diaz podczas poprzedniego pobytu w Polsce jeździł czarnym Peugeot'tem chyba 206. Jeden z mniejszych modeli w każdym razie. aha, Cleber ma BMW serii 1. Kiedyś mnie na pasach przepuścił :D |
Ponoć ma jeszcze Astona Martina DB9, ale to ponoć.
Ale info od pracownika klubu, nie z faktu ;p No ale nawet jeśli to prawda, to kto bogatemu zabroni ? Pareiko i Genkov zawsze jeżdżą po treningach razem taksówką. Mały to samo. |
kara wyszla wszystkim na +
|
super decyzja Basałaja tylko szkoda, że karencja tak krótka. Miejmy nadzieje, że super piłkarz Patryk Małecki błyśnie niedługo swoją super inteligencją i powie coś fajnego co wykluczy go z kadry Wisły raz na zawsze. Nie dla chopoka z Wigier w Naszej Wisełce!!!!
|
chłopie przestań, bo się zaplujesz. Sam wolałbym Małego na ławce, ale bez przesady. To piłkarz Wisły, ma ja mocno w sercu, zawsze na boisku zostawia serce, nawet jeśli umiejętności nie te. To nie Łobodziński czy inny Dawidowski.
|
no nie wiem uważam, że Jego przywiązanie do barw to pic na wodę. m
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl