![]() |
Cytat:
|
Bardzo dziękuję.
|
Panie i panowie celujemy w 20tys w sobotę!!!!jazdaaa po bilety,nasi piłkarze pokazali że nie ma rzeczy niemozliwych także do dzieła
|
24h przed meczem z Wisła Płock - 6700 sprzedanych (frekwencja 11025)
80h przed meczem z Górnikiem - 6650 sprzedanych (frekwencja??) trzeba jeszcze pamiętać o kibicach Górniku i Ruchu dobra gra i wynik w Poznaniu robią swoje. Stawiam na 16.000 :D |
Dziś koło południa było ponad 9300.
|
Wydłużyli czas sprzedaży internetowej biletów do godziny 18:30 Czyli na 2 h przed pierwszym gwizdkiem.
Czyli jednak pani prezes zainterweniowała :) |
Faktycznie nie ma już miejsc na sektor D czy coś strona niedomaga ?
|
Cytat:
|
Spodziewając się wysokiej frekwencji na meczu z Lechią , powinni otworzyć (w końcu) sektor G ;)
|
Otworzą jak będzie zapełnione 90% innych sektorów. Bez sensu generować koszty (ochrona), bez pewności, że owa wysoka frekwencja będzie.
Na razie to nam się 'wydaje' że będzie wysoka frekwencja. Jeśli na 5 dni przed będzie 10 tysi to będzie szansa na 20 tys. |
Cześć mam takie pytanie, chciałem na mecz z Lechią zabrać rodziców (nie mają KK), czy żeby kupić im bilety muszę założyć im konta na platformie biletowej? czy wybrać się do kasy i tam kupić bilety?
Teraz gdy próbuję kupić bilet przez bilety.wisla.krakow.pl nie mogę zmienić typu biletu (jest tylko normalny z KK), a jak wpisuję ich dane wywala mi informacje że system nie może znaleźć klienta. Z góry dzięki za info! |
Cytat:
|
dzięki! :)
|
Cześć, pytanie na wykazanie się dla znawców ;-)
Od jakiegoś czasu zastanawia mnie jaką średnią cenę jednostkową biletu można przyjąć na jednego kibica. Mamy różne ceny na różne sektory, różne zniżki, są darmówki itp. Żeby wyliczyć przypuszczalny przychód z meczu to przez jaką kwotę należałoby pomnożyć liczbę widzów? Jak sądzicie? 30zł? może 35? więcej? |
Cytat:
Ja bym proponował odliczyć +/- 3000 karnetowiczów a resztę mnożyć jako 45 zł (Catering i VIP). Najwięcej biletów sprzedaje się na najdroższe E |
Nie wiem od kiedy tak jest, bo mam karnet, ale wczoraj na pewno, a także w sobotę - sprzedaż internetowa biletów była dostępna do 21:00 :) Duży plusik że w końcu udało się to zrealizować :)
|
|
Do której będą sprzedawane bilety w poniedziałek na Zagłębie? Nie wiem czy czasowo się wyrobię i prawdopodobnie będę musiał kupić przed meczem.
|
Cytat:
A sprzedaż internetowa skończy się pewnie 2 godziny przed meczem |
Data zakończenia sprzedaży biletów
29 październik 2018r. godz. 18:30 |
Cytat:
Czy wy zawsze musicie te mega kolejki robić przed meczem? Cytat:
|
Chciałbym kupić pakiet świąteczny na dwa ostatnie mecze w tym roku i wyskakuje mi komunikat:
"Sprzedaż tylko dla Kibiców z Kartą Kibica, nie posiadających Karnetu Sezon 2018/2019 oraz Karnetu Jesień 2018. Zaloguj się, aby system zweryfikował czy należysz do właściwej puli Kibiców." Jestem zalogowany. Nie mam aktywnej karty kibica. |
Cytat:
|
Nie da się kupić biletu przez internet nie mając aktywnej karty kibica? Wiem, że wcześniej się nie dało i taka możliwość była tylko w kasie ale myślałem, że to zmienili i teraz się da.
|
Cytat:
|
Czy w kasach można kupić pakiet tylko na Pesel, bez karty kibica?
Chciałbym kupić na jakieś "martwe dusze" ale jeżeli tylko na kartę kibica - to klub sam strzela sobie w kolano... |
Można na PESEL. W tamtym sezonie kupiłem na Legię dla całej rodziny bilety i nie było problemu
|
Na pojedyncze mecze to wiem że można. Chodzi mi o to, czy można kupić w ten sposób pakiet? Mam nadzieję że tak, jutro się wybieram i nie chciałbym odejść z kwitkiem.
|
Cytat:
Kup jak będą pojedynczo sprzedawane bilety.... |
Dokładnie, my powinniśmy kupować pojedyńcze bilety,a nie ten pakiet,jeśli mamy zebrać jak najwięcej kasy, poszedłbym nawet dalej, można podnieść cenę biletu o 5-10zl,dupy nie urywa a przy 33 tyś robi gre
|
Niestety wielu kibiców 'sukcesu' wybierze co najwyżej 1 mecz z tych dwóch, więc pakiet może zmobilizuje ich aby pójść na oba spotkania. Dobra decyzja.
|
Ruszyła sprzedaż biletów na mecz z Jagiellonią. Jeżeli każdy z nas wyciągnie chociaż dwie/trzy osoby, która chodzą "w kratkę" to może się udać! Ważne, żeby uświadomić ludzi dlaczego te mecze są takie ważne i że jak teraz nie przyjdą to mogą pomarzyć o topowych meczach przy R22 na dobre kilka lat. Może to podziała na wyobraźnie. Rozgrzewamy do czerwoności nasze social-media i jedziemy z koksem!
#warciwsparcia |
200 biletow/pakietów dziś tj. we wtorek zeszło, brawo Wy :)
Biletów i pakietów zeszło już łącznie 800 |
|
.... Kłócą się o pierdoły na forum zamiast wziąć się razem za promowanie meczu...
|
Hop do góry!
10000 juz mamy. Nie zwlekać,kupować! |
Kilkanaście minut temu pykło 11 000 sprzedanych biletów. Namawiajcie znajomych i zróbmy frekwencję na poziomie 13-14 tysięcy.
|
HOOP
11564 jedziemy dalej! |
Liczone bez VIP i gości i dzieci, więc może być ciekawa frekwencja, tak z 15.000
|
Już ponad 12 tysięcy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl