![]() |
Wyjaśni mi ktoś konsekwencje, jakie ponosi się po wniesieniu i odpaleniu jednej racy na Reymonta 22 ? Załóżmy jest taka sytuacja: mecz z Piastem Gliwice, Wisła strzela bramkę , ktoś ( albo 2 ,3 osoby) odpala race. Dostaje zakaz (a jeśli ma zakrytą twarz i nie widać na monitoringu to co)? Wyłapuje go ochrona? Klub ponosi konsekwencje (podkreslam odpalenie jednej, dwóch, trzech ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mozesz dostac zakazstadionowy, kare grzywny,zawiasy albo więzienie do 5 lat. dodtakowo klub moze dac zakaz klubowy. |
Cytat:
|
do usunięcia
|
Jaki router TP-Linka polecacie do użytku domowego (2 komputery na Wi-Fi)?
Cenowo ok 100 zł jakiś dobry się znajdzie? |
Od pewnego czasu podczas ładowania windowsa zacina mi się komputer (tzn. jest czarna strona z windowsem i zacina się to takie niebieskie co się ładuje :P) i dopiero po kilkukrotnym resecie włącza się pulpit... wie ktoś co się mogło stać?
|
Dostałem wyrok nakazowy z sądu grodzkiego za przekroczenie prędkości (przyznaję się, bez odwoływania-wina oczywista). Gdzie to trzeba zapłacić skoro nic nie napisali, ani adresu urzędu ani numeru konta... Mam czekać jeszcze na jakieś ostateczne pismo czy udać się na Powstania Warszawskiego do urzędu i zapłacić? Proszę o odp.
|
Cytat:
|
Poszukuje rozkladu busow z Sieprawia do Krakowa i na odwrot. Znalazlem Krk - Siepraw (http://www.wrotamalopolski.pl/root_B...dzenie/bus.htm) tylko czy to jest aktualne?
|
Jak złamać zabezpieczenia PDFa przed kopiowaniem tekstu?
|
Cytat:
http://i46.tinypic.com/2eev3gp.jpg Zapomniałem dodać, ze Brzączowice są koło Zakliczyna (a to jest ten sam rozkład) |
Cytat:
ja osobiscie nie polecam tplinka-mam dlinka za 90zl(zerknij na allegro,saturn,mediamarkt) i smiga po calym domu necik bez zawiasu. Zalezy czy chcesz sam router czy router z modem(jesli masz neostrade itp)-jesli z modemem to w saturnie jest asus za niecale 200zl naprawde fajny bo kupowalem go do biura ostatnio:) Jak cos pisz na prv,pzdro |
Cytat:
Mam taki i w zupełności mi wystacza, żadnych zwiech, zasieg dobry. Polecam |
Z czego zrobione są takie szklane kulki? Jest to zwykłe szkło jak w oknach?
|
do jakiego klubu / pubu w Krakowie polecacie iść ,żeby tak posiedzieć/pogadać wypić piwko,soczek z kobietą ?
dzięki Proud. |
Cytat:
|
Mam 5 głośników. Zostały z kina domowego. Nie mam do nich kabli, po prostu 5 oddzielnych głośników. Czy jest możliwość podłączyć je do komputera? jaki kabel musiałbym kupić?
|
podbijam
(z góry dzięki za odp.) Cytat:
|
Cytat:
|
W jakiej cenie teraz na Słowacji alkohol jest? :D
|
Cytat:
musisz popytać w sklepie o takie jakby "złączki" :D nie wiem jak się to nazywa. Ale mój kumpel ma podpięte głośniki od kina domowego. śmiesznie to wygląda trochę, ale działa prawodłowo. |
Cytat:
http://www.speedyshare.com/files/202...struemntal.mp3 |
Cytat:
|
Witam, poszukuje jakiejś firmy w Krakowie, która wykonuje nadruki na rękawicach bramkarskich. Wiem na pewno że Regio wykonuje, ale czy jest jeszcze jakaś inna firma?
PS. Miał ktoś do czynienia z Regio w zakresie nadruków na rękawicach/dresach ? |
witam, poszukuje filmiku jak kibice Izraelscy śpiewają Wisła Kraków po wyeliminowaniu Beitaru:)
|
Cytat:
|
Ile potrzeba ramu by na full detalach odpalić Crysis Warhed 4 gb wystarczy mało? Bo na E7300 2.66 2 gb HD 4850 512 mb ram i Windows 7 mi się wysypuje, średnio 2 fps :lol:
|
Cytat:
Masz mocniejszy sprzet niz moja podstawowa maszynka a na moim sprzecie dziala, ale no fakt ja mam grafe NVidii... |
Jest na forum jakiś mieszkaniec Połańca?
Pilne! |
Cytat:
|
Ktoś wie jak wygląda załatwienie egzaminu na prawko w Nowym Sączu? Słyszałem taką wersję że dzwoni się do jakiejś szkoły jazdy w NS (i nie wiem czy przelewa się kasę do szkoły jazdy która płaci za egzamin czy bezpośrednio do Ośrodka Ruchu w NS ) i w dniu egzaminu przyjeżdża się do miasta i jeździ po wcześniejszym wykupieniu np. 2 godzin a potem bezpośrednio na egzamin się idzie (nie trzeba jeździć do NS kilka razy tylko jadąc raz ma się wszystko załatwione) . Czy ktoś tak robił? Czy jest taka możliwość czy to bzdura? :)
|
a czy to nie jest normalne zdawanie eksternistyczne? tylko chyba najpierw zdajesz testy a potem jazda
|
Cytat:
|
Czy jak wrzuce do koperty 3,50 zł i wyśle to list dojdzie ? Czy na poczcie wyczują i anulują taki list ? Można wogule w taki sposób wysyłać pieniądze?Czy może tak być że wymacają na poczcie i się porwią na nie bo wyczują jakieś monety? Zależy mi żeby doszedł on do adresata właśnie w taki sposób
|
Mogą "wymacać" i pazery wziąć :P
Ale nie wiem czy list nie ma jakiś ograniczeń wagowych,a raczej na pewno ma, więc opłata za przesłanie może być większa niż koszt znaczka pocztowego...ale może Ci ktoś to jeszcze potwierdzić bo dokładnie nie wiem |
Cytat:
|
Czy Faust to dobre miejsce na wypad z dziewczyną na jutro (coś zjeść, pogadać) ?
Czy polecacie jakieś lepsze miejsce ? wielkie dzięki za opinie |
Czy do rdzy wejdę z osobą niepełnoletnią?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl