![]() |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3;1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Sadlok, Uryga, Pietrzak - Wolski, Cywka, Bałaszow, Popović, Małecki -Ondrasek ZMIANY: Brożek , Boguski, Crivellaro STRZELCY: Brożek, Ondrasek, Boguski |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Popovic, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Cywka, Crivellaro Bramki: Małecki, Brozek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Popovic, Cywka, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga Bramki: Małecki,2xOndrasek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2;0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Sadlok, Uryga, Pietrzak - Wolski, Cywka, Bałaszow, Popović - Brożek, Ondrasek ZMIANY: Małecki, Drzazga, Crivellaro STRZELCY: Brożek, Ondrasek, |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 0:1 (0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Sadlok, Uryga, Pietrzak - Wolski, Cywka, Bałaszow, Popović - Brożek, Ondrasek ZMIANY: Małecki, Drzazga, Crivellaro |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Wolski, Popović - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Crivellaro Bramki: Ondrasek x2, Bałaszow |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popovic, Crivellaro Bramki: Małecki, Brozek, Ondrasek |
Wisła Kraków vs Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Małecki-Cywka-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Popovic, Boguski Bramki: Brożek x2 |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popovic, Crivellaro Bramki: Brozek, Ondrasek,Boguski |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popovic, Crivellaro Bramki: Brożek, Małecki, Wolski |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Wolski, Cywka, Popovic - Brożek, Ondrasek Zmiany: Crivellaro, Małecki, Małecki Bramki: Brożek x 2, Bałaszow |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Sadlok, Uryga, Pietrzak - Wolski, Cywka, Bałaszow, Popović - Brożek, Ondrasek ZMIANY: Małecki, Boguski, Crivellaro STRZELCY: Brożek, Ondrasek |
Wisła Kraków vs Podbeskidzie Bielsko-Biała 0:2 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Małecki-Cywka-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Popovic, Boguski, Crivellaro Bramki: |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Małecki-Crivellaro-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Popovic, Boguski, Cywka Bramki: Ondrasek, Balashov |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Popovic, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Małecki, Boguski, Cywka, Wolski, Bałaszow - Ondraszek Zmiany: Brożek, Popovic, Crivellaro Bramki: Ondraszek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popovic, Crivellaro Bramki: Brozek, Ondrasek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Popović, Cywka, Bałaszow, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Crivellaro, Małecki Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Wisła Kraków vs Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Małecki-Cywka-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Popovic, Boguski Bramki: Brożek |
Wisła Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-1(1-0)
Skład: Miskiewicz-Jovic-Sadlok-Uryga-Pietrzak-Balashov-Popovic-Wolski-Małecki-Ondrasek-Brożek Zmiany: Boguski-Cywka-Crivellaro Bramki: Brożek-Małecki |
Wisła Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 ( 1:0)
Skład: Mi¶kiewicz-Jović-Sadlok-Uryga-Pietrzak-Balashov-Popovic-Wolski-Małecki-Ondrasek-Brożek Zmiany: Boguski-Cywka-Crivellaro Bramki: Wolski , Ondrasek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Małecki, Popović, Wolski, Cywka, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Boguski, Crivellaro Bramki: Ondrasek, Bałaszow |
Wisła Kraków - Podbeskidzie 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak, Bałaszow, Popovic, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Cywka, Bartosz Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Popovic-Cywka-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Małecki, Boguski, Drzazga Bramki: Brożek x2 |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Jovic-Uryga-Sadlok-Pietrzak, Popovic-Cywka-Wolski-Balashov, Brożek-Ondrasek Zmiany: Małecki, Boguski, Drzazga Bramki: Wolski,Ondrasek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Uryga, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Popovic, Wolski, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Cywka, Boguski, Crivellaro Bramki: Ondrasek x2, Bałaszow |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:0) (fantazja, a co)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Sadlok - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Boguski, Brożek, Popović Bramki: Brożek |
W tym po¶cie pojawi± sie wyniki za Łęczn± i TSP.
Będ± jak będ±. |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Wolski, Bałaszow, Popović, Uryga - Ondrasek, Brożek ZMIANY: Małecki, Guerrier, Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Popović, Małecki, Brożek Bramki: Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, BrożekBrożek , Ondraseki - Ondrasek Zmiany: Małecki, Boguski, Drzazga Bramki: Brożek , Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Brożeki - Ondrasek Zmiany: Boguski , Drzazga , Crivellaro Bramki:Brożek, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga Bramki: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Brożek Bramki: Wolski, Brlek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek Bramki: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Uryga, Balashov, Wolski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Małecki, Boguski Bramki: - |
Korona - Wisła 3:1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga, Małecki Bramka: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożeki, Drzazga Bramki: Wolski, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Bałaszow, Małecki, Wolski - Ondrasek Zmiany: Boguski, Brożek, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Cywka, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brlek, Brożek Bramki: Ondrasek, Wolski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 22:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl