![]() |
jasie nie moge zalogowac,ale skoro Wy mówicie ze sie logujecie i jest brak wyników to może o północy udostępnią..każde inne OKE -Poznań,Wrocław,Warszawa działają bez problemu.
|
Ja jestem z OKE Jaworzno i u mnie wyników nie ma i raczej nie będzie. Strona chodzi bardzo dobrze. :-) A poza tym... i tak nie mam hasła. ;)
Ale wygląda na to, że OKE Łomża może mieć już wyniki. Sytuacja jest podobna, jak z OKE Kraków - nie da się wejść na stronę. |
Ten kod jest potrzebny tylko do sprawdzenia wyników czy do czegoś jeszcze? Bo oczywiście nam rozdali dwa miesiące przed maturą ten kod i zdążyłem zgubić go dwa razy ...
|
tylko do spr. wyników jest potrzebny.
|
chyba tylko do sprawdzenia wynikow.. no i tam masz chyba pokazane gdzie bledy popelniles etc.. arkusze Twoje ogolem no i jeszcze jak wyszedles na tle powiatu i ogółu..
|
kod tylko do sprawdzenia wyników..jedyna konsekwencja zgubienia tego kodu to fakt,że dowiesz sie o wyniku w szkole a nie na oke..chociaż patrząc co sie dzieje to chyba wszyscy pierw sie dowiedzą w szkole..:)
Po co wogóle dawali nam te kody skoro będą one nie potrzebne |
strona mi cała weszła coś się ruszyło ale na obieg nie mogę l. wywala
|
to fajnie masz, bo mi nie... :D "błąd wczytywania strony"... lllllubie.. ;d
|
no tez mam teraz ten blaaad bleeee ;( ale mam 1 zakladke z logowaniem zostawiona na czarna godzine xD
|
to mi strona wchodzi bezproblemu i wogóle szybko sie ładuje do czasu az chce wejść w system obieg,od 30 min mam białe tło :d
|
Dajcie znać jak sie komuś uda...bo mi nic nie wchodzi ehh
|
zalogowal sie ktos?
|
jak będzie miał ktoś wyniki to pisać :)to mogę siedzieć do rana i odświeżać jak coś
|
kumpel moj sie zalogowal i dalej ponoc brak wynikow..
|
serwery OKE padły i zbyt szybko nie wstaną
|
dokladnie jak ktos pozna wyniki to niech da znac tylko niech nie robi sobie zartów z tego ;p
|
To jakaś paranoja. Z jednej strony dziadostwo OKE, z drugiej chmara maturzystów! Sam się to tego natłoku zaliczam :P Przed wojną było 19 tys. osób z maturą!
|
Ja zgubiłem kartkę i jestem spokojny. Zaraz się położę spać, wstanę, i o 9:00 będę w szkole :-)
|
wogóle to dobrze by było jakby na temat tego OKE wypowiedziała się osoba która rok temu była w naszej sytuacji,jak to było..czy wyniki było podane wczesniej czy jak..bo tak to cięzko..wydaje mi się ze będzie z tego jedna wielka lipa ale i tak jeszcze poczekam chwile :D/.
|
Ja jestem tegorocznym maturzystom ale czytalem pare godzin wczesniej na tym forum ze w zeszlym roku byly wyniki o polnocy...eh
|
Cytat:
|
własnie dzwoniłem do kuzyna,mówił ze rok temu swój wynik poznał o 6:30 rano:)...
|
szczerze mowiac juz mnie lapia nerwy.. ide spac i nastawiam budzik na 5 .. milego czekania i szczesliwych wynikow ;) papa
|
Pierwsi ktorzy sie wylamuja....heh a reszta? walczymy dalej?
|
ja walcze do 0.30
|
walczymy !! Ja walcze do 1 jak nie będzie ide się zdrzemnąć godzinkę i o 2 sprawdzam jak dalej nic to dalej to samo do końca
|
ja walczę ze snem :D no i z OKE ;)
|
fight! cała noc przed nami
|
Ja bym chciał podbić prośbę wcześniejszą - jeśli jest ktoś kto się wbił i widzi że wyników NIE MA, to niech da konkretne i pewne info żeby reszta nie czekała i maltretowała się z tym bez sensu.
|
udało mi się prawie zalogować, prawie, bo przekroczony został limit 1000 osób :/ tak to ciężko będzie się wstrzelić :/
|
Rowniez prawie sie udalo....ide po zapalki na oczy ehh
|
przed chwilą dało sie zalogować..tzn pojawił mi sie po raz pierwszy ten moment w którym mozna wpisac swoj pesel i hasło ale jak dałem loguj to po jakiś 20 sek pojawił sie bład.
|
zalogowałem się, ale
Brak Wyniku |
Mówię poważnie :-/
zalogowałem się na OKE Kraków i mi pisze brak wyników.. ide chyba spać. |
Tak samo miałem...
|
Brak wyniku
|
Zalgowałem się brak wyników ;/
|
oooo już nawet limt 1200 osób, więc coraz lepiej ;)
|
Zalogowałem się, potwierdzam, brak wyników.
|
no to co..ide spac :) nastawie budzik na 5 i zobaczymy czy wtedy bedą. narka
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl