![]() |
Radoslaw "nie tak sie umawialismy", umawial sie z Benhakerem
http://sport.onet.pl/0,1248759,1934035,wiadomosc.html |
Zapowiadali dziś wielki powrót Kuby na boisko.Niestety Błaszczykowski nie zasiadł nawet na ławce rezerwowych, a Borussia zremisowała 4-4 z Hannoverem 96. Mam nadzieję,że to tylko opóźniony powrót,a nie odnowiona kontuzja,bo wtedy będzie już kiepsko
|
http://sport.wp.pl/kat,1742,wid,1094...7ab6&_ticrsn=5
Nawotczyński zdobył bramkę. Wie ktoś czy grał Radosław "Nie tak się umawialiśmy" Matusiak? |
Grał..pierwsza bramka dla Widzewa była w dużym stopniu jego zasługą
|
Brameczka Franka - palce lizać. I bardzo ciekawy komentarz.
Wygląda, że Smuda ma rację w sprawie Franka, że na niego trzeba uważać nawet w szatni. Ktoś w temacie meczu z Bełachatowem napisał, że nie mają komu pomocnicy i Beto dogrywać w pole karne (teraz, bez Brożka to już do kwadratu nie mają komu), a mogli mieć ..... |
wie ktos może co się dzieje z Hristu Chiacu?
|
Przestańcie się nakręcać Frankiem:
- kupę lat grał na R22 - FAKT - 115 bramek zdobył - FAKT - odszedł jak mazgaj i mięczak - FAKT - nadal strzela bramki jak żaden polski piłkarz współcześnie- FAKT A flaga z "judaszem" to teraz się należy bardziej Cleberowi, bo Franek mnie grzeje tylko o ile odbiera punkty naszym przeciwnikom do pudła. |
Cytat:
byli tez inni....z Surmą Łukaszem na czele....., Dolha nie lepszy Cleber koszulką nie rzucał... co do Franka kubeł zimnej wody zwolennikom i przeciwnikom. Dajmy facetowi spokoj, zrobił wiele dobrego i ciut złego.... |
W meczu Amici z Górnikiem, grali nasi byli piłkarze. Strąk w ostatnich minutach wykończył pięknie akcję Peszki.
|
Frankowski to jest legenda Wisły i jeden pokemon z drugim tego nie zmieni. Dla mnie Franek jest większym Wiślakiem od Was. Wasze argumenty są na poziomie dzieci w piaskownicy.
Wielkie oburzenie jak się pojawi temat Frankowskiego. Ludzie, gdybyście się zachowywali obiektywnie wobec wszystkich byłych piłkarzy Wisły, to nie było by tak gorąco tutaj. Jak czytam, te wasze pseudo argumenty o judaszu to mnie szlak trafia. Przez takich ludzi jak Wy nie mamy teraz wartościowego napastnika, a mogliśmy mieć najlepszego. Nie będę już Was przekonywał, bo upartych dzieciaków nie da się przegadać. Znając życie mój post zostanie usunięty, ale niektórzy nie mogą się pogodzić z prawdą. Pozdrawiam. |
Michel, zobacz jaki paradoks. Ja mam dokładnie takie same odczucia w stosunku do Ciebie. O, i to:
Cytat:
Biedny, represjonowany przez to, że prezentuje jedyną słuszną wersję prawdy. Jesteś już tak przerażająco nudny i jednocześnie tak ślepo zapatrzony w przyszłego ojca Twoich dzieci- Frankowskiego, że jestem wręcz pewny, że przydałaby Ci się rozmowa z psychologiem, a może i psychiatrą. Musisz zrozumieć, że, dzięki Bogu, dla wielu osób na Wiśle wartości typu duma, honor i miłość do Wisły są ważniejsze niż uwielbienie do piłkarza- kimkolwiek by on nie był i wszystkie te osoby dobry wizerunek moralny, że tak go nazwę, przedkładają nad możliwy sukces sportowy. A żeby nie było off topa, to o dziwo Darek Dudka właśnie rozegrał cały wyjazdowy mecz przeciwko Olympique Lyon, który zaraz pewnie jego drużyna wygra. Jestem na poważnie pod wrażeniem.:O |
Cytat:
|
Cleber strzelił zwycięską bramkę dla Tereka.
|
z karnego?
|
Cytat:
|
Cytat:
A swoja droga, gdyby Cleber gral wczoraj w Belchatowie, to moze dla Wisly pyknalby ta jedyna bramke w 90 minucie ? Kto wie. |
Cytat:
|
Cytat:
Żródło: http://fc-terek.ru |
W Tereku nie ma żadnego Klebera ani drugiego Clebera.
Ruskie mają swój język. G. (Guedes) |
Cytat:
ps Unirea w końcu wygrała a jedną z bramek zdobył Varga - chyba nie nasz;)? Unirea jest 2 w tabeli , jeden punkt straty do Dinama i 3 przewagi nad 2 następnymi zaspołami. |
Marcyś Motyka wywalony z Polonii. W sumie też nasz były...
|
Bramka Clebera: http://goaltv.ru/football/russia/295...s-nalchik.html
|
Cytat:
|
Cytat:
Unirea niestety gra teraz jak Wisla - dobrze u siebie, gorzej na wyjazdach - miejsce w piątce będzie sukcesem (drużyny z miejsc 3-6) grają w Lidze europejskiej |
Cytat:
|
Gdy pod koniec lutego przerabialiśmy Frankowskiego, to za ucieczki osobiste South były bany.
|
Cytat:
Po drugie - to raczej nie była wycieczka, tylko zwrócenie uwagi na problem z komunikatywnym pisaniem w naszym języku. Po trzecie - post leci, a autor niech spróbuje przekazać swoje myśli w sposób dający się przeczytać. |
Cytat:
Swoja droga, zajebista bramka. |
nie zapomne mordy frankowskiego jak triumfowal razem z dudkiem w studio tvp podczas nieudanych dla naszej reprezentacji meczow na ms'06 na ktore miano czelnosc go nie zabrac...
|
kaelowiec napisał(a):
nie zapomne mordy frankowskiego jak triumfowal razem z dudkiem w studio tvp podczas nieudanych dla naszej reprezentacji meczow na ms'06 na ktore miano czelnosc go nie zabrac. ..."mordy frankowskiego?..,triumfował? , z dudkiem?.." Znowu sie zaczyna? Znowu jad kapie? To jest żenujące. Argumenty a raczej spostrzeżenia "miażdżą," to ma być polemika na najlepszym forum w Polsce? Sorry kolego,ale bez względu na osobiste poglądy na temat osoby Franka to jakiś elementarny poziom kultury przydałoby się trzymać, nie uważasz ? Kwalifikujesz sie do "nagrody" za taki post..... |
FRANEK WRÓC !!!!! i pokaz kto jest tak naprawde judaszem Ty czy oni czyli ci ktorzy dzialaja na szkode wlasnego klubu zeby tylko udowodnic mijające siue z prawdą wymysly!!!!!!!!
|
Cytat:
Nie żebym od nowa chciał rozpoczynać ten 'serial' ale atakujesz jednych(którzy wpływ na polityke transferową mają żaden), a nie widzisz nic złego w postępowaniu drugiej strony.A to był jeden z bardziej jaskrawych przykładów olania pracodawcy(że i kibiców to pomijam) i działania na szkodę klubu |
To nie jest temat do oceniania moderatorów. Radzę o tym pamiętać.
Posty naruszające regulamin forum można zgłaszać w "Pytania do moderatorów(...)", albo ikonką w prawym górnym rogu każdego z nich. |
1q2 a jak teraz Cleber odszedł bez słowa, sprzedano go w podobnej sytuacji, to jakoś nikt nie ma do niego pretensji.
Przecież mógł powiedzieć, ze chce zostać w Wiśle, a tego nie zrobił. Zostawcie Franka w spokoju, było jak było, nic tego nie zmieni ( po Uche nikt nie jezdzi tak ostro, a wg mnie zachowal sie gorzej od Franka) tyle w temacie |
To niesamowite ile w dzisiejszych czasach znaczy PR... Wystarczy, że Frankowski powie kolejne słowa "pokazujące" jego miłość i przywiązanie do trójkolorowych barw, a wywołuje orgazm wśród... forumowych fanatyków (ciężko już stwierdzić czy Białej Gwiazdy czy owego kopacza). Jestem w stanie się założyć wręcz, że jeśli przegramy z Jagiellonią po bramkach F. to część stwierdzi, że dobrze się stało, bo teraz wszyscy widzimy ile staciliśmy, dobrze tak Bednarzowi itd... Moim zdaniem "miłość" F. do Wisły jest nie przypadkowa. Śmiem twierdzić (co przynajmniej mnie by nie zdziwiło), że nie po raz pierwszy próbuje on uciec jak szczur ze statku (zdegradowana Jagiellonia), a w ten sposób nauczony doświadczeniami przeszłości, próbuje sobie przygotować podłoże na bezpieczne lądowanie. A tak co do miłości... jeżeli F. tak kocha Wisłe... to rozumiem, że zrezygnuje z występu przeciwko ukochanemu klubowi lub zasymuluje kontuzje...
A co do tych, którzy szukają "sprawiedliwości", za nazywanie Frankowskiego... legendą... powinniście wszyscy zostać zbanowani... bo to obraża kibiców Wisły... a Henryk Reyman...to chyba przewraca się w grobie... Edyta: -------------- Cytat:
|
Cytat:
Nie jest gdy klub otrzymuje zaproponowaną przez siebie kwotę, jako sumę odstępnego. Cytat:
Teraz Lech ma Kikuta na którego można się zrzygać i wszyscy powiedzą dobrze mu tak bo zajbeał, tak my mieliśmy Frankowskiego, po odpadnięci z Ligi Mistrzów z któej nie powinniśmy odpaść! Był żal u wszystkich, on nie wytrzymał, odszedł. Z perspektywy czasu sądzę że dobrze zrobił. Wywiad że zostanie tutaj był po meczu z PAO w Krakowie gdzie każdy czuł się już w grupie w LM. Była euforia, high life itp. NIestety życie zweryfikowało tamto, a jemu się dostaje za to że wszedł w ten hura optymizm. Do Kurta o "kibicach Wisły" Nie nazywam Frankowskiego "legendą" ale jako kibic Wisły również nie czuję się obrażony tym że ktoś o nim tak mówi drogi Kurcie. Więc może pisz we własnym imieniu a nie wyrażaj zdania za grupę "kibiców Wisły" bo pamiętamy nauczeni historią pewnych stowarzyszeń że nie było to zawsze dobrze odbierane. Do 1q2 Może trzeba było brać kogoś na gwałt a może było to zgodne z zamierzeniem Engela w tym czasie, pamiętaj że Frankowski nigdy dla tego gościa nie był zawodnikiem cennym i wartościowym. Do reprezentacji się nie łapał, Za to Pawełek powołania dostawał regularnie, występował również regularnie. Co tu dużo mówić był jego pupilem i jestem więcej niż pewny za zamiana Frankowski na Kryszałowicza w tamtym okresie dla Jurka E. była idealnym rozwiązaniem. |
Cytat:
W ogóle to mecz z Jaga zbliża się wielkimi krokami i temat na forum wróci, jednak najciekawsze rzeczy to mogą się dziać w trakcie meczu ,bo mamy u nas 2 a nawet 3 obozy(przeciw/olewaczy/za/, z których ten pierwszy na bank zamanifestuje swoja niechęć do Franka. wiesz MatMario - Garbaty to akurat był takim strzałem na ostatnią sekundę, właśnie przez to że trza było kogoś na gwałt brac, gdzie oczywiście ja nie bronie złotoustego - Garbaty i Gołoś to jego wynalazki które kosztowały/kosztują nas krocie i którzy kompletnie nic pozytywnego do klubu nie wniosły. |
Frankowski jest legenda dla zdecydowanej wiekszosci kibicow, takie sa fakty. Ci ktorzy na niego najezdzaja nie zrobili 1/100 tego co on dla naszego klubu. Nie mowie juz o tym, ze klub chcial go sprzedac i dostal za niego godziwa sume(nawet bardzo, patrzac na jego wiek) - 1 mln euro. Nie wspominam tez o tym, ze najlepsze lata spedzil tutaj, chcial je spedzic i dopiero praktycznie pod koniec swojej przygody z pilka, sprobowal sil za granica. Nie wspominam o tym, ze klub odsprzedawal kolejno w kazdej rundzie swoich najlepszych zawodnikow i mamil takiego Frankowskiego, ze beda wzmocnienia i bedzie LM. Nie wspominam o tym, ze owczesny trener Wisly - Engel nie przepadal(delikatnie mowiac) za Tomkiem...
P.S - Nie wiem na jakim swiecie niektorzy zyja. |
Cytat:
Ja napewno nie bede stal biernie. kiedy zobacze jakas szmate na temat franka, bede gwizdal z calych silna nasza ultraske, wstyd ale tak trzeba a druga rzecz nie wrzuce do puchy juz ani jednej zlowowki. Niech ktos z gory sie zastanowi i walnie piescia w stol czemu ma to sluzyc!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!! czy to przynosi chlube czy raczej wstyd naszemu klubowi? |
Cytat:
oczywiscie wtrącam to polzartem ;] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl