![]() |
Spoko.
[10 znaków] |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko taka metoda, ew. niekupowanie od nich biletów (by stracili!) może ukrucić ten proceder. |
Cytat:
|
|
Wszystkim, którzy krytykują prace gości z Wiślackiego Świata: zastanówcie sie nad tym co piszecie. Chłopy mają urwanie głowy z biletami, które sprzedają nie jest ich winą że padł system od Kart Kibica. To jest wolny rynek kto pierwszy ten lepszy. No ale najłatwiej jest krytkować
|
Cytat:
|
Cytat:
** Na gumtree sa bilety na E po 6 dych. Edit: wszystko jasne, zrobil taka cene zeby mu aukcji nie wy.......oli... |
Cytat:
|
Cytat:
Więc dzwonisz do gośćia a on w tedy Cie informuje że sprzeda Ci za 100zł a na allegro specialnie tak podał. Myslę ze jest to taki myk |
koniec biletów na D http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5715
koniec biletów na B i E http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5718 |
Cytat:
|
Stałem ****a od 10 tylko po to by bilety na B zostały... Widziałem koników kupujących 25 biletów na E i dla mnie już nie zostało... Każdy kto przed meczem spotka koników ma obowiązek ich zbutować...
|
Kupie bilet na D/E po normlanej cenie
jak coś to priv. |
Cytat:
|
Z racji tego, że wiele osób (w tym ja) nie dostało już biletów ani na D ani E tylko na A,B stoimi i kibicujemy !! Nie chcę przez koniów słuchać "ruszcie dupy" , bo ja siedzieć i oglądać sztuki teatralnej nie zamierzam.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tuż przed poprzednim meczem z Legią sprzedawali po 10zł bilety, byle sprzedać. |
Cytat:
No i jak widać miałem racje niestety:-/ |
Jak sie kupi pare minut po gwizdku to konie sie beda srac i beda sprzedawac za pol ceny bilety...
|
No to niech się zbierze trochę kumatych chłopaków by stali obok koników i odpędzali klientów i mówili by kupić tuż przed meczem jak będą po niskiej cenie sprzedawać.
|
Chcecie "butować koników"? To jest pier*****a mafia(w dużej większości) ogolonych na łyso cepów z specjalnie krzywymi ryjami by przestraszyć ewentualną konkurencję. Banda ZŁODZIEI mających w dupie mnie, was i Wisłę. Dla nich się liczy tylko kasa, a co najśmieszniejsze klub sobie nic z tego nie robi. Co roku to samo. Powinno być tak jak na Lechu gdzie chodzą czujki na zlecenie klubu i wyłapują sk******nów
Chcesz to zmienić? nie kupuj, ani za 12301% ceny ani za 10% ceny. Kilka razy się wyje**ą to przestaną. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To będziemy stać i ****a nikomu nie sprzedadzą zwłaszcza że jakiś cieć to się nie postawi.
|
jak mi sprzeda bilet za 60 zł to kupie ale jak drozej to niech spier..la.. to 15 zł wiecej to jeszcze nic...
|
A pomyśl sobie że sprzeda 30 biletów za 15 zł więcej. I co? 450 zł! Naprawdę chcesz dać mu zarobić?
|
Bilety na mecz z Legią wyprzedane!
W pierwszym dniu sprzedaży skończyły się bilety na mecz z Legią Warszawa. Cytat:
|
Cytat:
Oczywiscie że jest kibicem(w mniejszym lub wiekszym stopniu),tylko wg mnie nie ma prawa się żalić że brakło dla niego biletów, skoro budzi się 4 razy do roku |
Organizacja dystrybucji biletów to u nas w dalszym ciągu porażka, jak przychodzi mecz z Legią, Lechem lub Cracovią. Ja przyszedłem po bilety o 10:50 u już stałem dalej niż są budki z hot dogami. Dopiero rozpoczeła się sprzedaz a już brak biletów na D, po kilkudziesieciu minutach brak E. Jak już byłem w Wislackim Świecie kasy padły... i kolejne czekanie. Dopiero o 13:50 czyli po 3 godzinach czekania dostałem wejsciówki na mecz i to tylko na piknikowy sektor B...:-/ (nigdy w życiu jeszcze nie byłem na tym sektorze, ba na tej trybunie:) )
|
Po dzisiejszych doświadczeniach nie zdziwcie się jak będzie namiot przed WŚ podczas sprzedaży biletów na Śląsk:rotfl:
|
Suchman tak jak pisałem - sprawmy, żeby sektor B w niedziele nie był piknikowy ;D NIKT NIE SIEDZI!
|
A pomyśl sobie że będą chcieli 25 zł więcej. Skoro przyszedłeś pod stadion to i tak pewnie kupisz, jak i cała reszta. A jak wspomożesz nas by nie kupować taniej to nie dość że dobrze zrobisz bo nie zarobią to jeszcze kupisz po normalnej cenie.
|
Osobiście najbardziej denerwuje (delikatnie mówiąc) mnie to że gdyby było do Legii jakieś 5 lub 6 pkt straty to pewnie bilety by się do niedzieli sprzedawały . Dlaczego na Górniku nie było kompletu???:evil::evil::evil:
Gdzie ci " kibice " od święta????????? |
eghmm, byłem na górniku i ludzi było duużoo, D i E całe zapełnione + wg. najlepszy doping na D w tej rundzie... ale fakt faktem, że na meczech ze słabszami przeciwnikami nie błyszczymy na trybunach. Tak apropo: ciekawe dlaczego na derbach nie bylo takich kolejek? To też jest ważny mecz i obowiązkowy dla prawdziwego kibica Wisły ... A tak wogóle to wydaje mi się, że na derbach było mniej osób niż na Górniku
|
Cytat:
|
Dla mnie dziwne jest po co robione sa KARTY KIBICA?? jakos w tamtym sezonie pierwszenstwo mnie Ci z karta i bylo lepiej, nie bylo by wiekszego problemu i mniejsze kolejki i pierwszenstwo dla wierniejszych kibicow
|
A ja nie mam KK i wcale nie uważam się za mniej wiernego kibica i byłem na większości meczów w tej rundzie. Na wszystkich nie mogłem bo np. nie pozwalało zdrowie albo trzeba było na święta wyjechać. Zresztą to była ostatnia runda w której karnetu nie miałem ;]
|
Zastanawia mnie jaki byłby sens, gdyby klub wprowadził ograniczenia co do ilości możliwości kupienia biletów na 1 osobę? Co klub by z tego miał? A tak to bilety wyprzedane. Dla mnie wprowadzanie jakiś ograniczeń to pachniałoby komuną... ;) i nie mówcie, że koniki by miały mniej biletów tylko prawdziwi kibice by wykupili ;) Czekam z utęsknieniem jak prawdziwi kibice wykupią bilety np. na mecz z Odrą W. ;)
|
Do Suchman:
Jak ja byłem gdzieś tak koło 8.50 to już było koło 80 osób. A słyszałem jak mówili niektórzy, że od 7 stoją. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl