![]() |
a może jakiś dobry link do oglądania seriali? filiser.rv widzę, że zaniemógł
|
Filiser faktycznie padł. Coś można znaleźć na anyfiles.pl
|
Zacząłem spisywać ostatnio swoje wspominki, a część z nich, zwłaszcza jeśli chodzi o parę znajomości wiążą się ze starym dobrym forum TWSD. Pozwolę sobie podzielić się tworzonym przeze mnie serialem vlogowym @Jestem Budda Człowieku: https://www.youtube.com/channel/UCI6...SGhKmCf6F67Xfg
Ciekaw jestem czy ktoś tu jeszcze z tamtych czasów postuje. Jak coś źle zrobiłem i to zły temat czy coś to z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość za długi staż i że dawno mnie na forum nie było :D pozdrawiam :razz: |
W końcu z opóźnieniem z powodu braku czasu, obejrzałem 3 sezony Better Call Saul przyjemnie mi się oglądało aż do ostatnich odcinków trzeciego sezonu.Pięknie załatwił Chucka w sądzie,ale wkurzyłem się jak też załatwił Erin. Ciekawe czy uratują Chucka? może Jimmy będzie miał jakieś przeczucie ? Dawać IV sezon dopiero w 2018r....W IV sezonie ma się pojawić Jesse i Walter ciekawie oj ciekawie
|
Cytat:
Już odniemógł :) |
Cytat:
|
Szukam jakiejś brytyjskiej produkcji kryminalnej badz czegos w tym stylu :) ktoś coś może polecić?
Od siebie polecam Unforgotten ;) |
Lubiłem Kevin'a Spacey'ego nie spodziewałem się takiego gó...na z jego strony widać,że nie ma świętoszków i każdy ma coś za uszami teraz pewnie będzie wsyp podobnego syfu
|
Cytat:
Cytat:
|
Broad Church i Black Mirror bardzo fajne ;)
Ja oglądałem jeszcze Unforgotten i też mogę polecić :) Teraz Luther na ekranie i jak dotychczas nie jestem rozczarowany. |
Cytat:
|
Tez uwazam ze Luthera zabili tymi sezonami. Kpina.
|
Pany co sie teraz oglada?
Jakis odpowiednik Mentalisty moze jest? albo jakas komedia 20/30 minutowa? nie ogladalem dawno juz nic, chyba mam netflixa. Wiem ze kazdy poleca Vikongow ale nie moge przebrnac przez poczatek. Co ogladacie i polecacie? |
Przebrnij przez początek ........dobra rada :)
|
Odpowiednik Mentalisty... Cały czas jest Castle. Jak nie widziałeś może się spodoba, tak samo możesz spróbować Limitless.
Seriale komediowe do 30 minut: Entourage Ballers Californication Jak poznałem waszą matkę Big bang theory |
castle gown, limitless rowniez (zero logiki :)
komediowe znam :) chodzilo mi o produkcje z biezacego roku lub z 2016. Ballers gdzie znajde online ? Bo z tego co widze jest wiecej sezonow a skonczylem na pierwszym |
hbo go i pebx
|
Jeśli ktoś lubi klimaty sf i twórczość Dicka polecam Philip K. Dick's Electric Dreams.
|
Wataha sezon drugi miazga kocham ten serial szkoda,że tylko 6 odcinków....
|
Cytat:
|
suburre ktos ogladal moze ?
|
Oglądałem, nawet mi się podobało :)
Polecam Mindhunter - serial o współpracy sluzb specjalnych z seryjnymi mordercami w USA w celu zrozumienia ich sposobu myślenia - oparte na faktach. El Chapo - serial o baronie narkotykowym z Meksyku, klimat Narcos, bałem się, że podobny serial Netflixowi nie wyjdzie ale jest b.dobry, w dwa dni go wciągnąłem :D |
Suburre polecam .Fajnie sie ogląda.
|
Suburra miała być odpowiedzią na Gommore ale jest słabsza. Zła nie jest. Obejrzeć warto ale cudów nie ma.
Mind Hunter bardzo fajne. |
Cytat:
|
Jak ktoś mówi że Suburra ma start do Gomorry to niech sobie obejrzy wstęp do pierwszego odcinka nowego sezonu.
Przecież to jest bez porównania. Linku niżej nie klikać jeśli nie oglądałeś sezonu 1 i 2 bo mega mocny spoiler. https://www.youtube.com/watch?v=hByfmRz28vE |
Cytat:
To chyba obydwu seriali nie widziałeś.... Oglądam tę Absentię i muszę przyznać się... męczy mnie |
No raczej widziałem. Oczywiście nie chodzi mi o zwykłe odcinki Mentalisty, tylko o te z RJ.
|
Jak ktoś lubi uniwersum Marvela, to polecam Punisher. W mojej opinii najlepiej zrobiony serial póki co (jeżeli chodzi o Marvela rzecz jasna).
|
Cytat:
Natomiast te dwa seriale łączy jedna wada - totalnie zmarginalizowana rola policji. Bohaterowie dokonują brutalnych przestępstw w biały dzień, a nikt z tym nic nie robi. Nie chce mi sie wierzyć, ze we Włoszech nie ma specjalnych jednostek policji do walki z przestępczością zorganizowaną. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl