![]() |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Guerrier -Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Boguski, Sarki Bramki: Paweł Brożek, Małecki, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Fryc, Małecki Bramki: Brożek, Chrapek, Fryc |
Wisła - Lechia 4:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Guerrier , Głowacki , Jovanović, fryc - Stjepanović , Chrapek, Sarki , Garguła , Małecki, Brożek Bramki :2x Brożek , Garguła, Chrapek Zmiany : Boguski , Stolarski, Burliga |
Wisła - Lechia 2:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Fryc - Stjepanović , Chrapek , Boguski , Garguła , Sarki - Brożek Bramki : Boguski,Chrapek Zmiany : Guerrier , Stolarski, Małecki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2 : 1
Do przerwy ( 1 : 1 ) Składy: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Jovanović, Stolarski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki, Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Fryc, Bramki: Sarki, Brożek |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2 : 1 ( 1 :1 )
Składy: Mi¶kiewicz, Burliga, Stolarski, Głowacki, Jovanović, Guerrier, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Brożek Zmiany: Fryc, Boguski, Małecki, Bramki: Sarki, Brożek |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Fryc - Stjepanović , Chrapek , Boguski , Garguła , Małecki - Brożek Bramki : Brożek, Małecki Zmiany : Guerrier , Sarki, Nalepa |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Stolarski, Guerrier Bramki: Chrapek, Brożek, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Fryc Bramki: Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 5:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Guerrier, Garguła, Chrapek, Małecki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Kamiński Bramki: Garguła, Brożek, Chrapek |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Fryc - Stjepanović , Chrapek , Boguski , Garguła , Sarki - Brożek Bramki : Garguła,Brożek Zmiany : Guerrier , Stolarski, Małecki |
Wisła - Lechia 2:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Bunoza,- Sarki , Stjepanović , Chrapek , Garguła , Guerrier- Brożek Bramki : Brożek x2 Zmiany : Boguski , Stolarski, Małecki |
Wisła - Lechia 1:0 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Bunoza,- Sarki , Stjepanović , Chrapek , Garguła , Guerrier- Brożek Bramki : Brożek Zmiany : Boguski , Stolarski, Małecki |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Bunoza,- Sarki , Stjepanović , Chrapek , Garguła , Guerrier- Brożek Bramki : Brożek 2x Zmiany : Boguski , Stolarski, Małecki |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza,- Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Bramki : Brożek, Chrapek Zmiany : Guerrier, Fryc, Małecki |
Wisła - Lechia 1:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza,- Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Bramki : Brożek Zmiany : Guerrier, Fryc, Małecki |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Jovanović, Bunoza,- Sarki , Stjepanović , Chrapek , Garguła , Guerrier- Brożek Bramki : Brożek Zmiany : Boguski , Stolarski, Małecki |
Skład : Mi¶kiewicz - Bunoza , Głowacki , Jovanović, Burliga - Stjepanović , Chrapek , Guerrier , Garguła , Sarki - Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany : Boguski , Małecki , Fryc |
Skład: Mi¶kiewicz- Bunoza, Głowacki, Jovanović, Burliga- Stjepanović, Chrapek, Guerrier, Garguła, Małecki- Brożek Bramki : Brożek Zmiany : Boguski, Sarki, Fryc |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Małecki, Guerrier. Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki : Boguski,Chrapek,Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Fryc, Małecki, Kamiński |
Wisła - Lechia 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Fryc, Boguski , Kamiński |
Wisła - Lechia 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Stejpanović Chrapek Garguła Sarki Guerier - Brożek Zmiany: Boguski , Nalepa , Małecki Gole: Chrapek , Guerier |
Wisła Kraków - Lecha Gdańsk 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła - Sarki, Guerrier, Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Guerrier, Chrapek |
Wisła Kraków - Lecha Gdańsk 2:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła - Sarki, Guerrier, Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Guerrier, Chrapek |
Wisła Kraków-Lechia Gdańsk 2-1(0-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Jovanovic-Bunoza-Boguski-Stjepanovic-Chrapek-Garguła-Sarki-Brożek Bramki :Brożek-Chrapek Zmiany:Małecki-Guerrier-Nalepa |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła - Sarki, Małecki, Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl