![]() |
Moim zdanie Jimenez jest najlepszym trenerem dla Wisełki , lepszego na pewno nie będzie .
|
Jimenez za pośrednictwem PS szukał kontaktu z Wisłą. A co to Wisła nie ma skrzynki mailowej?Wg PS łatwiej znaleźć kontakt do nich niż do klubu:). czyli coś z cyklu, historie dla pelikanów. Poza tym Jimenez wg mnie nie jest najlepszym kandydatem. Gdyby rzeczywiście rozpatrywał chęć przyjścia do nas, to tylko dla kasy. I zapewne sprowadziłby jakiś "super kopaczy", których chciał kupić gdy był w Sevilii ale byli za drodzy:). Lub jakiś chłam z rezerw nam podrzuci. To byłby właśnie ten gość,który wie,że nic nie osiągnie,bo materiału ku temu nie ma żadnego, dobrze o tym wie,ale przez jakiś czas kasę wyciągnie. A odchodząc zostawi nas z jakimś szrotem.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jimenez to osoba która zasłynęła przede wszystkim świetną pracą z młodzieżą w Sevilli i za owe osiągnięcia został mianowany I trenerem.Navas,Ramos,Reyes to jego odkrycia.Co to oznacza? - moim zdaniem bardzo prostą rzecz.Nawet gdyby naściągał tzw "Szrotu" to potrafiłby z tego szrotu wyciągnąc 100 % ich możliwości.
|
Tylko jakby miał już ściągać ten szrot, to żeby był to "młody szrot", a nie Descargi czy inne Arrunabarreny. :D
|
Cytat:
|
Jimenez w Wiśle? Nie chce mi się wierzyć... Co do jego osoby to gdyby faktycznie objął nasz zespół to skończyłoby się gwiazdorzenie Brożka i chamstwo Małeckiego. To trener który w Sevilli nie bał wprowadzać się młodych do gry od razu na głęboką wodę. To mógłby być najlepszy transfer do nas na lata!
|
iq1000 to nie tak.
Jeśli są osoby, które oceniają piłkarzy po 2 meczach, na dodatek takich, którzy z drużyną zamiast trenenować czas spędzali w samolotach załatwiając papierkowe sprawy (tak jakby od takich rzeczy nie było ludzi...) to ja sobię pozwolę na ocenę niektórych po ich postach. Pomijam już fakt, że PS jest szmatławcem a informacja o hiszpańskim trenerze jest wyssana z palca, ale jeśli ktoś ma jakieś "ale" w stosunku do pracy Jimeneza w Wiśle, to ja absolutnie uważam, że taka osoba ma jakieś kłopoty sama z sobą i postów tej osoby nie należy traktować poważnie. Bardzo uradował mnie "chłab z Sevilli".Szkoda tylko, że ten klub ma jedną z najlepszych na świecie szkółek. Dobre jest też stwierdzenie, " że pewnie przychodzi dla kasy". A miałby przyjśc dlatego, bo zawsze marzył o pracy w Wielkiej Wiśle?Przeciez nasza liga jest jedną z najgorszych w Europie.... |
Cytat:
|
Cytat:
A co do szkółki Sevilii,na pewno najlepsi z niej przyjdą na wypożyczenie do Wisły:). Żyjcie nadal złudzeniami. W Polonii gra wychowanek Barcelony,raczej kopie się po czole. |
O Jimenezie pisze też Telegazeta. Jakby ktoś chciał przeczytać, to na jedynce strona 205.
|
Cytat:
Jesteś hejterem i nic ci się nie podoba. Kulawik be, bo dał szansę Rado. Simeone be, bo cośtam. Jimenez też be. To może Mourinho :rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
I niby dlatego powinniśmy dawać ścigać sie tym maluchem niepełnosprawnym? Tu nie chodzi o samochód, tu chodzi o umiejętności kierowcy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdzie ja napisałem,że Kulawik jest be?tym bardziej gdzie poruszałem sprawę Rado?Wmawiasz mi coś czego nie powiedziałem. Nie masz argumentów to nic nie mów a nie zmyślaj. Widzę,że masz problemy z rozumieniem tekstu. Delikatnie jeszcze raz. Jimenez nie nadaje się do Wisły,bo nie ma kim tu grać. Najpierw trzeba kupić piłkarzy a dopiero później kogoś kto ich poprowadzi,ot choćby do zwycięstwa nad Karabachem:) Myśl logicznie. Murinho tez by tu nic nie zdziałał. Nie neguje Jimeneza,wręcz przeciwnie, ale on by tu nic nie zmienił. W balonie w Skotnikach Małeckiego ma dośrodkowywać uczyć? snyrting, widzisz na tym polega spór. Problem polega właśnie w maluchu a nie tylko w kierowcy. O kierowcy dobrym kierowcy można myśleć jak ma się dobry samochód,zaplecze,gdy będzie mógł on wycisnąć z tego samochodu wszystko co najlepsze. Wtedy to ma sens. Jimenez w Wiśle to wymówka dla innych. Bedzie dobrze, bo przyszedł mega trener i on nauczy grać Kowalskiego,Pawełka,Boguskiego itd. To jest takie czarowanie rzeczywistości. A póki co scautingu jak nie było tak nie ma. |
Cytat:
|
Cytat:
Mylisz się. Wisła zagrała z Barceloną Guardioli jeden dwumecz przegrany 1:4. |
Cytat:
Składu, który sytuuje nas obecnie na dnie futbolowego świata, nie da się poprawić bez wydawania pieniędzy na nowych, lepszych zawodników, na ulepszenie bazy i scoutingu, na rozbudowę struktur wewnątrzklubowych. Postępowanie tą drogą jest ścieżką do sukcesu, a nie katastrofy. Dlatego wszystkie profesjonalne kluby to robią. Oczywiście istnieje jakiś tam promil klubów, który niewłaściwie gospodarując pieniędzmi nawet i na tej ścieżce wpada w kłopoty, ale to nie sprawia, że nagle zaczyna istnieć inne rozwiązanie, a brak środków na transfery staje się autostradą do prosperity i braku bankructwa. Wisła i inne polskie kluby od lat funkcjonują bez budżetów transferowych i zapewnionych przez właścicieli środków na wzmocnienia – efekty widzimy. |
Cytat:
czemu Ci wszystko nie pasuje ?? Może łasisz się na stanowisko trenera Wisły bo z twoich wypowiedzi wynika że Ty wszystko wiesz Ty wszystko widziałeś i w ogóle jesteś nieomylny. |
Cytat:
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
Falmokirak, wszytko mi pasuje. Nie pasuje mi tylko to,że mówi się o podboju Europy podczas gdy nie posiadamy żadnych środków ku temu. Żądnych.Dysonans jest duży. Mnie zastanawia czemu niektórzy na porządku dziennym podchodzą do takich kuriozum, i nie widzą,że prowadzi to do kolejnych Karabachów. |
Cytat:
Czy trzeba jeszcze większego dowodu na to, że nasi piłkarze to banda leni? W trakcie sezonu to jest 7 kolejka, a nie po pierwszej. Oni z pewnością już chcieli by 2 tygodnie przerwy bo są zmęczeni sezonem. Brać trenera z zagranicy i niech da wycisk naszym skóro-kopaczom mylnie nazywanymi gwiazdami ligi. |
****a panowie zdecydujcie sie wreszcie. Chcecie trenera/pilkarza ktory bedzie mial nazwisko i wielkie umiejetnosci,, bedzie niewiele zarabial, bedzie mial 21(dla pilkarza)/40(dla trenera lat) a juz bedzie mial w swoim CV mistrzostwa w roznych ligach i z roznymi reprezentacjami.
Czy wy czasem myslicie co piszecie? Ten za drogi, tamten za zbyt mala kase przyszedl. Dobrze ze nie mowicie ze ktos ma zbyt krzywe dupsko zeby grac w Wisle. To forum mnie rozpierdala... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak przyjdzie nowy trener, to powinno się od razu powiedzieć, że kto przyjdzie popłakać, że ma za mocne treningi, to może zamknąć drzwi z drugiej strony. Obawiam się tylko, że piłkarzyki będą grać przeciwko trenerowi, co może być mylnie zinterpretowane przez Cupiała. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl