![]() |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Lqj-Evmf9GM |
Wczoraj Borek mowil, ze Ci przeciwnicy nie mieli nic wczesniej do czynienia z boksem...wiec trudno okreslic ich mianem bokserow.
Wolak pokazal, ze nie ma techniki, ani szybkosci, a w tej wadze jest to zabojcze. Przykro sie na to patrzylo, bo byla to deklasacja. Myslalem, ze jednak jest to lepszy bokser(wczesniej ogladalem jego 2 walki z ogorkami). |
Tak dla miłośników boksu - nie można przegapić :)
Cytat:
|
Cytat:
W ostatnią sobotę 30-letni Wolak przegrał rewanżowy pojedynek z Delvinem Rodriguezem i wygląda na to, że rywal wybił polskiemu bokserowi boks z głowy. “Z ciężkim sercem muszę ogłosić moje przejście na sportową emeryturę. Potrzeba serca, pasji i wielkich chęci, aby walczyć w ringu. Ja wiem kiedy powinienem powiedzieć dość. Postanowiłem zakończyć karierę" - napisał słynący z bardzo odważnego stylu walki pięściarz pochodzący z Dębicy. "Wszystko co mogłem pokazałem w ringu i niczego absolutnie nie żałuję. Mam zamiar pozostać aktywny i pomagać innym pięściarzom w budowaniu ich kariery sportowej. Mam wielką listę ludzi, którym chciałbym podziękować. Dziękuję teamowi, rodzinie i przyjaciołom oraz kibicom. Jestem wdzięczny za wielkie wsparcie jakie od was otrzymałem. Dziękuję także grupie Top Rank." - dodał "Wściekły Byk". "Pozostanę aktywny i będę trenował, tak jak robiłem to przez ostatnie 17 lat, ale będę jedynie pomagał w przygotowaniach innym pięściarzom z okolic Nowego Jorku. Lista osób, którym powinienem podziękować jest zbyt długa, ale wiecie kim jesteście. Dziękuję mojej drużynie, rodzinie, przyjaciołom i kibicom, którzy sprawili, że jestem lepszym mężem, człowiekiem, ojcem, synem i wojownikiem. Będę za to dozgonnie wdzięczny" - zakończył Wolak, który na zawodowym ringu wygrał 29 walk, jedną zremisował i dwie przegrał. Występujący w wadze junior średniej Polak jeszcze przed walkami z Rodriguezem (zakończonymi remisem i zdecydowaną porażką na punkty) był jednym z kandydatów do tytułu mistrza świata. Po nieudanych pojedynkach z pięściarzem z Dominikany droga po tytuł wydłużyła się, ale nikt się nie spodziewał, że "Wściekły Byk" całkowicie z niej zawróci. |
Mike Tyson,leganda boksu postanowił robic kariere na estradzie
http://www.youtube.com/watch?v=igrELxsGpyY |
http://www.dailymotion.com/video/xmy...ort#from=embed
Jakby ktoś miał problem czy Wach jest Wiślakiem |
O Wachu jeszcze
Cytat:
Cytat:
|
a ktoś wie czy Michalczewski się pojawia jeszcze na Wiśle?
|
|
18 lutego w hali Olympiahalle w Monachium Dereck Chisora skrzyżuje rękawice z mistrzem świata WBC wagi ciężkiej Witalijem Kliczko (43-2, 40 KO). Pyskaty Brytyjczyk zapowiada, że wyśle Witalija na emeryturę i skończy go przed 8 rundą. W swojej ostatniej walce Chisora kontrowersyjnie przegrał na punkty z dwumetrowym Robertem Heleniusem, bowiem przez większość pojedynku dominował nad rywalem, zadając mu serie ciosów.
Czy to wystarczy na Witalija ? Raczej nie, Witalij do perfekcji opanował walkę na dystans, skutecznie klując rywala lewym prostym, a gdy zajdzie potrzeba do akcji wkracza potężny prawy. Kliczko w całej karierze przegrał może 6 -7 rund na 240 stoczonych. Mój typ: Kliczko przez TKO w 10 rundzie. Jeśli Chisora urwie mu ze 2 rundy, to będzie sukces. Walka powinna być ciekawa, przynajmniej do pierwszego nokadaunu. Chisora nie ma nic do stracenia i nie będzie się bał pójść na wymiany. Po pierwszych dechach może mu się odechcieć wymian i rozpocznie się powolna egzekucja (katem będzie Witalij). Pokonać Witka może tylko pięściarz o podobnej posturze i masie, dobry technicznie i mocnym ciosem - czyli Władymir, ale do takiej walki nie dojdzie. Walka w sobotę, o 22:45 na Polsacie i Polsacie Sport. |
adamek to jakiś ....a żart ma się bić z typem który jest 68 w rankingach boxrec, komedia
|
|
Kuźwa mam nadzieje że Witek za takie coś rozłoży murzyna w pierwszej rundzie...
|
Witalij zapytany co sądzi o zachowaniu Chisory: Jutro dam mu odpowiedź :D
No cóż... RIP Chisora :-D |
Nie chce sobie wyobrażać, co by było gdyby Witalij miał charakter jak nasz Szpila ;)
|
Przecież to było ustawione... Dzisiaj cały boks jest skorumpowany. Jutrzejszej walki nie ma po co nawet oglądać, bo wynik jest znany. Pobawią się trochę w ringu i na dwie rundy przed końcem Kliczko go znokautuje.
Przepraszam za spoiler. |
Cytat:
|
Tak, właśnie tak myślę. A co, nie wolno? Komuna?
|
heh no dziki też pomyslal że czemu nie wolno :) zresztą nie tylko w tej kwestii chcesz mieć być oryginalny bedąc fanem zgody Legii :)
|
Cytat:
|
walka pewnie nie jest ustawiana ale show na ważeniu napewno, ma na celu podkręcanie atmosfery i zachęcić niezdecydowanych jeszcze do oglądania walki pozatym kogo by obchodziło jakieś tam ważenie ? a tu plask w ryj i odrazu wszystcy to oglądają dyskutują a to i walkę oglądną bo czarnuch sprzedał mu liścia wow ! czyli plan działa :)
|
musiało to być ustawione bo co to za bokser który daje się bić po twarzy, ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam, chyba bym czarnucha zatłukł...
|
musiało to być ustawione bo co to za bokser który daje się bić po twarzy, ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam, chyba bym czarnucha zatłukł...
|
Brytolscy bokserzy mają to do siebie, że są zaje*iście pewni siebie. Tylko zapomniał biedny Mudzin, że wychodzi do ringu nie z Heleniusem, a z Kliczką i taka prowokacja może skończyć się ciężkim obiciem. Podobnym z jakim spotkał się Shannon Briggs. W każdym razie myślę, że duma Kliczki jednak przewyższy chęć zarobku na reklamach i skończy się to między 4 a 6 rundą :)
|
szkoda tylko że wielki mistrz z gilowic nie walczy z tymi murzynkam,i briggs haye czy chisora a także każdy inny bokser z 10 światowej wybił by mu boks z głowy i to dosłownie
|
Skonczy sie pewnie tylko na slowach Chisory o KO a i tak Kliczko to wygra
|
Cytat:
Ludzkiej natury chyba nie znasz... Chciałbym, naprawdę żeby wreszcie ktoś Kliczkę z tronu zrzucił i bynajmniej nie dlatego, że go nie lubię, tylko po prostu czas na jakąś zmianę warty, ale to się nie stanie. A na pewno nie dziś i nie z udziałem tego czarnego szołmena. |
Cytat:
|
Cytat:
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie musi od razu kogoś obrażać, tylko dlatego, że uważa inaczej. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl