![]() |
Ja jestem baardzo zadowolony z wyniku Lecha.Zimny kubeł wody na ich głowki ostudzi zapały.A zwłaszcza Reksia.Co panie Reiss mistrz? W picipolo chyba.Przegrać z drużyną 3 bramkami co oddała 2 strzały na bramkę to jest sztuką.Co do Legi.Stres ich zjadł przecież to derby:rotfl:A tak na poważnie to spodziewałem się po was dużo więcej.Ja się zastanawiam co wciąż Giza robi w Legi, no ale to pytanie do Pana Urbana.Ogólnie to wyniki wymarzone.Stawiałem raczej na wygrane gospodarzy.Zobaczymy co jutro pokaże Wisełka
|
Kluby kupują grajków za kilkaset tys. E i się grzeją. Można sie nieźle ubawić z tych wszytkich mocarstowych ambicji. Ten na miszcza, tamten na miszcza, a jak przychodzi co do czego to lepiej nie mówić. Polonia zagrała dzisiaj swoje, a L... no coż. Urban sprowadził kilku grajków za kilkaset ty. E i okazało się, że to zwykli ligowcy. Teraz płaci za to frycowe.
|
Nie chce mi się pisać o naszym meczu bo nóz się w kieszeni otwiera. Przegrać z Bełchatowem ten mecz to jest mistrzostwo świata, więc jedego miszcza już mamy ;)
Na osłode pozostaje to http://pl.youtube.com/watch?v=RQHy5WpFgos ;) |
Cytat:
No to muszą być zajebiste przekłamania na łączach C+. Czy Ty myślisz, że tu nikt nie oglądał tego meczu, czy poprostu masz taką naturę, że lubisz bezczelnie kłamać prosto w oczy?! Przecież Wasz doping to tylko i wyłącznie wrzuty na KSP i zgody. Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że jak Legia jedzie z antydopingiem na dwie strony, to jest ok, ale jak robi to ktoś inny, to jest to pokaz kompleksów itp. Chodzi mi tylko o to, żebyś nie kłamał, bo pisząc takie bzdury obrażasz nas wszystkich. |
Mam pytanie do kolegów z Warszawy: skąd bierze się tak duże poparcie dla Urbana ze strony kibiców Legii?
|
Cytat:
"Jesteś z Grodziska, mówię ci, zawsze stąd byłaś skończ już wreszcie śnić, nie jesteś z Warszawy mówię ci, jesteś z Grodziska..." |
Cytat:
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w Wiśle to trener byłby mieszany z błotem przy każdej możliwej okazji, a kibice Legii na pracę Urbana patrzą zaskakująco optymistycznie. |
Cytat:
Cytat:
Przyjdzie moment na ocenianie, juz mysle po tym sezonie i wtedy zobaczymy. Zeszły sezon sie wstrzymałem bo mielismy kilku do grania teraz jest lepiej i zobaczymy... Napewno w czerwcu 2009 litosci nie bedzie. |
Fak..
Spójrzcie na statystyki..GKS dwa celne strzały na bramkę, trzy gole. Dawno mnie żaden mecz tak nie wkurzył jak dzisiejszy. Bełchatów to mizeria, a my tejże mizerii daliśmy się frajersko ograć i to u siebie. Przegraliśmy mecz, w którym po pierwszych 45 minutach powinniśmy prowadzić co najmniej 3:0. Znów obrona dała ciała..o ile środkowi w miarę ok, to Henriquez i po części Kotorowski zawalili mecz. Ale spokojnie, jeszcze bym nas nie skreślał..tylko grajmy wreszcie ustawieniem z lewym pomocnikiem!! Generalnie.. ..trafił mnie dziś szlag na Bułgarskiej :( |
Jakbym miał oceniać dwóch naszych rywali po tych pierwszych meczach... To moim zdaniem korzystniej wypadł Lech. Dostrzegam u niego jednak pewien poważny mankament, który nie zmienił się nic mimo przyjścia Arboledy. Dziurawa obrona i równie niepewny bramkarz. Może Pawełek nie jest pewny ale to co czasami wyprawia Kotorowski woła o pomstę do nieba. Ciężko myśleć o mistrzostwie, kiedy zdobywa się w meczu u siebie 2 bramki a mimo to przegrywa, ale rozumiem że to pierwszy mecz i jeszcze wszystko przed nimi.
Legia niczym mnie nie zachwyciła. Korzystniej wypadła Polonia-Dyskobolia... Przynajmniej w moich oczach... Przyznam nie widziałem końcówki meczu, ale myślę że te 60-70 minut mi wystarczy, żeby powiedzieć, że nie czuje się zaskoczony in plus postawą Legii. |
Cytat:
To jak to jest?Dalej idziecie na "miszcza" czy już pofolgowaliście? |
to dopiero jeden mecz :-)
były takie druzyny co w pierwszy wygrywały po 4-0 a na koniec... spadały :) Lech ma jeszcze 29 kolejek przed sobą na razie są krok do tyłu |
Przekłuty balonik napompowany najczęściej przez pismaków lub niektórych za dużo chlapiących grajków nie boli ani, ani. Tym bardziej, że (na razie przynajmniej) nie nas dotyczy.
Ale mówić o pęknięciu to trochę za szybko. 4-5 kolejek trzeba, by coś było widać. Drużynę tworzą i cementują mecze, szczególnie te o wysoką stawkę. A i Lech i Legia mają dalsze eliminacje UEFA przed sobą, będzie się czas rozkręcić. Oprócz nich już się dobrze pokazały Polonia W. i Bełchatów a to dopiero początek kolejki. Ciekawy sezon się szykuje, oprócz wymienionych jeszcze jest parę drużyn, które też coś będą dla siebie ugrać. Najważniejszy jest teraz mecz z Bytomiem, chciałbym zobaczyć potwierdzenie tego co pokazał mecz z Beitarem: na każdą pozycję jest ktoś wartościowy w zastępstwie. Jeśli to się potwierdzi, to niech inni się martwią . Wtedy Skorża będzie miał kompletne elementy puzzle'a a układanie takich łamigłówek to mu nawet nieźle wychodzi. A ja sobie (choćby przez najbliższych parę dni) o niespodziance z Barcą pomarzę :). |
Cytat:
Nie brzydzisz się rozmawiania z milicjantami, bo tak przecież na Waszym forum nas nazywacie?? Ogólnie to życzę Wam jak najgorzej i jak najwięcej takich meczy, to nie kompleks ja Was po prostu nie lubię i nie mam za co lubić, jedynie cieszy mnie, że temu wielkiemu Lechowi utarła nosa nie wielka firma, z wielkiego miasta tylko chłopaki z małego Bełchatowa, a Reiss następnym razem niech się ugryzie w język, bo jedynie zrobił z siebie główną atrakcję szyderstw w tej kolejce. Mam nadzieje, że jeszcze nie raz Waszych grajków i Was ktoś nauczy pokory. PS: A może napiszę niepopularne zdanie, ale w derbach Warszawy chciałbym mimo wszystko by zawsze wygrywała Legia a nie pewni kompleksiarze z Kamiennej, bo Legia to firma, a nie dziwni fani kumający si.ę z Antifą i innymi lewackimi ścierwami za przeproszeniem. |
Jeszcze meczu nie zdążyliśmy rozegrać, a Amica już oglada nasze plecy...cóź za przewrotność...:rotfl:
|
Pierwsze nakłucie balonu z napisem Amica i już słychać tssssssssssssssssss. Pisałem, że Majster Smuda i jego pomocnicy dostarczą nam dużo radości w tym sezonie, ale nie spodziewałem się że tak szybko :).
Tak czy tak mozemy już powoli zrobić zrzutkę na "Mały Majsterkowicz" i po sezonie wysłać go do Poznania. Niech się chłopaki pobawią :). A na najbliższym meczu z "majstrami" wywiesić na płocie budowy (sektor C) ofertę pracy dla : "Majstra i jego pomocników". Tam mogą wreszcie osiągnąć swój cel :) |
Spokojnie Panowie ,to dopiero pierwsza kolejka (już co poniektórzy się napinają ,a przypominam ,że my jeszcze meczu nie rozegraliśmy), więc mówienie, że zarówno Legia jak i Lech nic w tym sezonie nie wskórają jest dla mnie troszeczkę śmieszne.Oczywiście i ja (urodzony pesymista :D ) nie wyobrażam sobie innego zakończenia sezon jak zdobycie mistrzostwa przez Wisłę , ale raczej wywalczymy je po walce (a nie tak jak w poprzednim sezonie)- aczkolwiek jeżeli miała by być powtórka z ubiegłego sezony to rady będę jak mało kto :D .
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Bramka Lewandowskiego ładna, jestem ciekaw co myślał przed strzałem :P Co do wyniku meczu i przegranej Lecha jestem zaskoczony że u siebie z Botem 2:3. Widziałem Lecha w mecz pucharu uefa i grali ładną piłkę ale co z tego że obrona dalej rozdaje prezenty :D
|
Obiektywnie: był karny na Radovicu w 90 minucie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciężko powiedzieć , bo jeżeli polonista go zaczepił to naprawdę jakimś czubkiem czubka i dosyć lekko . Natomiast Radovic jak to ma w zwyczaju zrobił lot orła .
Cytat:
|
Obiektywnie: nie było.
Sam Radovic miał w 77 minucie bodajże wymarzoną sytuację do strzelenia gola... raz w nogi Gliwy , dwa w boczną siatkę... Niezły z niego grajek jak na naszą ligę, ale zamiast symulować niech najpierw strzela z 5 metrów do bramki zamiast w bramkarza... |
Ja tam widziałem ładną jaskółke w wykonaniu Radovicia. Po mojemu nie było. Ale jemu ciężko będzie w tym sezonie wywalczyć karnego, a nawet wolne. Wszyscy sędziowie są na niego uczuleni. On jest mistrzem gryzienia trawy bez styku z rywalem.
Co do bramki Lewandowskiego. No fakt ładnie to wyglądało ale teraz w erze Jogi Bonito 12 latki strzelają takie bramki. Co nie zmienia faktu, że bramka była ładna :-p |
Obiektywnie to Radovicz jest nie reformowalny, przecież jego każdy kontakt z piłką kończy się wywrotką, dla mnie nie było karnego ale nawet jak by był to nie dziwcie się koledzy z Warszawy że sędziowie nie będą gwizdać ...
|
Radovica nie cierpie. Jak mozna tak zalosnie w prawie kazdej akcji wymuszac faul ??
Co do dzisiejszych meczow ciekaw jestem jak zagra Ara pod wodza Michniewicza :> |
Cytat:
dziękuje. W epoce drewninej polskiej piłki, takie bramki robią wrażenia. Olać to że to znienawidzony Lech, liczy się dobro polskiej piłki nożnej i jej myśli szkoleniowej czyż nie :> :lol: Fajną drużyne mają, dobrze że ze Smuda! |
Wie ktoś, dlaczego Legioniści mają na koszulkach napisy inną czcionką niż pozostałe kluby Ekstraklasy?
:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl