![]() |
Znacie tego gościa z Freaks of cocks, nie? Czy możliwe są takie obfite wytryski, czy to tylko jakaś ściema ze szlaufikiem i jogurtem? :)
|
Cytat:
Cytując Mietka, ze 'śmiesznych zdjęć i filmów...' Cytat:
:lol: |
DLaczego kibice Zaglebia Walbrzych to Thoreziacy co to znaczy ??
|
Cytat:
|
Wiecie może ile kosztowałaby wysyłka dwóch płyt muzycznych z USA? Przeglądałem ceny poszukiwanych przeze mnie płytek na polskich stronach a potem trafiłem na amazon.com i... szok. W Polsce cena tych płyt to około 120 zł +wysyłka a tam 32 dolce . Czyli nieco ponad 6 dyszek. I naszła mnie taka abstrakcyjna myśl czy może nie kupić... ale nie mam zielonego pojęcia ile może kosztować przesyłka, jakieś cła sra... itp. Ktoś z was wie?
|
Da sięjakoś ustawić domyślnie starą wersję Gmaila? Ta nowa mi się nie podoba i chodzi wolniej. Niby da siekliknąć Stara wersja ale co zalogowanie trzeba to robić, nie widzę gdzies opcji, żeby to było na stałe
|
Mógłby ktoś zapodać jakiś link do filmiku z naszym dopingiem w którym wyraźnie i głośno śpiewane jest: Gdzie twoje berło, berło i korona...
A dokładniej potrzebuje lepszego nagrania od tych: http://youtube.com/results?search_qu...rch_type=&aq=f |
mam takie pytanie. Jak włączam np winama żeby obejrzeć film i próbuje otworzyć napisy komp sam sie wyłancza. Pokazuje mi sie jakiś napis na niebieskim tle że komputer został wyłączony z powodów bezpieczeństwa itp...
Media Player jak sie go wyłączy to dzieje sie to samo. O co chodzi? już nieraz mi sie tak działo i to zawsze rzy otwarzaczach. teraz nie da sie nic oglądnąć. |
Cytat:
a tu masz to -gdzie Twoje berlo z Ostrowca :P http://www.youtube.com/watch?v=vNbnlFUo1sQ&NR=1 |
Moim zdaniem.. Format i będzie git:)
|
Cytat:
A tak na przyszłość polecam Moyea FLV Dowloader. Menadżer ściągania FLV z wbudowaną przeglądarką, tylko nie wiem czy jest po Polsku. |
skad mozna sciagnac derby stulecia i te derby z 2005 ??
|
Jak na Wiślacki płot to uszyć.. Bytovia
Majac 13lat proponuje najpierw zebys sobie zaslony do okien zamowil albo cos w tym stylu, o 'plot' sie nie martw ;) |
tylko najpierw sie skontaktuj z właściwymi osobami na Wiśle ew.na osiedlu
|
Cytat:
Swojego czasu był temat mający poprawić właśnie pod tym względem atmosferę na Reymonta tyle że dotyczył on osób które samodzielnie produkowały flagi/transparenty. Gdybym chciał złożyć zamówienie na uszycie flagi o wymiarach 1m x 1m które bazowałoby na takim projekcie to ile mniej lub więcej mogłoby to mnie kosztować ? proszę o wyrozumiałość |
wystarczy żebyś miał 1 wyjazd do Ostrowca i byłbyś na tyle kumaty że darowałbyś sobie robienie flagi
|
Do jakich klubow piłkarskich warto wysyłać listy o gadżety?
|
Cytat:
|
Kiedyś był stosowny temat o sportowych gadżetach. Wiem, że na polskim forum Juventusu (juvepoland?) jest masa stron właśnie o pamiątkach sportowych. Swojego czasu też wysyłałem... Za późna godizna żebym wyciągał karton i patrzył od jakich zagranicznych dostałem, ale pamiętam, że z polskich odpisał Lech Poznań i GKS Katowice. Wszystko oczywiście po mailu, a nie po zwykłym liście.
|
Naprawdę warto zajrzeć na forum Juvepoland. Kiedyś wysyłałem, bardzo często odpowiadało Middlesbrough, Arsenal chce zwyczajne listy, a nie maile. Warto także napisać do... NY Giants, poważnie:)
|
Wysyłał ktoś do ManU ?
|
Jakim transportem w ubiegłych latach jeździło się do Wodzisławia ? Kolej wchodziła w grę czy busy i na własną rękę ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Co znaczy słówko "zalohu" po słowacku? I jeszcze takie zdanie: "Ak máte záujem ozvite sa." |
Dlaczego nie można wysłać maila do tych klubów NIE przez outlooka ?
Wysylam przez o2 i mam zwroty |
Mm pytanie ma ktoś archiwalne zdjęcia ze stanu wojennego jak i z wszelkich walk z milicją w Nowej Hucie.
Jak ktoś posiada i by się podzielił byłbym wdzięczny :) |
http://czytelnia.pwn.pl/pwdp/zdjecia/nowa_huta.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1406/...38f98c.jpg?v=0 http://farm2.static.flickr.com/1002/...af4248.jpg?v=0 skanera nie mam ale zrobie pozniej zdjecia zdjeciom z ksiazki o NH |
Mam dosyć ważne pytanie do osób zorientowanych. Chodzi o wyjazd do Chorwacji, czy prawdą jest, że nie można wwozić ze sobą jedzenia ( no wiadomo prowiant na dłużej niż podróż ), bo doszły mnie słuchy tylko nie wiem czy to prawda, że wolno zabrać ze sobą tylko tyle co na podróż.
Dwa i trzy lata temu nie było problemów z jedzeniem ale teraz wolę się upewnić, może był ktoś w tym roku już w Chorwacji albo jest na bieżąco w tej dziedzinie. :-) Za wszelkie odpowiedzi, Bóg zapłać od Paulinów. :-D |
Wojtek_Lok:
Cytat:
Cytat:
To już nawet zapytać nie można do ch... Ok, dzięki za odpowiedź dużo mi ona pomogła. A następnym razem jeśli nie umiesz danej osobie odpowiedzieć rzeczowo na pytanie to wszelkie dygresje zachowaj dla siebie. bez odbioru |
MAm strone internetową ze zdjęciami, chce zdjęcia ściągnać na kompa. Przez "prawy przycisk myszy, zapisz jako itd " się nie da. Są jakieś inne sposoby bądź to jakiś program do ściągania takich zdjęć ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl