![]() |
Cytat:
PS. Oni nie zieja nienawiscia, poprostu nabijaja sie z polskiego kleru(i ludzi w nich zapatrzonych), ktory nie ma nic wspolnego z tym co jest w "Pismie Swietym" i ktorego pierwszorzednym celem jest kasa, kasa i kasa. |
Cytat:
|
Cytat:
Czlowieku to jest indywidualna sprawa, i nic mi Tobie i komu kolwiek do tego co sobie ktos wytatuluje lub jak wyraza swoje uczuca, czy poglady religijne. Przepraszam a od kiedy to pijanstwo czy obelga jest grzechem ciezkim i jaki to ma wplyw na czyjes poglady religijne, a po zatym co ma piernik do wiatraka. Wystarczy w niedziele w kosciele popatrzec jak ludzie zachowuja sie w kosciele, jeden spi, drugi w nosie grzebie inny ma szeroko gleboko w dupie coo sie dzieje w kosciele, kolejni gadaja jak bylo na dyskotece dzien wczesniej( ile lasek zaliczyli lub ile wypili) a potem ida do komuni bo matka patrzy i trzeba isc ot wiara Ogladnij sobie MIAMI INK na Discovery to moze zrozumiesz sens posiadania tatuazu i dlaczego ludzie sobie robia tatuaze- z jakich powodow |
Fascynujące, że najwięcej do powiedzenia na temat Kościoła zwykle mają ludzie z nim niezwiązani :P Kolega FredzIo - już kończ waść...
Koniec OT. |
Cytat:
|
http://www.wislakrakow.com/forum/ima...itor/color.gifNie chce rozwijac tu dyskusji o religii, ale zarówno nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu(pijanstwo), jak i mowienie falszywego swiadectwa przeciw blizniemu(obelga) to powazne wykroczenia na tle religijnym. Ma to tyle od pogladow religijnych, ze jesli ktos nalezy do kosciola katolickiego i robi w/w rzeczy to jest w tym niekonsekwentny i nieszczery, czyli nieprawdziwy. Tyle.
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jedno jest pewne - taka dziara do czegos zobowiazuje i mam nadzieje ze Patryk zdaje sobie z tego sprawe. |
Cytat:
I tu kolego drogi jestes w bledzie, bo np mog sobie zrobic z jakiegos powodu. Smierc kogos bliskiego, przezyty wypadek i tak dziekuja za uratowanie zycia mozliwosci jest wiele. Nie sadze zeby Malecki musial sobie robic tatuaz zeby sie wyroznic w tle lub na imprezie i bez tego jest rozpoznywalny. Ja Ci dalej polecam ogladnij pare odcinkow tego programu to zobaczysz o co mi chodzi. |
Cytat:
Cytat:
Napiszę to co 1q2, mam nadzieję,że Patryk nie wytatuował sobie JP2,tylko,żeby się popisać,ale jednak coś dla niego to znaczy. Jeśli nie,trudno jego sprawa. |
Ok. Nie znam powodów zrobienia tego tatuażu, dlatego zostawiam juz ten temat.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie żebym jakieś "wycieczki" do naszego Canizaresa robił , bo dobre chłopisko , charakterny ale umiejętności to ma co najwyżej na Wodzisław, a nasz Krk jest deczko większy, może talent Mario ma , ambicję na pewno też , ale "widzę to co widzę", a widzę mierność , co najwyżej przeciętność i żadne "faki" ani schlebianie kibicom z "D" tego nie zmienią.
Wisełka nie ma czasu czekać na Twoją "rundę życia" a Ty Pawełku nas zawodzisz.! W profesjonalnym klubie słaby bramkarz siedzi na ławce . |
Co Brożek ma wydziarane na łapie?
|
Cytat:
|
Masakra jak się to czyta, niech sobie chłopaki dziarają co chcą, farbują włosy malują paznokcie, kolczykują się mam to w głębokim poważaniu.
Ważne jak grają i czy prowadzą się jak na sportowca przystało. A to czy Patryk wydziara sobie papieża, lucyfera, Che Guevare, Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina czy Ben Ladena to jego prywatna sprawa. |
Cytat:
Taka dziara zobowiązuje do ... odświeżania kolorów co jakiś czas. I tyle. Brożkowi też chcecie sprawdzać czy "chwilą żyje" ?? :lol:. Chciał sobie taki portret zrobić to zrobił i ani mu to imprez nie zabrania ani nie zobowiązuje do lepszej gry czy nie faulowania na boisku. Estetyka zobowiązuje o dbanie o obrazek i tyle. Cytat:
Pozostaje liczyć, że w końcu będziemy mieli bramkarza jakiegoś w końcu. |
Adam Piekutowski też był mistrzem treningów..może by go sprowadzić...rywalizacja w naszej bramce na pewno by wzrosła...na treningach :P
Wracając do tematu; wczorajsza interwencja Pawełka utwierdziła mnie w przykrym przekonaniu, że już nic dobrego dla Wisły z niego nie będzie. Zgodzę się z przedmówcami; czy będzie go trenował Kazimierski, Dawidziuk czy ktokowiek inny - Pawełek powyżej prezentowanego pułapu grać już nie będzie. |
jak miło poczytać sobie swoje wlasne posty sprzed roku czy dwóch kiedy jako jeden z niewielu wykazywałem, że wbrew obiegowej opinii, Mariusz nie jest bramkarzem na Wisłę. Marna satysfakcja, bo wolałbym się mylić...i żeby Wisła miała dobrego zawodnika na tej pozycji
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=23079 |
jerry.lii.lewis - alez ja mu nie zabraniam ani imprez ani ostrej gry,ani rzucania miechem na boisku, tym bardziej nie nakazuje chodzenia do kosciola ,czy modlitwy przed kazdym meczem:>
|
Chłopaki się jeden po drugim poudławiają ośmiornicami jak ich będziecie tak oplotkowywać jak baby na kleparzu...:)
|
Cytat:
W pewnym sensie miales racje ale ja nie do konca uwazam Pawełka za slabego bramkarza tylko za bramkarza ktoremy brakuje konkurencji i porzadnego trenera. Co nie znaczy oczywscie ze uwazam go wybitnego bramkarza bo tak oczywscie nie jest, bledy mu sie zdazaja i nie m oco tego ukrwac ale czasami pokazuje ze potrafi bronic tylko "czegos" mu brakuje. Pozdrawiam |
wiesz, akurat nie chciałem nikogo do tablicy wywoływać, ale miło, że się odezwałeś. Powtórzę tylko, że żałuję, iż się nie pomyliłem. Z drugiej strony masz racje, jak i wielu innych kibiców twierdzących, że Mariuszowi brakuje i tego "czegoś" i dobrego trenera i konkurencji.
Najśmieszniejsze, że widzą to kibice, a nie widzi sztab szkoleniowy No chyba, że się cos kibicom w głowach roi... |
Koncentracji to brakuje Borucowi, ktory przez ostatnie miesiace gra jeszcze gorzej niz Pawelek.Mariusz nigdy nie nalezal do dobrej klasy bramkarzy.Mial lepsze okresy ale nawet wtedy bylo u niego widac duza nerwowosc, co teraz osiagnelo apogeum.
I niestety problemow z psychika nie jest latwo pokonac i to m.innymi odroznia dobrego zawodnika od przecietnego , jesli dodamy do tego jeszcze widoczne golym okiem braki techniczne na ktorych korekte tez jest juz chyba za pozno to mamy caly obraz naszego bramakrza - nie tak slabego jak moze sie teraz wydawac ale na pewno za slabego jak na mistrza Polski, z aspiracjami na obrone tytulu. A ze jestesmy skazani na Mariusza, to wypada sobie tylko zyczyc by wyszedl choc troche z tego dolka, no i zeby reszta zespolu grala tak, by nawet jego bledy nie mialy wplywu na wynik - a to w teorii jest mozliwe. |
Cytat:
Dobre, dobre. Przynajmniej od razu wiadomo, że nie wiesz o czym piszesz. Nie będę drążył tematu, ale my się nie ukrywamy, a przynajmniej nie powinniśmy. Wiem, że to boli wszelakiego rodzaju "humanistów", kłóci się z wizją "multi - kulti", ale cóż trudno. Ten zarzut możesz chyba skreślić z listy. Ja wiem, że temat ma w podtytule "plotki", ale ma też na końcu emotikonkę. Bardzo bym prosił o nie wrzucanie tutaj pomówień w stylu zacytowanego kolegi, wszelkie próby przerobienia tego tematu na wiślackiego "pudelka" będą kończyły szybko i gwałtownie. Chyba warto trzymać jakiś poziom, prawda? Rozumiem, jeżeli ktoś coś widział i chce się tym podzielić - byle z umiarem - ale relacje "kolegi znajomego" to już jest poziom bruku. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: już dwie osoby... and counting ;] A z Patrykiem, pamiętam że on w jakimś wywiadzie mówił, że przez pewien okres ostro imprezował (chyba), ale teraz już z tym skończył, i wspomniany tatuaż jest tej przemiany symbolem. Zresztą widać to też na boisku. |
Cytat:
Dziesięć znaków. |
A ci, którzy się natknęli na Dawidowskie w kasynie, to pewnie go szukali ? ::rotfl:
Oczywiście to taki żart, ale każdy ma jakieś tam słabości. Gdyby Tomek dobrze grał( w piłkę :) ), to pewnie nikt by się nie zająknął o jego hobby. |
i ja
10 znaków |
Cytat:
|
hmm Łobo i szansa.
Nie wiem czy na etapie ciezkiej walki o mistrzostwo, dawanie "szansy" to jest dobry moment. I czy Łobo ma dostać szanse? Szanse to moze dostac Dawidowski, Gołos, Mączyński etc. Łobo po prostu gra swoje, kupilismy go jak mial sezon zycia i lepiej grac nie będzie. Obawiam sie że mamy kolejnego Marka Zieńczuka (z całym szacunkiem za poprzedni sezon). I nie będzie juz przebłysków. Raczej średniość. Obym sie mylił |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl