![]() |
Takie pytanie z innej beczki, mając karnet na E jest jakiś sposób wbicia na D ?
|
Cytat:
Tak , kupić bilet :-P |
Chce kupić bilety na derby znajomym z Wrocka. Nie mają kart chipowych. Czy w momencie zakupu biletu będę musiał podać ich dane osobowe np. nr PESEL?
|
Jak będą Cie o to prosić przy kasie to podasz byle jaki...byle by jakiś w miarę prawdziwy się wydawał;p
I tyle ;) |
Cytat:
dwa wyjścia: powiedz ze kupujesz dla kolegow albo bujda ze dla kazka kowala itd z peselem:) |
Cytat:
|
Spokój, cisza.. po bilety!
|
byłem dziś po 16. kupowałem bilet dla znajomego bo sam mam karnecik ;-).... cisza..... sam jeden w wislackim świecie byłem.... biletów pełno na każdy sektor..... hmmm.... czyżby frekwencja miała nie dopisać?
|
Miejmy nadzieje że ludzie przestraszyli się poniedziałkowych kolejek(których jak mówisz nie było) i pójda w inne dni :D
|
Jak kompletu nie będzie to wstyd straszny. Wiem że na Pasach to nawet na derbach 5 tys widzów to super rezultat, ale nas się przecież nie mierzy tą miarą ;)
Tak więc do kas Panie i Panowie! |
kolejka była ale tylko rano. 20 minut przed 11 i 15 minut po otwarciu kas. Oby nie było wstydu!
|
Miejmy nadzieje że nie bedzie ...
|
Spokojnie , jestem przekonany że bilety wszystkie zostaną sprzedane , sprzedaż trwa 6 dni a nie jeden dzień :)więc jeszcze jest czasu a czasu
|
Cytat:
|
Boże ludzie opanujecie się mój kolega kupował 7 i co? HURAAA
|
Cytat:
|
Hmmm dziwne mój kolega kupił dziś bilety na D w okienku technicznym i powiedzieli mu że ma szczęście bo kupił ostatnie... Chyba, że zostało jeszcze tak dużo w WŚ....?
|
podobno juz nie ma na D biletów prawda to?
|
nie prawda..przed godziną na bank bilety na D dalej w sprzedaży..
|
po bilety! jest ich pełno!
|
Nieźle żeby podczas drugie dnia sprzedaży było jeszcze pełno biletów i to na wszystkie sektory:/ Przecież to mecz derbowy !!!!! Zawsze podczas pierwszego dnia sprzedaży wszystko schodziło - jak była jeszcze C a tu nawet 15 tys nie bedzie:/ Mam nadzieje ze do konca wszystko pojdzie bo wstyd bedzie żeby w niedziele nie bylo kompletu
|
Skoro na ligę przychodzi średnio po 12000 to nie ma szans żeby nie było kompletu a przynajmniej nie będzie narzekania że nie udało się kupić biletu bo kto chciał mógł to zrobić
|
Cytat:
|
^^ i bilety po pół bani...
|
Cytat:
A teraz kurde bilet bez problemu można kupić - to co że za 40-50zł - derby i Legia są tego warte. Ceny jak zawsze. Mam nadzieje że do końca sprzedaży się wszystko rozejdzie i 22 marca o 17.00 będzie pełen stadion z zajebstym fanatycznym dopingiem na całego przez 90 minut!!! |
Cytat:
|
czyli zostało jeszcze 5 tys biletów...i raczej nie uda się ich wszystkich sprzedać.. ;/
|
Cytat:
|
1800+ 2x1600= 1800 +3200=5000 :)
|
Bo na AiB nie było karnetów to też jest jakaś tam przyczyna tego...nie panikować D będzie pełne...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl