![]() |
Aaa ... nie miej do niej pretensji :) no wiesz ... nie wszyscy zastanawiaja sie po 30 min nad kursem 1.90 :lol: chociaz ja nawet czasami i dluzej obmyslam :)
Pozdrawiam |
Zastanawiam się, czy dobrze zrobiłem stawiając na to Vitesse. Niby pewniak, ale śmierdzi mi tu jakąś niespodzianką... Oprócz tego zagrałem jeszcze 2 mecze z drugiej ligi żabojadzkiej Boulogne i Angers.
|
Roda ostatni raz zremisowala na wyjezdzie 13.12 po czym nastepuje u nich wyjazdowa zaglada ale tez nie podchodzilem zbyt pewnie do tego ale postawlem i wygrana bedzie cos w okolicach 1:0 :) ... takie OT spekulacje ;)
Angers pewniejszy mecz a po lepszym kursie |
dzisiaj derby Schalke-Dortmund ale bedzie mecz :D
|
Angers dziś ok do grania bo w Vannes nie zagra 11 zawodników w tym bramkarz i cała defensywa oraz napastnik (6 graczy podstawowego składu) i 5 rezerwowych. Co do Vitesse.. h2h pokazuje że nie wygodnie sie gra Vitesse z Rodą. Poza tym dziś wszyscy stawiają na Vitesse Arnhem więc ja sobie odpuszcze... Oly, Sampa, Fiora. Masówkom mówimy stop :)
|
PrawdziwośćDlaGry : skad masz takie dokladne info o 2 lidze :> bo ja mam same stronki z opisami do 1 lig
Mozesz zarzucic ?? |
PrawdziwośćDlaGry : Możesz podać stronkę z brakiem zawodników,kontuzjami itd?
|
1 kupon:
Real M - Liverpool X Newcastle - Everton X Inter - Man Utd X stawka: 5 zł do wygrania 133.90 2 kupon Aston Villa - Chelsea 2 Le Havre - Auxerre 2 Aberdeen - Dundee Utd 1 Bologna - Inter 2 Wolfsburg - Hertha 2 stawka: 5 zł do wygrania: 312 zł 3 kupon: Arsenal - Roma 1 Chelsea - Juventus 1 Lyon - Barcelona 2 Atl. Madryt - Porto 1 Villareal - Panathinaikos 1 stawka: 5zł do wygrania : 90 zł 4 kupon: Liverpool - Man City 1 Man Utd - Blackburn 1 Real - Betis 1 Ferreira- Porto 2 Arsenal - Sunderland 1 Barca- Espanyol 1 Villareal - Gijon 1 Marsylia - Le mans 1 stawka: 5zł do wygrania : 90 zł Jak myślicie ?? Mozna cos wygrac z tego??:) |
w związku z prośbami na PW i tutaj podaję źródło :)
http://vocfoot.com/index.php?option=...=358&Itemid=35 <-- tu znajdziecie kadrę powołaną na mecz http://www.frenchleague.com/club/eff...fil_fff=547500 a tu rzut okiem na statystyki poszczególnych graczy pisałem już kiedyś post, w którym mówiłem że bukmacherka to również umiejętność szukania informacji o kontuzjach, ubytkach itd ;) pozdrawiam :) edit: Angers - Vannes. w 1 linku tam pisze jaki to mecz :P edit2: na 1 oczywiście. swoją drogą polecam wam buka Pinnacle Sports http://www.pinnaclesports.com/ duuuużo wyższe kursy od innych buków.Nie ma niestety interfejsu polskiego. |
pawdziwoscdlagry :
a co to za mecz typujesz??? |
Cytat:
No właśnie pewnie przez to mam te wątpliwości :/ |
A ja teraz nie mogę przezałowac że nie obstawiłem meczu Bełchatów-Legia.
Miałem postawic na dokładny wynik że będzie 1-1 było i teraz nie moge przeżałować!!:evil: No ale trudno nastepnym razem zaryzykuje! |
Cytat:
Mam nadzieje że ktoś skorzystał :-p:> |
Mozecie mi podac wynik hokeja TuTo-SaPko...? bo za cholerę nie mogę nigdzie znaleźc a na 100% był dzis...Pomocy plis...z góry THX
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.livesports.pl/hokej/ MISTA92...... no to już jest szczyt wszystkiego :)
Nie wiem jak to możliwe, że Angers przegrywa z tak osłabionym Vannes. Kolejny dowód że piłkę nożną najlepiej się ogląda i to do tego na R22.... to jest jednak sport którego nie powinno się typować :) Vitesse jednak wygrywa ładnie, czyli bez wałka. Swoją drogą wiedziałem że Francja ma dobre szkółki piłkarskie ale żeby nawet te drugoligowe zespoły... Szlag człowieka może trafić na tą piłkę. |
Ituano SP - Mogi Mirim SP 1
Ponte Preta SP - Bragantino SP 1 Sao Caetano SP - Noroeste SP 1 Santos SP - Botafogo SP 1 Kurs : 4,34 |
Czy przy wygranym kuponie....Mogę odebrac gdzie indziej pieniądze czy tylko w miejscu którym go pusciłem.....? Prosze o pomoc....plis Thx
|
Cytat:
|
sts, to tylko w punkcie gdzie nadano.
a toto-mix to tam gdzie jest punkt toto-mix. np jeżeli zakład zawarłeś na starowiślnej, możesz wygrana odebrać koło r.kocmyrzowskiego. :) |
Witam :)
Darlington - Grimsby 1 1.60 Toulouse - Valenciennes 1 1.72 Pacy Eure - Libourne 1 1.70 kurs: 4.68 Manch.Utd. - Blackburn 1 1.27 Villarreal - Gijon 1 1.60 Vallecano - Sevilla Atl. 1 1.40 Bologna - Inter 2 1.75 kurs: 4.98 |
Co o tym sądzicie?
1 Kupon - weszło AS Nancy Lorraine - Olympique Lyonnais 2 FC Bologna - Inter Mailand 2 AS Roma - AC Siena 1 6,29 2 Kupon FC Bayern München - 1. FC Köln 1 Manchester United - Blackburn Rovers 1 SC Heerenveen - Willem II Tilburg 1 2,03 3 Kupon Grenoble Foot 38 - Paris Saint Germain 2 Real Madrid - Betis Sevilla 1 RC Celta de Vigo - SD Eibar 1 Heracles Almelo - AZ Alkmaar 2 7,25 |
Witam
Pierwszy kupon powinien wejsc |
drugi nie wejdzie bo bayern sobie pogwizdał
|
Szczerze to nie sądziłem,że te 'pewniaczki' nie siądą ale dla mnie był dużo ważniejszy kupon 1 a 2 był awaryjny natomiast kupon nr 3 jest takim dorzuconym...
No i weszło :) Na jutro mam coś takiego 1. FC Nürnberg - SV Wehen Wiesbaden 1 Olympique Marseille - Le Mans UC 72 1 CA Osasuna - CD Numancia 1 UD Salamanca - Girona FC 1 Ergotelis - Olympiakos Piraeus 2 Kurs : 9,35 Opinie mile widziane. |
Milan - Cagliari 1
Fiorentina - Chievo 1 Ajax - Volendam 1 kurs:2.61 |
AC Fiorentina - Chievo Verona 1
AC Milan - Cagliari Calcio 1 Motherwell FC - Celtic Glasgow 2 Kurs : 3,15 |
jakiejs zakladziki na jutro? :)
Ja na jutro kombinuje cos takiego: St.Pauli-K`lautern X Hull-Tottenham X Diyarbakir-Erciyesspor 1 Leixoes-Belenenses 1 Wkład: 5 zł Przewidyana wygrana: 132.62 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl