![]() |
Kabaretu ciąg dalszy a media dalej mają z nas pompę razem z całą piłkarską Polską...
Podsumowując FAKTY: 1. Przelewu jak nie było tak dalej nie ma 2. Nasi potencjalni właściciele dołożyli kolejne kłamstwo/niedopowiedzenie twierdząc, że rozmawiali z TFK 3. Największy Pajac jakiego polska piłka widziała został naszym tymczasowym prezesem 4. Inwestorzy nie dostarczyli na spotkanie żadnych dokumentów, jedynie ZDJĘCIA z akademii które PODOBNO budowali... Ehh ja bym naprawdę chciał wierzyć, że to jest legitne i dziennikarze nie mają racji... Ale zauważcie, że od 3 dni niektórzy cały czas ich tylko tłumaczą. Czy jeśli to byliby poważni ludzie to trzeba by ich było tłumaczyć? Na każdym ....a kroku? Niech ten przelew już dotrze bo na razie wygląda to coraz gorzej... |
@AOT:
Wyobraź sobie, że wychodzisz z jakiegoś oficjalnego spotkania i opowiadasz o tym co ktoś z drugiej strony spotkania powiedział, mówiąc o nim, zamiast "per pan" + nazwisko, per "brodaty". Jak dla mnie byłoby to cholernie lekceważące i obraźliwe ... a z "poprawnością polityczną" nic wspólnego to nie ma. |
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że prawdopodobnie większość osób z Forum nie prowadzi firmy/spółki/stowarzyszenia, stąd takie nerwowe zachowania. W każdym razie ... niestabilne emocjonalnie ;) Czlonkowie zarządów spółek, członkowie zarządów stowarzyszeń, oczywiście nie są bezkarni. |
Jeszcze się taki Vanna Ly nie urodził co by każdemu dogodził. Jaki by się komunikat nie pojawił, ciągle nowe teorie
|
Cytat:
https://dziennikpolski24.pl/telefoni...ow/ar/13761699 |
Cytat:
I fakt, założyłem konto tylko dlatego, żeby dowiedzieć się więcej o obecnej sytuacji, żeby nie być już tak naiwnym jak w przypadku Meresińskiego, ale to od razu sprawia, że nie jestem prawdziwym kibicem? |
|
Cytat:
Co Was tak dziwi? Ten typ tak ma. Dyplomacja godna politowania... |
|
Cytat:
Kubeł zimnej wody proponuję. Umowa jest warunkowa, to wiemy. Dwa warunki znamy - dymisja dotychczasowego zarządu i spłata długu 12,2 mln do 28.12. Dziś jest 22.12 - czekamy. |
Cytat:
|
Teraz pytanie co Ci ludzie(którzy nie włożyli ani 1 zł w klub) mogą zrobić przez te kilka dni...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo jeśli weszli, podali ręce, dzień dobry i gadka poszła - to Majchrowski miał prawo mówić o nich bezosobowo (i nieważne, czy delikatnie wytknął im tym brak manier, czy faktycznie nie pamiętał jak się kolo nazywa). Nie zgadzam się natomiast, że obraźliwe. Obraźliwe byłoby "ten żółtek" albo nie wiem, "kitajec" czy coś. Co najwyżej pobłażliwe. ;) |
Cytat:
|
Czyli jeśli umowa była warunkowa o o godzinie 16 ten warunek został spełniony to co nim było ? Załatwienie nowym właścicielom audiencji u Majchrowskiego ?
|
Cytat:
Na wstępie zaznaczam: nie jestem ani po stronie "to szwindel" ani po stronie "nasz wybawca". Obserwuję z boku, zwykle w milczeniu, ale teraz nie wytrzymałem. Ad1. - skąd wiesz czy przelew jest czy nie ma? Ad2. - to chyba Majchrowski mówił, a nie potencjalni inwestorzy. Z ust tego Pietrowskiego nie słyszałem o telefonice, tylko z ust JM. (popraw mnie jesli nie mam racji) Ad3. Chłop jest dziwny, prawda, ale jeszcze nic nie zrobił poza kilkoma palniętymi głupstwami. Największy pajac? Ad4. Skąd wiesz? Nic nie wiesz. Podsumowując twóją twórczość: miękki ch.., a nie fakty. |
Cytat:
|
Tereny Wisły to basen Cracovii ,stadion l.a Cracovii,basen Wisły i boiska rezerw Cracovii i Wisły i od pętli tramwajowej do nowego Stadionu?
W sumie po wymianie z Cracovią na tereny Kabla zajęło im 16 lat żeby mieć z tego jakiś pożytek,straszne marnotrawstwo taki teren a same chaszcze tam rosną no chyba że nie wolno było tam nic budować... |
Cytat:
Powyżej znajduje się Giovanni Toti (https://pl.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Toti), a nie Vanna Ly. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akow_sa_24079/
Czyli to już oficjalne? Nie ma już mowy o warunkowości transakcji ... |
Na razie wszystko idzie wg zapowiedzi... Pozostaje czekać na przelewy i 28 grudnia. Wtedy się wszystko wyjaśni. Ja od wczoraj jestem optymistą. Najpierw w ogóle miało nie być inwestora i umowy, Pietrowski miał nie przyjechać, Vanna miał nie istnieć. Dziś u Jacka okazało się, że ws gruntów jest wszystko wyjaśnione i już nikt nie pamięta o rewelacja Onetu ws "ziemi TS". Obecnie mamy w sieci "bekę z butów" i dementi TF ws słów Majchrowskiego...
A co do np afery z Bońkiem, Pietrowski mówił, że "poznał go w Legnicy u prezydenta", dementi było od Bońka, że go nie zna, ale może zjadł z nim obiad z Legnicy u prezydenta... Taki mamy szum informacyjny i pismacką guwnoburzę o każde słówko. Chociaż my się w to nie wkręcajmy. |
@AOT odnośnie pozostałych punktów, wypowiedzi Piotrowskiego są idiotyczne i chyba każdy to potwierdzi, gość ani trochę nie wygląda na poważnego. Co do punktu 3 bardzo możliwe, że Jacek faktycznie coś pokręcił, ale kolejne dementi po słowach naszych nowych właścicieli bylo niepokojące. Natomiast ostatni punkt też wynika z słów Majcrowskiego który powiedział wyraźnie, że nie było żadnych konkretów czy dokumentów, a Vanna jedynie pokazywał mu zdjecia akademii z 50 boiskami którą budował w Chinach... Podkreślę jeszcze raz, ja naprawdę bardzo chcę, jak każdy, żeby to wszystko sie udało. Po prostu jestem mega uczulony po akcjach z Meresińskim i Stechertem...
|
Jestem ciekawy na ile inwestorzy są świadomi, że 12 mln to dopiero początek łatania długu..
|
Na pewno przejmując zadłużoną spółkę i robiąc ocenę ryzyka inwestycji oraz model biznesowi nie są świadomi jakie spółka ma zobowiązania... Ale głupoty pieprzycie.
|
nie byli świadomi że grunty nie są SA , więc wszystko jest możliwe
|
Cytat:
Wannya Ly mial w ogole nie istniec Mialo byc wielkie palenie flag na meczu Na samym meczu mial byc tylko Szwed Wywiad z wczoraj gdzie to niby Franuza interesuje tylko tereny TS i jak tu traktować połowe tego forum,dziennikarzy w Polsce jako normalnych a nie tych wypisujacych cos o czym nie maja pojecia,ale piszą.Czasem dobrze by bylo cofnac sie 15 lat wstecz nie miec internetu a wiaodmosci sportowe czytac tylko z nagłowkow Dziennika Polskiego. |
Cytat:
Majchrowski jest stary, ale nie głupi. Przecież na bank zaraz przywali się do niego jakiś lewacki oszołom, jak kiedyś do Laskowskiego za "Lisy pustyni". Arkadiusz.Czerepach - to o terenach TS-u to nieporozumienie. |
Cytat:
|
Potwierdziło się. Dziennikarze to sprzedajne ....y, tendencyjne szmaty, jątrzące cioty.
Chuja każdy wiedział a się wypowiadał. Jadczak, jaki z niego .... jest, tak jedyny wiedział coś wcześniej. On musi mieć info z magistratu, nie ma innej opcji. Jebać wszystkie dziennikarskie prostytutki. |
|
Cytat:
cyt : ,,Na koncie Wisły nie ma jednak pieniędzy. - Umowa wciąż jest warunkowa. Jednym z warunków były dymisje. Po prostu jeden z nich został właśnie spełniony. Przelew ma przyjść do 28 grudnia - informuje Iwona Stankiewicz, rzecznik klubu" Jest warunek a nawet więcej niż jeden . |
"Wysoki Sądzie, myśmy nie zgłaszali tego wniosku o upadłość, bo czekaliśmy na pociąg z inwestorem. Poza tym klub był w dobrej sytuacji. To Ci inwestorzy z Kambodży go tak załatwili."
|
Cytat:
No i nie rozmawiasz z człowiekiem, który wierzy w termin "prawdziwy kibic". No such thing. Ufam, że chcesz dla Wisły jak najlepiej. EOT. |
Cytat:
No ale geniusz i psi detektyw Jadczak miał informacje od swoich źródeł wywiadowczych w Kambodży jak zwykle na odwrót. :rotfl: Cytat:
|
Jadczak,Stanowski... mozna by w zasadzie powiedziec ze Kambodza to jest ich druga ojczyzna ,zakochani w niej bez pamięci,eksperci w kazdej dziedznie ,wszedzie byli ,są i ba nawet będą!
|
Cytat:
Mogłoby się to już wyjaśnić, albo pozytywnie albo... Ta niepewność jest coraz bardziej przytłaczająca |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl