![]() |
Nie potrafiłem znaleźć opowiedniego tematu, ale mam problem, mam zadanie z PO o temacie: [FONT='MS Shell Dlg 2']uwarunkowanie wewnetrzne i zewnetrzne bezpieczenstewa RP. Potrzebuję to zadanie zrobić na jutro do 11:30. Ktoś jest w stanie mi pomóc, albo ewentualnie zrobić?? Na pewno sie odwdziecze odpowiednio. Bardzo prosze o pomoc ! [/FONT]
[FONT='MS Shell Dlg 2']gg:9065555, [email protected] [/FONT] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy jutro jest swięto obowiązkowe??
|
Witam, moje pytanie następujące: poniższa piosenka jest wesoła czy smutna, ew. dlaczego? Chodzi mi zarówno o słowa jak i o nastrój. Nie ukrywam, że to praca domowa:
Everything I own edit: Cytat:
|
Cytat:
|
Czy wiadomo już coś o jakiś dobrych filmach w 3D (z prawdziwego zdarzenia tak jak Avatar) w niedalekiej przyszłości? Jakieś zapowiedzi, zwiastuny, plotki? :)
strasznie mnie nakręcił ten film na technologie 3d :) |
Cytat:
http://www.romantic-lyrics.com/le20.shtml Tutaj masz tekst. |
Cytat:
ksiądz mówił że trzeba być w kościele!! :D |
Wie ktoś może w których knajpach w Krk przyjmują karty??
|
WAŻNE!
czy można coś zrobić z taką sytuacją przekroczyłem prędkość o równe 20 km/h zatrzymanie, mandat, przyjęty itp, pies mówi że 100 zł i 4 punkty to ja ok, nie znam tego taryfikatora. Dostałem coś i podpisałem, jadę do domu i w domu już zobaczyłem że wpisał przekroczenie o 21! Sprawdzam na taryfikatorze, powinienem dostać 2 punkty zamiast 4. Da się coś z tym zrobić? Niby 2 punkty ale pies się okazał szmatą, sam mi pokazywał wynik że rowne 20 przekroczyłem |
Cytat:
|
do usunięcia
|
Cytat:
A z takich na wieczorną posiadówę to mi sie nawet pisać nie chce, napisz która cię interesuje. Cytat:
Cytat:
|
MatMario dzięki wielkie!! wystarczyło programy wszystkie wyszukać:D
|
Pamięta ktoś adres stronki na której jakiś Dżin zadawał pytania i potem udzielał odpowiedzi o jakiej postaci myślimy? Z góry dzięki
|
|
Grał ktoś może na agh na całą halę A w piłkę? Po ile osób gra się najlepiej? Optymalnie tak po 5 osób, czy lepiej 6?
Z góry dzięki. |
Czy można kupić w PL tę książkę "Fucking Polak" Onyszki ?
|
Cytat:
|
Czy po ukończeniu stadionu Cracovii, też będzie on miejski? Czy będzie należał do Cracovii ssa?
|
|
Czy ktoś wie ile kosztuje zarezerwowanie terminu ślubu w urzędzie stanu cywilnego??
|
Cytat:
|
Cytat:
Miasto nie może inwestować żadnych pieniędzy w nie swoją własność... |
wie ktoś jaki program może używać pliku jsft.exe? i czy można go skądś ściągnąć?
|
Jakie są strony, które publikują foty z imprez w Krakowie ?
www.mynight.pl www.nightnews.pl Jakieś jeszcze? |
Cytat:
|
Cytat:
Dokładny link - http://lokale.dlastudenta.pl/show_imprezki/ |
Cytat:
Moje pytanie : W jakich godzinach jest otwarte lodowisko na Błoniach i ile jakie mają ceny (za godzinę itp , wypożyczenie łyżew) ? Dzięki JacobusTSW |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.kr-nightlife.pl/ |
Ta to już nie działa, za nią jest właśnie mynight.
|
Jak będziemy grali na Hutniku to będzie na nim sektor gości?
|
Czy jest w krakowie jeszcze jakaś otwarta pizzeria na telefon?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zna ktoś jakieś forum albo sam jest ogarnięty w sprawach sprzętu do tzw. domowego studia muzycznego? Chodzi o nagrywanie wokali żadnych instrumentów nie będzie, mam upatrzone pare rzeczy ( kilka mikrofonów między którymi się wacham, jakiś mixer) + nie wiem co jeszcze mi potrzebne no i chcę żeby ktoś mi pomógł się zdecydować na coś konkretnego. Jeśli umiecie pomóc to proszę o namiary... na cokolwiek i kogokolwiek.
|
A wie ktoś w jaki sposób nagrać lub przerobić film z formatu AVI na DVD, żeby taki film działał w formacie DVD oraz nagrać go na płytkę?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl