![]() |
Tak na przyszłość - do obecnie podawanej liczby sprzedanych biletów są już wliczeni goście i fancluby.
|
Jesteś pewny że kibice gości również są wliczeni do puli?
|
Tak, jestem. Do tego dodam, że zgłoszonych może być 1000 gości a przyjdzie 890, więc frekwencja i tak może być zawyżona, nie wiem jak tam idzie rozdysponowanie biletów kuchenkom.
|
Tobi1906, cóż. Moim( subiektywnym oczywiście) zdaniem to NAS , WIŚLAKÓW powinno być na meczu WISŁY jak najwięcej, najlepiej maksymalna dopuszczalna ilość. I tylko nas liczę. Niestety tak nie jest. Amikowców niech liczą amikowcy i ich pomagierzy. Dla mnie kibice na R 22 to ci w naszych barwach wspierający Wisłę.
|
Orientuje się ktoś, czy do wejścia na stadion bez karty kibica wystarczy miec pdf na telefonie? czy trzeba wydruk?
|
Wydruk. To sie wklada w ta szpare, telefonu w nią nie włożysz ;)
|
Żeby kupić karnet trzeba mieć ważną kartę kibica, tak ?
|
dokladnie ;p
|
Cześć!
Szybka prośba o pomoc. Jak kupić online bilet dziecku? Ja mam już karnet, założyłem żonie konto i chce się z siostrzeńcem wybrać na mecz, system nie przepuszcza tej drugiej osoby (komunikat: Niestety wystąpiły błędy dla niektórych biletów. Zostały one usunięte z koszyka. Impreza nie dopuszcza sprzedaży anonimowej), a konta też się nie da dziecku założyć (brak dowodu os.)... :( Zaznaczę, że nie mogę kupić przy kasie, bo mam do Krakowa bardzo daleko i specjalnie wyjazd w tym celu nie ma sensu. |
Ile lat ma dziecko?
Sektor rodzinny? |
Dziecko 9 lat, sektor E, ma również swój dowód jeśli to się na coś przyda.
|
Nie masz kogoś, kto po prostu mógłby Ci kupić bilety na miejscu w tygodniu?
|
Dzisiaj już temat załatwiłem z pomocą telefoniczną Pań ze Strefy Kibica. Tak dla potomnych da się to zrobić online ale trzeba po kolei:
1) Założyć konto dziecku (wiek 6 - 13 lat) na bilety.wisla.krakow.pl 2) Z istniejącego konta osoby zarejestrowanej zakupić bilet sobie i dziecku, a jako drugi bilet wpisać dane dziecka |
Cytat:
|
Pytanie:
Chcę kupić bilet online ojcu i dwójce chłopców. Jak mam to zrobić? Ojciec ma kartę kibica, więc spoko. Ci chłopcy będą pierwszy raz na meczu. A w wyborze biletu jest tylko opcja "bilet normalny z kartą kibica" Masakra jakaś. |
Należy im założyć konto on line :)
|
Cytat:
Najpierw ojcu potem wpisujesz dane dzieci (jako dodatkowe). Czasami trzeba pogonić tabulatorem po polach. JEŚLI nadal się nie da, to należy założyć dzieciom konta on-line, a dopiero potem kupować bilety. |
Dzięki !
Udało się dopiero dziś o 6 rano... Wczoraj pomimo, że założyłem im konta, i Pani z klubu powiedziała, że mają aktywne konta, jednemu nie mogłem kupić biletu, a drugiemu już tak...podobno błąd systemu. Dziś na szczęście się udało. |
Nie sądziłem że dorzyje takich czasów w których bilety na c przed takim hitem tak schodzą. Bilety na d wyprzedane na e sie konczą a na c kilka tysiecy. Smutne to
|
Dobra, pytanie z serii innych. Kolega ma zakaz na dwa lata i teraz pojawia sie pytanie czy kiedykolwiek był ktoś z was po wejsciu przez bramki sprawdzany jakie ma dane na bilecie i jakie ma dane na dowodzie? Proszę o odpowiedź :)
|
Cytat:
|
Dwa pytanka, ile poszło biletów i do kiedy można kupować przez Internet?
|
Na ten moment około 21 tysięcy.
Internetowa sprzedaż potrwa do jutra, do godziny 12:00 |
czyli 21 tys.....+legia 1800
do tego okolo 2,5 tys. niie zdecydowanych... razemokoło......26,000 |
Jeśli mam vouchery na sektor E na mecz Wisła-Zagłebie to muszę je wymienić na bilety czy z nimi wchodzę? ;)
|
Cytat:
|
Panowie i Panie, najlepsza pora do zakupów online ? Siedze od 3h i za cholere nie mogę zakupić biletów...
Po dodaniu 3 osób czekam i czekam i zrywa sesje. WTF?! |
Na jutrzejszy mecz sprzedaż biletów online jest już zamknięta z tego co pamietam :)
|
Jest otwarta do jutra, do godziny 14:30.
|
Kupuje bilety na Lecha, teraz sytuacja jest analogiczna. Wątpię aby o 9 było obleżenie strony z biletami, a mimo to zakup biletów graniczy z cudem.
|
U mnie to samo. Próbuję kupić bilet na niedzielę dla siostry i ni uja. Mieli i mieli i nic. Do tego nie nalicza zniżki dla kobiet. Co za syf.
|
Na Lecha ma być 9 tys. Macie zostać w domu, nawet sie nie wybierajcie! Bo bez was nam idzie! :D
|
Cytat:
|
Ja dziś tez miałem problem z zakupem biletu. Nie mogłem przejść do koszyka. Po godzinie prób udało się w końcu kupić.
|
Do kiedy najpóźniej można kupić bilet na lecha online?
|
Ten cały licznik na stronie z biletami wczoraj pokazywał ze zostało 8 tys biletów a teraz 11 tys oco tu chodzi ?
|
Cytat:
|
Coś mi się wydaje ze 20 tys nie będzie tym razem
|
Cytat:
|
Panowie. Udalo mi sie ze jestem w Polsce w niedziele i zakupilem juz sobie i rodzinie bilety na Lecha. Niestety przyjade na sam styk ok 1745. Ktos poleci jakis pewny parking kolo stadionu? Moze byc platny, byle tylko bylo miejsce i wzglednie blisko stadionu. Dzieki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl